-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θα βαλω κλειμουρ γυρω γυρω..Παντα ειχε μια ταση στον διαμελισμο αυτο το παιδι...
Απο την αλλη παλι εισαι πονοψυχος... απο την χρηση του εξοπλισμου διακρινω πως δεν θα ηθελες να βασανιζετε το θυμα...
-
Κατευθυντικές Γιάννη σιγά μην ασχοληθεί με τον αντίπαλο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψιτ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΜΕ. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.
Προφανώς καταλαβαίνεις ότι τα παραπάνω τα έγραψε άντρας και όχι γυναίκα.
Δεν ευθύνονται ο πατεράδες που τα παιδιά τους έγιναν σαν τον Μάικλ Τζάκσον, αλλά οι μανάδες. 'Άστο ρε γυναίκα το παιδί να κυλιστεί χάμω, τί θα πάθει;' 'ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ, το μανάρι μου, το βλαστάρι μου, το σπλάχνο μου'.Ουδείς πέθανε από ψείρες. Και είχαμε και τότε αντιψειρικά και αμμωνία για τα τσιμπήματα.
Το παιδί δεν πρέπει ν'αρρωστήσει. Με τίποτα. Ωραία, να δω τι άμυνες θα έχει ο οργανισμός αυτών των παιδιών που δεν αρρωσταίνουν μικρά όταν μεγαλώσουν.Δεν υπήρχαν παχυντικές τροφές τότε και υπάρχουν τώρα; Χα! Φυτίνη και σάλτσες, ψωμοστούμπια, γιαγιάδες που μπούκωναν τα βρέφη μέχρι λιποθυμίας, σορόπια, πορτοκαλάδες ΒΙΟΧΥΜ με 90% ζάχαρη και νερό. Αλλά ο νέος περπάταγε για να πάει στο γήπεδο, στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στο Πασαλιμάνι, στου Στρέφη, στη θάλασσα. Δεν έπαιρνε ταξί για 5' απόσταση.
Καρκίνος από τον ήλιο; Κάτσε να δεις πότε άκουσα για πρώτη φορά τη φράση 'τρύπα του όζοντος'..... Το 1985. Πρόλαβα, πρόλαβα!!!
Μπα; Μένουν παιδιά στην ίδια τάξη του δημοτικού;
Ζωγραφίζεις, manosk!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ακομα πρεπει να περιμενουμε 2 η και 3 ωρες για να κολυμπησουμε, περιμενουμε 1 ωρα να παρουμε σειρα για το battleground sto world of warcraft και τα σαββατα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 1 το βραδυ για να παμε σε ενα μαγαζι που να ειναι γεματο.Εμεις ταξιδευουμε με 2 αεροσακους και οχι με 22, καμια φορα στριμωχτα ειδικα με το ΑΧ του φιλου μου η το Φιεστα του 95 ενος αλλουνου. Παραμειναμε οι ιδιοι μαλακες στην οδηγικη ασφαλεια και ουτε εμεις βαζουμε κρανη και ουτε εχουμε ολοι διπλωμα. Εμεις το παμε και πιο **μακρυα **και κανουμε κοντρες με οτι **χρεπη **βρεθει μπροστα μας. Αλλα τουλαχιστον δεν ειμαστε περηφανοι για αυτο.
Και εμεις παιζαμε εξω στη γειτονια και τρεχαμε και μπραβο σας που σπαζατε τα κεφαλια σας και δεν ετρεχε τπτ. Αλλα να που ετρεχε και ξεχνουσατε σαν καλοι μαλακες που **εισασταν **τα φρενα στα αυτοσχεδια αυτοκινητακια και τωρα ξεχνατε πολλα περισσοτερα στην ανατροφη των δικων σας παιδιων που θα κανουν την αυριανη νεολαια. Και τα **σημερινε **παιδια χανονται σε βιαια παιχνιδια (counterstrike , doom Κλπ) και δεν μπορουν να τους βρουν χαντακωμενα καθως ειναι σε μια γωνια στο νετ καφε. και ακομα παιζουν ξυλο αλλα για το ποιος ηρθε πρωτος στα kills στο counterstrike και ποιος εχει cheats. Same shit different day dld.
Γεγονος ειναι οτι αμα κοιταξεις γυρω σου ολα τα πιτσιρικια ειναι παχυσαρκα? Μα που τα βλεπετε αυτα? Το 85 τα γλυκα σταματουσαν στο Κοκορακι απο κοκκινη καραμελα. Σημερα **εχουμ **1002. χαιρω πολυ που δεν χοντρενατε. Σημερα παλι ως **γνωστων **εχει ανακαληφθει το αντιψιρικο **εμβολειο **και ΚΑΝΕΝΑ παιδι δεν κολλαει ψειρες στο σχολειο. Επισης οι μητερες το **αντιμετοπιζαν **με οτι καλυτερο ηταν. Εσενα αμα τον γιο σου τον τσιμπησει **μελησα **να τον κατουρησεις και να μην τον βαλεις φενιστιλ.
Δεν ειχατε για αυτο σαν κομπλεξικοι δεν στερησατε ποτε απο αυτα στο παιδι σας και φτασαμε σημερα να μιλαμε για τα παιδια της καινουριας γενιας. Επειδη τοτε **εισασταν **αξια και γενια και εκτιμουσατε τα πραγματα σας για αυτο χασατε και χιλιαδες. Δειξε μου μια βρυση που υπαρχει ΚΑΙ να τρεχει νερο και αν τα παιδακια ακομα και σημερα πανε με εμφιαλωμενα μπουκαλακια στο σχολειο .
Μα τη μαγκιες κανατε εσεις ρε παιδι μου? Δεν ξερω ποιος το γραψε αυτο αλλα μαλλον εχει χασει την επαφη με την πραγματικοτητα της Ελλαδας και ζει στην πραγματικοτητα της Αθηνας. Και ειστε οι ιδιοι τωρα που παιρνετε κινητο στο παιδι σας για να κανει αναπαντητες ωστε να κατεβαινουν οι φιλοι του αθορυβα επειδη εσεις το μεσημερι κοιμαστε.
Ειναι γνωστο στις μερες μας οτι δεν μενει κανεις.
Και ο καρκινος χτυπαει ταβανια. Επισης ωραια παιδια να κυνηγατε τις κοπελιτσες να τις βαλετε χερι παλιο ανωμαλοι, να βρισκατε δικια σας.
Τουλαχιστον να **μαθενατε **ιστιοπλοια να ειχατε και κατι να υπερηφανευτειτε. Και ομως ξερω πολλα μεγαλα ατομα με αγαπη για τη θαλασσα που ξερουν.Και οταν σου **δωθηκε **η ευκαιρια να μεγαλωσεις το δικο σου το **εκανας **σαν τα σκατα που περιγραφεις πανω : κακομαθημενο και χαζοχαρουμενο. Λες και εσεις δεν εισασταν χαζοχαρουμενα οταν κυνηγουσατε την πεταλουδα η ξεχνουσατε τα φρενα στο αυτοκινητακι, η βγαζατε ματια με τη σφεντονα. Οχι, ησασταν ξεγνοιαστα ενω εμεις ειμαστε τα χαζοχαρουμενα.
Συγχαρητηρια μαλακα.Από ορθογραφία πάντως, από εκφράσεις και από τονισμό των λέξεων μια χαρά τα πάει η σημερινή γενιά. Πάλι καλά που έχουμε μάθει και λέξεις όπως 'τσιτς' (cheats) και 'νετ' και μπορούμε να συνεννοηθούμε....
-
παντως εγω τους λυπαμαι τους τυπαδες που ειναι κολλημενοι με ορισμενα games..
δηλαδη νταξ''
καταρχας εχουν ξεφτυλλίσει τον ορο rpg με τον τροπο που τ'αντιμετωπιζουν
αγαπημενος διαλογος gamer με φυσιολογικο ανθρωπο:Φ.Α.: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
GAMER: ΑΝΕΒΑΖΩ LEVEL -
skye
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Ακομα πρεπει να περιμενουμε 2 η και 3 ωρες για να κολυμπησουμε, περιμενουμε 1 ωρα να παρουμε σειρα για το battleground sto world of warcraft και τα σαββατα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 1 το βραδυ για να παμε σε ενα μαγαζι που να ειναι γεματο.
Εμεις ταξιδευουμε με 2 αεροσακους και οχι με 22, καμια φορα στριμωχτα ειδικα με το ΑΧ του φιλου μου η το Φιεστα του 95 ενος αλλουνου. Παραμειναμε οι ιδιοι μαλακες στην οδηγικη ασφαλεια και ουτε εμεις βαζουμε κρανη και ουτε εχουμε ολοι διπλωμα. Εμεις το παμε και πιο **μακρυα **και κανουμε κοντρες με οτι **χρεπη **βρεθει μπροστα μας. Αλλα τουλαχιστον δεν ειμαστε περηφανοι για αυτο.
Και εμεις παιζαμε εξω στη γειτονια και τρεχαμε και μπραβο σας που σπαζατε τα κεφαλια σας και δεν ετρεχε τπτ. Αλλα να που ετρεχε και ξεχνουσατε σαν καλοι μαλακες που **εισασταν **τα φρενα στα αυτοσχεδια αυτοκινητακια και τωρα ξεχνατε πολλα περισσοτερα στην ανατροφη των δικων σας παιδιων που θα κανουν την αυριανη νεολαια. Και τα **σημερινε **παιδια χανονται σε βιαια παιχνιδια (counterstrike , doom Κλπ) και δεν μπορουν να τους βρουν χαντακωμενα καθως ειναι σε μια γωνια στο νετ καφε. και ακομα παιζουν ξυλο αλλα για το ποιος ηρθε πρωτος στα kills στο counterstrike και ποιος εχει cheats. Same shit different day dld.
Γεγονος ειναι οτι αμα κοιταξεις γυρω σου ολα τα πιτσιρικια ειναι παχυσαρκα? Μα που τα βλεπετε αυτα? Το 85 τα γλυκα σταματουσαν στο Κοκορακι απο κοκκινη καραμελα. Σημερα **εχουμ **1002. χαιρω πολυ που δεν χοντρενατε. Σημερα παλι ως **γνωστων **εχει ανακαληφθει το αντιψιρικο **εμβολειο **και ΚΑΝΕΝΑ παιδι δεν κολλαει ψειρες στο σχολειο. Επισης οι μητερες το **αντιμετοπιζαν **με οτι καλυτερο ηταν. Εσενα αμα τον γιο σου τον τσιμπησει **μελησα **να τον κατουρησεις και να μην τον βαλεις φενιστιλ.
Δεν ειχατε για αυτο σαν κομπλεξικοι δεν στερησατε ποτε απο αυτα στο παιδι σας και φτασαμε σημερα να μιλαμε για τα παιδια της καινουριας γενιας. Επειδη τοτε **εισασταν **αξια και γενια και εκτιμουσατε τα πραγματα σας για αυτο χασατε και χιλιαδες. Δειξε μου μια βρυση που υπαρχει ΚΑΙ να τρεχει νερο και αν τα παιδακια ακομα και σημερα πανε με εμφιαλωμενα μπουκαλακια στο σχολειο .
Μα τη μαγκιες κανατε εσεις ρε παιδι μου? Δεν ξερω ποιος το γραψε αυτο αλλα μαλλον εχει χασει την επαφη με την πραγματικοτητα της Ελλαδας και ζει στην πραγματικοτητα της Αθηνας. Και ειστε οι ιδιοι τωρα που παιρνετε κινητο στο παιδι σας για να κανει αναπαντητες ωστε να κατεβαινουν οι φιλοι του αθορυβα επειδη εσεις το μεσημερι κοιμαστε.
Ειναι γνωστο στις μερες μας οτι δεν μενει κανεις.
Και ο καρκινος χτυπαει ταβανια. Επισης ωραια παιδια να κυνηγατε τις κοπελιτσες να τις βαλετε χερι παλιο ανωμαλοι, να βρισκατε δικια σας.
Τουλαχιστον να **μαθενατε **ιστιοπλοια να ειχατε και κατι να υπερηφανευτειτε. Και ομως ξερω πολλα μεγαλα ατομα με αγαπη για τη θαλασσα που ξερουν.Και οταν σου **δωθηκε **η ευκαιρια να μεγαλωσεις το δικο σου το **εκανας **σαν τα σκατα που περιγραφεις πανω : κακομαθημενο και χαζοχαρουμενο. Λες και εσεις δεν εισασταν χαζοχαρουμενα οταν κυνηγουσατε την πεταλουδα η ξεχνουσατε τα φρενα στο αυτοκινητακι, η βγαζατε ματια με τη σφεντονα. Οχι, ησασταν ξεγνοιαστα ενω εμεις ειμαστε τα χαζοχαρουμενα.
Συγχαρητηρια μαλακα.Από ορθογραφία πάντως, από εκφράσεις και από τονισμό των λέξεων μια χαρά τα πάει η σημερινή γενιά. Πάλι καλά που έχουμε μάθει και λέξεις όπως 'τσιτς' (cheats) και 'νετ' και μπορούμε να συνεννοηθούμε....
ποτε δεν εγραφα τις λεξεις στην καρτελα
-
ποτε δεν εγραφα τις λεξεις στην καρτελαΝα με συγχωρείς αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε τι αναφέρεσαι.
-
Να με συγχωρείς αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε τι αναφέρεσαι.
λολ ρε απου που ηρθες απο τις ασιατικες στεππες?
στο δημοτικο δεν ειχαμε στο τελος του βιβλιου της γλωσσας μια πρασσινη καρτελα και γραφαμε τις λεξεις απο την ορθογραφια?
ε εγω αυτο δεν το εκανα
-
στο δημοτικο δεν ειχαμε στο τελος του βιβλιου της γλωσσας μια πρασσινη καρτελα και γραφαμε τις λεξεις απο την ορθογραφια?
Ιδέα δεν έχω τι είχατε στο δημοτικό που πήγες. Πολύ πιθανό να είχατε στο τέλος του βιβλίου και καλώδιο USB για direct link με τον εγκέφαλό σας ώστε να μαθαίνετε τις λέξεις από την ορθογραφία.
ε εγω αυτο δεν το εκανα
Ποτέ δεν είναι αργά!
-
Ιδέα δεν έχω τι είχατε στο δημοτικό που πήγες. Πολύ πιθανό να είχατε στο τέλος του βιβλίου και καλώδιο USB για direct link με τον εγκέφαλό σας ώστε να μαθαίνετε τις λέξεις από την ορθογραφία.
ε εγω αυτο δεν το εκανα
Ποτέ δεν είναι αργά!
σε ΠΟΙΑ χωρα πηγες δημοτικο?
-
Η σωστή ερώτηση είναι 'ΠΟΤΕ πήγες δημοτικό;'
-
Η σωστή ερώτηση είναι 'ΠΟΤΕ πήγες δημοτικό'.καταλαβα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παντως εγω τους λυπαμαι τους τυπαδες που ειναι κολλημενοι με ορισμενα games..
δηλαδη νταξ''
καταρχας εχουν ξεφτυλλίσει τον ορο rpg με τον τροπο που τ'αντιμετωπιζουν
αγαπημενος διαλογος gamer με φυσιολογικο ανθρωπο:Φ.Α.: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
GAMER: ΑΝΕΒΑΖΩ LEVEL -
Εντάξει, δεν μιλάμε για υπερβολές τύπου ανεβάζω level, αλλά για αυτό που αναφέρει ο kouk. Δηλαδή το γεγονός ότι κάθε γενιά ωραιοποιεί τα βιώματά της.
Και μη ξεχνάτε ότι τόοοοσα ( ) χρόνια μετά, τα αρνητικά σβήνονται και μένουν μόνο τα ωραία στις αναμνήσεις...
Ξεχνάτε προφανώς πόσα παιδάκια σκοτώθηκαν επειδή κυλιόντουσαν αμέριμνα στο πίσω κάθισμα. Συγγνώμη, αλλά την μικρή αδερφή μου προτιμώ να την υποχρεώνω να δένεται και να κάθεται σωστά στο πίσω κάθισμα, παρά να είναι αμολημένη και δήθεν ελεύθερη. Τουλάχιστον θα παραμείνει ζωντανή!
Αυτά από ένα παιδί που μεγάλωσε παίζοντας lego και δεν γυρνούσε όλη μέρα έξω (μου τη σπάγαν τα άλλα παιδάκια, για αυτό ) και δεν κατάλαβε τη μαγεία του να γλύφεις τις κούνιες!
-
Το βιάσαμε πάλι το θέμα....
Για το παληκάρι το ανοίξαμε και μιλάτε για games...
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Το βιάσαμε πάλι το θέμα....Για το παληκάρι το ανοίξαμε και μιλάτε για games...
Ουπς!
Αυτό είναι αλήθεια! Μου είχε διαφύγει τελείως...
Τελικά τι είναι σημαντικό;