-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Μα το site http://www.press-bank.gr/ δεν είναι του Παρατηρητή.ΕΔΜ λέγεται.Στον Παρατηρητή αν έχει site να στείλουμε.Αλλά στην ΕΔΜ γιατί;
MIA AKOMH ΕΠΙΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
http://www.press-bank.gr/articles/viewn ... 1EFC7B88A8
Υπάρχει και μία δημοσκόπηση! http://www.press-bank.gr/forum/forum_posts.asp?TID=9
Λαδώνονται οι δημοσιογράφοι; 70% ΝΑΙ
Πως το λέει η παροιμία? 'Ψάχνει η πουτ@&%$ να κρυφτεί.......'
-
Καλα δεν θυμαται κανεις ποιοι δημοι καθυστερησαν με οικολογικες ?????δικαιολογιες την κατασκευη της περιφεριακης Υμητου 4 χρονια......καθως και την κατασκευη των σταθμων του μετρο στην Αγ. Παρασκευη....Παντα τα ιδια, αλλα βλεπεις οι δημοσιογραφοι υπαλληλοι ειναι και αυτοι οπως και ο Μπους!!!!!! Ασε δε τους Δημαρχους.... αληθεια ποιος πληρωνει τις εκστρατειες τους?????
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Nα και οι 'λόγοι' της ακύρωσηςhttp://www.press-bank.com/articles/view ... E7183187EB
'στο παρθένο δάσος του Υμηττού'?
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Με τόσο που έχει πέσει εκεί πέρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά), οι τύποι ψάχνουν έναν κόκκορα για να σφάξουν, να ρίξουν λίγο αίμα στο σεντόνι, γιατί αλλιώς δεν πείθουν!
-
Μπράβο στους Δημάρχους που ακύρωσαν την Ε.Δ...Προστάτευσαν το βουνό.Τις πέρδικες τους λαγούς...Καίγεται και ο Υμητός...
-
Εχει άλλη βαρύτητα αγαπητέ downhill μια πέρδικα ή ένας λαγός ψημένοι παρά φοβισμένοι.......
-
Τους προτιμούν ψημένους ε;
-
http://www.press-bank.com/articles/view ... E7183187EB
.....Επίσης ενημερώνονται τόσο η ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής), όσο και το ΣΠΑΥ (Σύλλογος Προστασίας-Ανάπτυξης Υμηττού), αλλά και οι όμοροι Δήμοι Παπάγου –Αγίας Παρασκευής, ενώ ετοιμάζονται δραστικές κινητοποιήσεις, με συμμετοχή των κατοίκων και κλείσιμο του Υμηττού για τους διοργανωτές.
Ειδικά αυτό το προστασία και 'ανάπτυξη' πολύ σε μασαμπούκα μοιάζει.
Που είστε τώρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.«Τα μεταλλικά στηθαία που έχει εγκαταστήσει η ΕΛΠΑ και τα οποία παραμένουν εσαεί στο βουνό, είναι επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, με τις υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης τα στηθαία αυτά έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην πυροσβεστική υπηρεσία, γιατί τα οχήματά της αδυνατούν να κάνουν αναστροφή και σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα είναι αδύνατος ο συντονισμός των πυροσβεστών και η κατάσβεση της φωτιάς!!! Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο ράλλυ, με την σκόνη, το καυσαέριο και τους τεράστιους θορύβους, καταστρέφουν την πανίδα και τα σπάνια είδη που έχουν βρει καταφύγιο στον Υμηττό. Αλεπούδες, πέρδικες, αετοί, γεράκια, ασβοί, λαγοί, οδηγούνται στην εξαφάνιση»!
'Ασβοί' που είστε τώρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ο Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, υπήρξε κατηγορηματικός:
*«Ο Υμηττός δεν είναι πίστα για αγώνες ράλλυ κι ούτε πρόκειται να τον αφήσουμε να γίνει. Η αντίδρασή μας θα είναι καταλυτική. Δεν μ’ ενδιαφέρει ακόμη και φυλακή να πάω. Κλέφτης δεν είμαι για να πάω φυλακή, θα πάω όμως για την σωτηρία του Υμηττού από τους αυθαιρετούντες». *
Σωτήρα, που είσαι τώρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
(Τι απόδοση δίνει το στοίχημα πως όλοι αυτοί εντός ολίγων ημερών θα αρχίσουν το 'δώσε κι εμένα μπάρμπα' ; )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=B4F419E5-4BF8-42E7-96F3-46E7183187EB.....Επίσης ενημερώνονται τόσο η ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής), όσο και το ΣΠΑΥ (Σύλλογος Προστασίας-Ανάπτυξης Υμηττού), αλλά και οι όμοροι Δήμοι Παπάγου –Αγίας Παρασκευής, ενώ ετοιμάζονται δραστικές κινητοποιήσεις, με συμμετοχή των κατοίκων και κλείσιμο του Υμηττού για τους διοργανωτές.
Ειδικά αυτό το προστασία και 'ανάπτυξη' πολύ σε μασαμπούκα μοιάζει.
Που είστε τώρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.«Τα μεταλλικά στηθαία που έχει εγκαταστήσει η ΕΛΠΑ και τα οποία παραμένουν εσαεί στο βουνό, είναι επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, με τις υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης τα στηθαία αυτά έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην πυροσβεστική υπηρεσία, γιατί τα οχήματά της αδυνατούν να κάνουν αναστροφή και σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα είναι αδύνατος ο συντονισμός των πυροσβεστών και η κατάσβεση της φωτιάς!!! Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο ράλλυ, με την σκόνη, το καυσαέριο και τους τεράστιους θορύβους, καταστρέφουν την πανίδα και τα σπάνια είδη που έχουν βρει καταφύγιο στον Υμηττό. Αλεπούδες, πέρδικες, αετοί, γεράκια, ασβοί, λαγοί, οδηγούνται στην εξαφάνιση»!
'Ασβοί' που είστε τώρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ο Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, υπήρξε κατηγορηματικός:
*«Ο Υμηττός δεν είναι πίστα για αγώνες ράλλυ κι ούτε πρόκειται να τον αφήσουμε να γίνει. Η αντίδρασή μας θα είναι καταλυτική. Δεν μ’ ενδιαφέρει ακόμη και φυλακή να πάω. Κλέφτης δεν είμαι για να πάω φυλακή, θα πάω όμως για την σωτηρία του Υμηττού από τους αυθαιρετούντες». *
Σωτήρα, που είσαι τώρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
(Τι απόδοση δίνει το στοίχημα πως όλοι αυτοί εντός ολίγων ημερών θα αρχίσουν το 'δώσε κι εμένα μπάρμπα' ; )
ΤΑ ΣΤΗΘΑΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ !!!!!!
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ?
ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ????
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Δ.) ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΡΓΗΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλα ρε παιδια,τα ζωα δε μας περιμενουνε και πάνω στο οδόστρωμα,μην βγαζουμε και τετοιες θεωρίες τωρα.
Φυσικα,οι προφασεις του δημαρχου ειναι γελοίες.Οι λαγοι,οι πέρδικες,οι αλεπούδες και οι ασβοι,δεν κινδυνευσαν ποτε απο εξαφανιση
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλα ρε παιδια,τα ζωα δε μας περιμενουνε και πάνω στο οδόστρωμα,μην βγαζουμε και τετοιες θεωρίες τωρα.Φυσικα,οι προφασεις του δημαρχου ειναι γελοίες.Οι λαγοι,οι πέρδικες,οι αλεπούδες και οι ασβοι,δεν κινδυνευσαν ποτε απο εξαφανιση
ΑΓΑΠΗΤΕ HUNTER,
ΕΔΩ ΑΣΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΛΑΦΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ,ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ,ΑΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΜΗ ΚΟΚ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Π Α Ν Ω ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!
ΣΤΟΝ ΥΜΗΤTΟ ΟΥΤΕ ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι να σε πώ.Κι'εγω κυνηγος ανθρωπος ειμαι,και εχω τοσα σαββατοκύριακα στα βουνα που μπορω κιέγω να πώ τη γνωμη μου.
Το να συναντησεις εναν λαγο σε ενα σημείο,δεν σημαίνει οτι το δασος δίπλα σου εχει σωνει και καλά πολλούς λαγους,όπως και το να μην συναντησεις λαγους για 15 φορες σημαίνει πώς το δασος δεν εχει ζωα
Τυχαίο γεγονός ειναι η συναντηση με ζωο πάνω στο οδόστρωμα,μιας και το οδόστρωμα δεν ειναι ο τοπος που προτιμουν τα ζωα για να ζησουν.Δεν παίρνω το μερος του Δημαρχου σε καμια περίπτωση,όπως ξαναείπα
-
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΡΓΗΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ.
ΛΩΡΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.......
Acropolis 2006: Ποια ειδική θα ακυρωθεί;