-
Προκαταβολή και fax απεστάλησαν
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Προκαταβολή και fax απεστάλησανΤο αυτό και δι'ημάς.
-
Στελιοοοοοοοοο μιλησες μηπως με τον ανθρωπο για το δωματιο που εχει ζητησει ο Doctor pin ?????
Εγω ακομα να στειλω το φαξ.........
-
Στελιοοοοοοοοο μιλησες μηπως με τον ανθρωπο για το δωματιο που εχει ζητησει ο Doctor pin ?????
Εγω ακομα να στειλω το φαξ.........
-
Αφου ακύρωσε ο Αποστόλης δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στελιοοοοοοοοο μιλησες μηπως με τον ανθρωπο για το δωματιο που εχει ζητησει ο Doctor pin ?????Εγω ακομα να στειλω το φαξ.........
Βεβαίως, υπάρχουν δωμάτια. Να μου πει τι ακριβώς θέλει
Να αποσταλούν τα fax παρακαλώ
-
Οκ για τα δωματια...
Οχι ρε δεν το στελνω το φαξ.......
εφυγε ηδη...
-
Βρε σεις, ο άνθρωπος έχει μπερδευτεί με τα φαξ... Εστειλα χθες, όπως έγραφε ο syele 'πρώτα το όνομα του Μαρινάκη και μετά το δικό σας'. Με πήρε τηλέφωνο πριν από 3 ώρες και με ρώτησε 'συγνώμη, είστε ο κύριος Μαρινάκης Ολύμπιος?'
Αφού του εξήγησα λοιπόν πως είναι 2 επώνυμα και όχι ονοματεπώνυμο, με ρωτάει 'έχετε σχέση με τον κύριο Μαρινάκη της τάδε εταιρείας που έχουν κλείσει για την άλλη εβδομάδα?'
Α ρε Κώστα, πού να σε έλεγαν και Παπαδόπουλο... Τέλος πάντων εξήγησα στον άνθρωπο (ευγενέστατος) πώς έχει η κατάσταση. Ελπίζω να μη μπερδευτεί γενικώς...
Βρε πατατάνθρωπε, δικιά σου ιδέα ήταν αυτή?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρε σεις, ο άνθρωπος έχει μπερδευτεί με τα φαξ... Εστειλα χθες, όπως έγραφε ο syele 'πρώτα το όνομα του Μαρινάκη και μετά το δικό σας'. Με πήρε τηλέφωνο πριν από 3 ώρες και με ρώτησε 'συγνώμη, είστε ο κύριος Μαρινάκης Ολύμπιος?'Αφού του εξήγησα λοιπόν πως είναι 2 επώνυμα και όχι ονοματεπώνυμο, με ρωτάει 'έχετε σχέση με τον κύριο Μαρινάκη της τάδε εταιρείας που έχουν κλείσει για την άλλη εβδομάδα?'
Α ρε Κώστα, πού να σε έλεγαν και Παπαδόπουλο... Τέλος πάντων εξήγησα στον άνθρωπο (ευγενέστατος) πώς έχει η κατάσταση. Ελπίζω να μη μπερδευτεί γενικώς...
Βρε πατατάνθρωπε, δικιά σου ιδέα ήταν αυτή?
Καλά μιλάμε για φοβερή περίπτωση
Ο ίδιος μου ζήτησε να βάζουν στο fax πρώτα το Μαρινάκης για να μπορεί να καταλάβει!
Βέβαια, είναι 2 οι ιδιοκτήτες και μπορεί να έπεσες στον άλλο που ίσως να μην έχει ιδέα
-
Λοιπόν, αναδύεται μία ανέλπιστη (και ελάχιστη) πιθανότητα να είμαι στην Ελλάδα, τότε.
Αλλά, χωρίς αυτοκίνητοΣυγκάτοικεεεεεε!!
(ξέρει αυτός) -
Ρε γμτ, έχω φάει τόσο πήξιμο αυτές τις μέρες, που όχι στην τράπεζα δεν προλαβαίνω να πάω, αλλά ούτε στην τουαλέτα, σε λίγο θα βάλω πάπια κάτω από το γραφείο μου...
Μέχρι πότε έχω περιθώριο?
-
Έχεις χρόνο μην ανησυχείς.
Μόνο μην περάσει και ο Αύγουστος, ε;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έχεις χρόνο μην ανησυχείς.Μόνο μην περάσει και ο Αύγουστος, ε;
Τι λες βρε παλαβέ του ανθρώπου? Θα σκάσει αν τα κρατάει τόσο καιρό!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δίκλινο (Όροφος – θέα στο βουνό) βλεπω υπαρχουν ακομα μπορω να κλεισω η ειναι αργα πλεον?
Καλησπέρα,
Θα μιλήσω αύριο μαζί του και θα σου πω, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα
Το δωμάτιο είναι ΟΚ
-
chrmes & beizanis κατάθεση - φαξ ΟΚ
-
για να βλεπω να γεμιζει το ισογειο!
-
Κον Κ.Μαρινακην Ενταυθα.
Σας γνωριζομεν οτι:
Χρηματα κατετεθησαν
Φαξ εις τους παραληπτας των χρηματων εσταλη