-
Πάντως έχεις μια τάση να ρωτάς εμάς για υποκειμενικά πράγματα!
Για παράδειγμα εμένα που δεν έχει αεραγωγούς πίσω δεν με πειράζει (εξάλλου το air condition πιάνει όλο το αμάξι), εσένα μπορεί να ενοχλεί.
Καλύτερα σκέψου εσύ τι θέλεις και χρησιμοποίησε ότι σου λέμε εμείς αλλά και ότι βρίσκεις στο internet συμβουλευτικά αλλιώς θα τρελαθείς!
Άμα δεν τα ζυγίσεις μόνος σου και δεν βάλεις και λίγο συναίσθημα δεν θα αποφασίσεις ποτέ!
-
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω στοιχεία του S-max γιατί μου φαίνονται ενδιαφέροντα για την περίπτωσή σου
**Exterior (mm) 5-Door **
Overall length 4768
Overall width without mirrors 1884
Overall width with mirrors 2154
Overall height (unladen) 1610-1658
Wheelbase 2850
Front overhang 916
Rear overhang 1002
Front tread 1578
Rear tread 1600
**Interior dimensions **
Front (mm) 5-Door
Headroom 1017
Maximum effective legroom (rearmost normal) 1088
Shoulder room 1531
2nd row (mm)
Headroom 967
Minimum effective legroom (nominal) 991
Shoulder room 1535
3rd row (mm)
Headroom 943
Minimum effective legroom (nominal) 725
Shoulder room 1386
Luggage area (mm)
Maximum cargo height (with 3rd row seats) 912
Maximum cargo height (without 3rd row seats) 1017
Maximum cargo width 1203
Maximum width between wheel arches 1147
Maximum cargo length to back of 3rd row seats 496
Maximum cargo length to back of 2nd row seats 1113-1263
Maximum cargo length to back of front seats 2053
**Loadspace dimensions **
Stowable luggage (cu m)‡
7-seat mode (laden to package tray) 285
5-seat mode (laden to roof)(normal/max) 1051-1171
2-seat mode (laden to roof) 2000 -
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Πάντως έχεις μια τάση να ρωτάς εμάς για υποκειμενικά πράγματα!Για παράδειγμα εμένα που δεν έχει αεραγωγούς πίσω δεν με πειράζει (εξάλλου το air condition πιάνει όλο το αμάξι), εσένα μπορεί να ενοχλεί.
Καλύτερα σκέψου εσύ τι θέλεις και χρησιμοποίησε ότι σου λέμε εμείς αλλά και ότι βρίσκεις στο internet συμβουλευτικά αλλιώς θα τρελαθείς!
Άμα δεν τα ζυγίσεις μόνος σου και δεν βάλεις και λίγο συναίσθημα δεν θα αποφασίσεις ποτέ!
Εντάξει, εντάξει... όχι και να τρελλαθούμε επιδή θα αγοράσουμε αυτοκίνητο...Μην τρελλαθούμε κιόλλας!!!!
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σας, αλλιώς....
Οι αεραγωγοί πίσω μπορεί να μην είναι must σε ένα συνηθισμένο compact αυτοκίνητο, όμως εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για φαντάσου, θα φτάνει ποτέ ο 'κρύος' αέρας στους τελευταίους επιβάτες από τους αγωγούς του ταμπλώ? Θα πρέπει να δουλεύει το βεντιλατέρ σε full στροφές. Ε? -
Με το air condition σε 15 λεπτά έχει παγώσει όλο το αμάξι. Δεν είναι ανάγκη να φτάνει ο αέρας πίσω για να δροσιστούν και οι πίσω.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Με το air condition σε 15 λεπτά έχει παγώσει όλο το αμάξι. Δεν είναι ανάγκη να φτάνει ο αέρας πίσω για να δροσιστούν και οι πίσω.φίλε μου νομίζω ότι κάνεις λάθος.... Και αυτό το λέω διότι κατ' επάγγελμα είμαι οδηγός λεωφορείου και γνωρίζω πόσο πολύ επηρεάζει το 'μικροκλίμα' η σωστή ή μη παροχή του αέρα μέσω των αγωγών....
Το air condition δεν μπορεί δυστυχώς να παγώσει όλο το αμάξι, διότι επηρεάζεται από παράγοντες όπως οι γυάλινες επιφάνειες και οι εστίες θερμότητας που συναντά ο αέρας, εκτός φυσικά και αν έχεις συμπιεστή τέρας! -
Και εγώ από εμπειρία στο air condition του δικού μας MPV (Daihatsu Gran Move) το είπα, και μάλιστα από μηχάνημα 8ετίας που ήταν από τα πρώτα που βγήκαν, όχι αυτόματους κλιματισμούς κτλ που βρίσκει κανείς τώρα.
Μιλάμε για 35 βαθμούς έξω ενώ μέσα σε όλο το αμάξι δροσιά. Νομίζω ότι το αμάξι δεν συγκρίνεται με το λεωφορείο καθώς πρακτικά οι κεντρικοί αεραγωγοί βγάζουν αέρα που φτάνει μέχρι πίσω ακόμα και σε μακρυά αμάξια.
Αεραγωγούς στα πόδια των επιβατών των μεσαίων καθισμάτων έχει?
-
ρε παιδιά
Τι γνώμη έχετε για το grand scenic 1.5 dci? 106 άλογα (dieselίσια), 24.5 κιλά ροπής, εξάρι κιβώτιο? -
Ο χρήστης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ έγραψε:
ρε παιδιά
Τι γνώμη έχετε για το grand scenic 1.5 dci? 106 άλογα (dieselίσια), 24.5 κιλά ροπής, εξάρι κιβώτιο?. Κοίτα στη σελίδα 2 αυτού του θέματος την πρότασή μου. Άγνωστη 'ποσότητα' μεν, αξιόλογη (κατά τη γνώμη μου) δε... Πάντως, με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο, διάφορα ηλεκτρονικά περιοδικά αυτοκινήτου φαίνεται να προτείνουν τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις (και ποτέ την 1.4...)
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ PLEASE!