-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ασχετο:η Μανη απο το Λεωνιδιο ειναι ~120 χλμ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ασχετο:η Μανη απο το Λεωνιδιο ειναι ~120 χλμ
...Λιμένι!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To 1/15 φίλε Ταύρε ισχύει στα Γιάννενα, όχι στην Δημητσάνα.. Ξανασκέψου το..Ευχαρίστως το ξανασκέφτομαι...
Αρκεί μετά να μην απορώ ποιος π@@@ς πήρε τις δικές μου 15...
-
ΩΧ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΩΧΧτύπησες;
-
για μενα πηγαινε το ωχ???
-
Τι επαθες κυριε Ποπολαρε ?
-
αυτο δεν ειναι παγκοσμια συναντηση........
σορρυ κιολας....
-
Ε ενταξει μωρε Πανελληνια ειναι,αλλα την βαπτιζουμε παγκοσμια για να ακουγεται πιο εντυπωσιακη...
-
μας βαλατε στον τοιχο , μας κατεβασατε τα παντελονια και μας βαλατε βαζελινη πρωτης ποιοτητας.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μας βαλατε στον τοιχο , μας κατεβασατε τα παντελονια και μας βαλατε βαζελινη πρωτης ποιοτητας.........και μετά, και μετά???
Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι εννοείς πάντως.
-
....ότι ειναι αρκετα μακριά για τους βόρειους??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
....ότι ειναι αρκετα μακριά για τους βόρειους??σφεντονα μου εσυ.....
-
Γιάννη, προσπαθούμε να μοιράσουμε τα πράγματα. Η 1η έγινε Βόρεια Ελλάδα, η 2η κεντρική, ας γίνει τώρα νότια.
-
η πλαστηρα δεν θεωρειτε βορεια ελλαδα....... σωστα????
η μηπως δεν ηταν πλαστηρα???
παντως απο εμας μην περιμενε συμμετοχες......θελοντως και μη.....
-
Πλαστήρα - Πάπιγκο από ότι ξέρω (δεν είχα πάει). Αν δεν θεωρείται βόρεια, τουλάχιστον είναι κοντά για τους βόρειους.
-
η πλαστηρα για εμας (για καποιον που δεν ξερει τον δρομο) είναι 3+ ώρες
οποτε νομιζω οτι μαλλον ισως και ποιο κοντα για εσας ή τουλαχιστον στην ιδια ωρα......
-
Εντάξει Γιάννη. Τι θέλεις να αποδείξεις με αυτό? Ακόμα δεν έχω καταλάβει. Στο Πήλιο που είναι περίπου ίση η απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πόσες συμμετοχές είχαμε εκατέρωθεν?
Η γνώμη μου είναι ότι όποιος θέλει πραγματικά να έρθει στην εκδρομή, θα έρθει. Αν μου έλεγαν για εκδρομή στη Χαλκιδική ή στην Καβάλα πχ, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελα να πάω, δεν θα με σταματούσε τίποτα. Αυτά από την δική μου οπτική γωνία βέβαια...
-
Συμφωνω, η αποσταση δεν ειναι προβλημα, τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.
-
ok sorry
δικιο εχεις....ξέχασα να εκλάβω μία παραμετρο που εθεσες που ειναι σωστη....
4η συνάντηση φίλων και συνοδοιπόρων στο forum (σχόλια).