-
πότε θα βγάλουμε πρόγραμμα αναχώρησης, ανεφοδιασμού κλπ.κλπ..
ή ο καθένας θα πάει μόνος του... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πότε θα βγάλουμε πρόγραμμα αναχώρησης, ανεφοδιασμού κλπ.κλπ..
ή ο καθένας θα πάει μόνος του...Ειδικά αυτό με τον ανεφοδιασμό είναι καλό! Εκτός και αν είναι όλα τα βενζινάδικα της περιοχής ok, οπότε δεν παίζει πρόβλημα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ηλία , υπάρχει η δυνατότητα για 2ο δίκλινο ??
Υπάρχει περίπτωση να έρθω με τα παιδιά ...
Δεν αφήνεις τα παιδιά λέω εγώ, να αφήσω το ΤSου κι εγώ για να έρθω συνοδηγός;
Μπορείς να το αφήσεις σ'εμένα το TSου σου
Mαύρα γυαλιά να φορέσεις Σπύρο, για να μην τυφλωθείς...
Σωστά! Άσε που δε θα το ευχαριστηθείς στις στροφές
-
Πέσαν οι μάσκες!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ηλία , υπάρχει η δυνατότητα για 2ο δίκλινο ??
Υπάρχει περίπτωση να έρθω με τα παιδιά ...
Δεν αφήνεις τα παιδιά λέω εγώ, να αφήσω το ΤSου κι εγώ για να έρθω συνοδηγός;
Μπορείς να το αφήσεις σ'εμένα το TSου σου
Mαύρα γυαλιά να φορέσεις Σπύρο, για να μην τυφλωθείς...
Σωστά! Άσε που δε θα το ευχαριστηθείς στις στροφές
Βρε δώστο εσύ και ξέρω εγώ τι να κάνω
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
... έχουμε κανονίσει με την κατερίνα...οπότε ηλία μας...ένα twin (=δίκλινο με δύο κρεββάτια) παρακαλώ για την κατερίνα κι εμένα...Παρών.
Διαταγή εξετελέσθη. Διώξαμε έναν ανθρωπάκο, τον στείλαμε σε άλλο ξενοδοχείο δλδ, αλλά τα καταφέραμε.
Μάλλον έχουμε κλείσει ολόκληρη τη μονάδα. Ο ξενοδόχος μου φάνηκε τρομοκρατημένος, στο τελευταίο τηλεφώνημα.
Περιμένω και το Βασίλη τώρα, να κλείσουμε. Βασίλη, πόσο παιδιά είναι τα παιδιά; Να τα βάλουμε να παίζουνε με τα δικά μου και του tt, ρε συ.
Σίγουρο βενζινάδικο υπάρχει αν θέλετε, θα περάσουμε από μπροστά το Σάββατο το πρωί.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σίγουρο βενζινάδικο υπάρχει αν θέλετε, θα περάσουμε από μπροστά το Σάββατο το πρωί.
Σιγά μην έχω βενζίνη μέχρι το Σάββατο το πρωί!
Αν και δεν ξέρω που θα βάλω και πόσο θα κάψω...Τέλος πάντων, κάτι θα βρω...
-
Μάλλον έχουμε κλείσει ολόκληρη τη μονάδα. Ο ξενοδόχος μου φάνηκε τρομοκρατημένος, στο τελευταίο τηλεφώνημα.
Περιμένω και το Βασίλη τώρα, να κλείσουμε. Βασίλη, πόσο παιδιά είναι τα παιδιά; Να τα βάλουμε να παίζουνε με τα δικά μου και του tt, ρε συ.
Hlλία , τελικά θα έρθουν τα παιδιά.
Θα χρειαστώ λοιπόν και το δεύτερο 2κλινο , δυστυχώς μόνο για Σάββατο - δεν μπορώ να έρθω νωρίτερα.Αααα ..... οι ηλικίες τους είναι 12 και 15
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
...Αααα ..... οι ηλικίες τους είναι 12 και 1512- και 13 τα δικά μου ... Μιά χαρά.
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ
Άφιξη στο Αρκούδι Παρασκευή από το πρωί (ναι, υπάρχουν και οι τυχεροί), μπάνιο νωρίς και εκκίνηση αργά το απόγευμα (8 - 8:30). Βόλτα σε δρόμους στριφτερούς και άφιξη σε μια ταβέρνα με καλό φαγητό σ' ένα χωριό στη μέση του πουθενά (Μενού Α).
Σάββατο συνάντηση και καφές στην πλατεία της Αμαλιάδας κατά τις 10, μετά βόλτα απ' τα βουνά και, το μεσημέρι, Κυλλήνη για ψάρι (και, αν θέλουμε, μπάνιο) (Μενού Β). Απόγευμα ξεκούραση και μπάνιο, βράδυ στην Κουρούτα για φαγητό (Μενού Γ) και ποτάκι στον Άνεμο μέχρι πρωίας.
Κυριακή, όποιος μείνει, μπάνιο στην Κουρούτα και φαγητό στον Ντίνο, με μαγειρευτά, ζυμωτό ψωμί και την καλύτερη χωριάτικη σαλάτα της Ελλάδας! (Μπορεί να κανονίσουμε και tv για τη F1).Μενού Α: Γουρνοπούλα, κόκορας κοκκινιστός μακαρονάδα, ορεκτικά διάφορα.
Μενού Β: Ψάρια ψητά, ψαρονέφρι για ένα κρεατοφάγο, χταποδάκι ψητό, σαρδέλες ψητές φιλέτο, σαλάτες κι ορεκτικά διάφορα.
Μενού Γ: Χοιρινές καπνιστές, χοιρινές με σος πορτοκάλι ή ανανά, μακαρόνια ή ριζότο με θαλασσινά, όλα τα της ώρας, πολλά ορεκτικά και σαλάτες.ΥΓ. Τα ορεκτικά είναι για να μας ανοίγει η όρεξη.
-
Άφιξη στο Αρκούδι Παρασκευή από το πρωί (ναι, υπάρχουν και οι τυχεροί)Yπαρχουμε!!
(Μπορεί να κανονίσουμε και tv για τη F1).
Αυτα τα μπορει δεν μαρεσουν.. Να ξεκαθαρισει η κατασταση να ξερουμε τι ωρα θα φυγουμε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(Μπορεί να κανονίσουμε και tv για τη F1).
Αυτα τα μπορει δεν μαρεσουν.. Να ξεκαθαρισει η κατασταση να ξερουμε τι ωρα θα φυγουμε!
Μα δε βαρέθηκες να τον βλέπεις να χάνει;
-
Μενού Β:.........ψαρονέφρι για ένα κρεατοφάγο....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άφιξη στο Αρκούδι Παρασκευή από το πρωί (ναι, υπάρχουν και οι τυχεροί)
Yπαρχουμε!!
-
Σπύρο, δείξε κατανόηση: Πρέπει να πάει από το πρωί, να προλάβει να διώξει τα ζουζούνια.
Για την τηλεόραση μπορείτε να το θεωρείτε δεδομένο, κυρία μας. Εδώ καταφέρνουμε άλλα κι άλλα.
Βασίλη, το δωμάτιο των παιδιών είναι εντάξει.
Ακολουθεί η τελική λίστα:
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο---------------Στ' Άστρα Krusenstern---------1--------Π-------------YES--------------------πφφφφ (Ναι, είναι οριστικό!) Funis---------------2--------Π-------------YES!!! (ζουζούνια έχει το ξενοδοχείο; Τηλεόραση η ταβέρνα πλάι στο κύμα; Κρεμάσατε πόστερ του Κίμι πάνω απ' το κρεβάτι; κλπ) chrmes--------------1--------Π-------------YES-------------------πφφφφ mpeizanis-----------1--------Π-------------YES------------------ως άνω kouk----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι ΒΑΣΙΛΗΣ--------------4--------Σ-------------Αρκούδι syele --------------1--------Π-------------Αρκούδι charmak66-----------1--------Π-------------Αρκούδι TakisB--------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεε tt------------------4--------Π-------------ως άνω Pai Μei-------------1--------Π-------------Κατσαρίδας, Γαστούνη Asimov -------------1--------Π-------------Αρκούδι Michael-Amott-------;--------Π-------------εντοπιότητα Ililias-------------8--------Π-------------εντοπιότηταααααα kamil --------------1--------Π-------------Αρκούδι nass----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι Μονόκλινα: Asimov, charmak66, Kamil Δίκλινα: Krus+syele, chrmes+mpeizanis, Funis, kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ (2), nass
-
Σπύρο, δείξε κατανόηση: Πρέπει να πάει από το πρωί, να προλάβει να διώξει τα ζουζούνια.Aφου μας ειπες οτι το χεις κανονησει, κ τι τελειος διαπραγματευτης εισαι και δε συμμαζευεται? Μουσια ελεγες? Α ρε, ολα μόνη μου θα τα κάνω!!
Για την τηλεόραση μπορείτε να το θεωρείτε δεδομένο, κυρία μας. Εδώ καταφέρνουμε άλλα κι άλλα.
Πανέμορφα
YES!!! (ζουζούνια έχει το ξενοδοχείο; Τηλεόραση η ταβέρνα πλάι στο κύμα; Κρεμάσατε πόστερ του Κίμι πάνω απ' το κρεβάτι; κλπ)
Εγω ποστερ του Κιμι δεν ζητησα!! Μην το παρακάνουμε..
Θα φερω τα δικά μου από το σπίτι..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σπύρο, δείξε κατανόηση: Πρέπει να πάει από το πρωί, να προλάβει να διώξει τα ζουζούνια.
...αμα είναι να σου φέρουμε κι εμεις μερικά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...αμα είναι να σου φέρουμε κι εμεις μερικά!
Παραπληροφορηση σκετη εισαι!! Η παραθεση σου μπαζει...
(εσυ Κυριακη φευγεις πριν το GP.. Και παιρνεις μαζι την γκαντεμια σου!! )
-
Θα είμαι στην ώρα μου στην Αθήνα για να...παρακολουθήσω τον κουλό σου να χάνει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα είμαι στην ώρα μου στην Αθήνα για να...παρακολουθήσω τον κουλό σου να χάνει!Δεν χάνει. Για να χάσεις, πρέπει να τρέξεις κιόλας!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα είμαι στην ώρα μου στην Αθήνα για να...παρακολουθήσω τον κουλό σου να χάνει!
Δεν χάνει. Για να χάσεις, πρέπει να τρέξεις κιόλας!
Σωστό!
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.