-
Εγώ ακόμα περιμένω τα χρήματα στον λογαριασμό μου από τις 12/6 που υποτίθεται τα βάλανε.
-
Πηραν τηλέφωνο σήμερα και πάνε τα λάστιχα σπίτι. Ελπίζω να είναι φρέσκα και όχι δυο χρονών...
-
Πηραν τηλέφωνο σήμερα και πάνε τα λάστιχα σπίτι. Ελπίζω να είναι φρέσκα και όχι δυο χρονών...
-
Λοιπόν...Τα λάστιχα ήρθαν , και είναι κατασκευής 39η εβδομάδα του 2005 (Οκτώβριος 2005). Οχι και φρεσκότατα αλλά ούτε και παλιά. Τέλος πάντων πιστεύω πως ο Νάσος ίσως ήταν άτυχος αλλά και πάλι η αντιμετώπισή του από πλευράς της εταιρείας είναι για γέλια και για κλάμματα...
-
Μετά από λίγο ψάξιμο στο internet και τηλεφωνικώς, βρήκα τα εξής:
http://www.inka.org.gr - Ινστιτούτο Καταναλωτή - 210-9577877 ->
Με παρέπεμψαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης (τηλ. 1520) ->
Με παρέπεμψαν στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή http://www.eccefpolis.gr 210-3847253/3893104Εκεί μίλησα με κάποιον κύριο Σκλαβενίτη, ο οποίος μου είπε να τους στείλω ένα e-mail με το ιστορικό της υπόθεσης, τα e-mail που έχουν ανταλλαχθεί, αποδείξεις πληρωμής κλπ, και θα τα προωθήσουν στον αρμόδιο φορέα στη Γερμανία για εξεύρεση λύσης.
Εχω ζητήσει με e-mail και τηλεφωνικώς να μου στείλουν fax ή σε PDF την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζά τους για να το ελέγξω με τη δική μου να δω που είναι το πρόβλημα, και μ'έχουν γράψει στ'@ρχίδι@ τους. Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι, θα μαζέψω όλο το υλικό και θα τους στείλω e-mail.
Θα δούμε τώρα ποιός θα γελάσει καλύτερα...
-
μέγιστοι αεριτζήδες λοιπόν, ε?
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
μέγιστοι αεριτζήδες λοιπόν, ε?δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο τελικά...
-
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
Λοιπόν...Τα λάστιχα ήρθαν , και είναι κατασκευής 39η εβδομάδα του 2005 (Οκτώβριος 2005). Οχι και φρεσκότατα αλλά ούτε και παλιά.Τα λάστιχα είναι μία χαρά. Δύσκολα θα βρεις σε βουλκανιζατέρ ελαστικά εξαμήνου. Συνήθως είναι μεταξύ 8 με 10 μηνών. Εγώ ακόμη και με παραγγελία που έκανα στην michelin hellas για BF Goodrich μου ήρθαν ελαστικά 9 μηνών!
-
Εστειλα την καταγγελία, δύο ώρες μου πήρε να τη γράψω. Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λοιπόν...Τα λάστιχα ήρθαν , και είναι κατασκευής 39η εβδομάδα του 2005 (Οκτώβριος 2005). Οχι και φρεσκότατα αλλά ούτε και παλιά.
Τα λάστιχα είναι μία χαρά. Δύσκολα θα βρεις σε βουλκανιζατέρ ελαστικά εξαμήνου. Συνήθως είναι μεταξύ 8 με 10 μηνών. Εγώ ακόμη και με παραγγελία που έκανα στην michelin hellas για BF Goodrich μου ήρθαν ελαστικά 9 μηνών!
λάθος είσαι!
εγώ στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου και τις 3 φορές που άλλαξα ήταν κάτω του 6μηνου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λάθος είσαι!εγώ στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου και τις 3 φορές που άλλαξα ήταν κάτω του 6μηνου.
Μήπως ήταν Made In Greece ή αναγομωμένα?
Αν σου είναι εύκολο δεν μας λες για ποια ελαστικά αναφέρεσαι γιατί δεν είναι λογικό αυτό που λες. Οι περισσότερες αντιπροσωπείες και έμποροι τηρούν το παρακάτω.
http://www.autopress.gr/access/tmarket.asp
Hμερομηνία Παραγωγής - Tριψήφιος αριθμός με τα δύο πρώτα ψηφία να συμβολίζουν την εβδομάδα και το τελευταίο το έτος παραγωγής (π.χ. 109 = 10η εβδομάδα του 1999).
Σχετικά με την ημερομηνία παραγωγής πρέπει να διαλυθεί ένας μύθος. Πολλοί απαιτούν ελαστικά που έχουν παραχθεί μέσα στον προηγούμενο μήνα. Αυτό είναι λάθος. Το ελαστικό όταν βγαίνει από το εργοστάσιο είναι ακόμα 'ζωντανό'. Θέλει περίοδο 6 μηνών για να ωριμάσει. Η σωστή ηλικία των ελαστικών είναι από 6-12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. -
Μichelin από οικογενειακό φίλο που δεν με κοροιδεύει με τίποτα, εδώ στην περιοχή μου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λοιπόν...Τα λάστιχα ήρθαν , και είναι κατασκευής 39η εβδομάδα του 2005 (Οκτώβριος 2005). Οχι και φρεσκότατα αλλά ούτε και παλιά.
Τα λάστιχα είναι μία χαρά. Δύσκολα θα βρεις σε βουλκανιζατέρ ελαστικά εξαμήνου. Συνήθως είναι μεταξύ 8 με 10 μηνών. Εγώ ακόμη και με παραγγελία που έκανα στην michelin hellas για BF Goodrich μου ήρθαν ελαστικά 9 μηνών!
Απο το ιδιο site που ειχα παρει και εγω,ηταν μολις καποιων εβδομάδων!
-
Τα χρήματα τα πήρα επιτέλους χθες. Μετά από άπειρα μπινελίκια, e-mail, τηλεφωνα που με πηρανε, καταγγελία στο Υπ. Ανάπτυξης, κλπ κλπ.
26/04/2006 - 05/07/2006
ΜΑΚΡΙΑ!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Τα χρήματα τα πήρα επιτέλους χθες. Μετά από άπειρα μπινελίκια, e-mail, τηλεφωνα που με πηρανε, καταγγελία στο Υπ. Ανάπτυξης, κλπ κλπ.26/04/2006 - 05/07/2006
ΜΑΚΡΙΑ!
diladi allazeis lastixa mesa sthn ebdomada ki etoimazesai gia touring????
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
diladi allazeis lastixa mesa sthn ebdomada ki etoimazesai gia touring????Σήμερα λάστιχα και ίσως Δευτέρα αμορτισέρ...
-
και μετα τι????????????
Ventouza?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
diladi allazeis lastixa mesa sthn ebdomada ki etoimazesai gia touring????
Σήμερα λάστιχα και ίσως Δευτέρα αμορτισέρ...
Οnline πώληση ελαστικών