-
Ο Θεοχάρης έκανε μολις γνωστό μέσω Twitter ότι δίνεται παράταση μέχρι 1 Σεπτέμβρη.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μανγκες... παω γραφειο ξανα, μπας και μπορεσω να στειλω καμια δηλωση... Βγείτε οξω απο τα Taxis γιατι θα μαλλιοτραβηχτουμε λεμεΔεν παλεύεται, είχαν μείνει πίσω 3 ΟΕ και πέρασα τα πάθη του χριστού μέχρι να τις καταχωρήσω, άσε
ΦΠ και να ήθελα να στείλω έχουν όλες εκκρεμότητες γμτ -
Συγνωμην ρε παιδια ...χιλιοειπομενες και η ερωτηση και η απαντηση αλλα κουραστηκα να τις ψαχνω στις τοσες σελιδες.....
Για οικοπεδο που πουληθηκε το 2013 θα κανω Ε9 φετος η του χρονου; -
πληροφοριες λενε πως ο Θεοχαρης παλι ειπε μαλακιτσες ελαφρως.... μιας και:
Για τα ψηφία: 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου 2013,
για ψηφία: 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου 2013,
για τα ψηφία: 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου 2013,
για τα ψηφία: 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου 2013,
για το ψηφίο: 9 έως και την 26η Αυγούστου 2013
και για το ψηφίο: 0 έως και την 30η Αυγούστου 2013.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 8&catid=13 (αν και το Newsit δεν το θεωρω και πολυ εγκυρο)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Συγνωμην ρε παιδια ...χιλιοειπομενες και η ερωτηση και η απαντηση αλλα κουραστηκα να τις ψαχνω στις τοσες σελιδες.....
Για οικοπεδο που πουληθηκε το 2013 θα κανω Ε9 φετος η του χρονου;του χρονου
-
ΤΩΡΙΝΑ Δελτία Τύπου του Υπ.Οικ.
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013Δελτίο Τύπου
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους του άρθρου 62 του ΚΦΕ (φυσικά πρόσωπα), παρατείνεται ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου ως εξής:
Για τα ψηφία: 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου 2013,
για ψηφία: 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου 2013,
για τα ψηφία: 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου 2013,
για τα ψηφία: 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου 2013,
για το ψηφίο: 9 έως και την 26η Αυγούστου 2013
και για το ψηφίο: 0 έως και την 30η Αυγούστου 2013.Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013
Δελτίο Τύπου
Παρατείνεται μέχρι και την 8η Ιουλίου 2013 η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παρ. 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ (ΟΕ, ΕΕ, κ.λπ.) .
Η πιο πάνω προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ισχύει και για τις εταιρείες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στην Δ.Ο.Υ., εκτός αυτών που προβλέπεται κατά περίπτωση ειδικότερη προθεσμία από τις διατάξεις του άρθρου 64 του Κ.Φ.Ε. ( περιπτώσεις δ΄ , ε΄ και στ΄ της παραγράφου 1).http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/14211
Εντάξει, δεν θα κάνουμε διακοπές ούτε φέτος
EDIT: Εϊναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: http://www.minfin.gr/portal/el/resource ... 8d66f1c15f
-
Για οικοπεδο που πουληθηκε το 2013 θα κανω Ε9 φετος η του χρονου;του χρονου
Φχαριστω σας πολυ.....
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν σε καταλαβαινω καθολου... Σιγα μην κάθομαστε να περιμένουμε τον κάθε αργοσχολο να ερθει για την δήλωση του οποτε του καπνίσει. Το πρόγραμμα λέει 20 Ιουλίου με 20 Αυγουστου παυση εργασιών** .-**
Δε με ενδιαφέρει αν ο Θεοχάρης νομίζει οτι θα ασχολουμεθα με δηλώσεις καλοκαιριάτικα...
-
Δεν σε καταλαβαινω καθολου... Σιγα μην κάθομαστε να περιμένουμε τον κάθε αργοσχολο να ερθει για την δήλωση του οποτε του καπνίσει. Το πρόγραμμα λέει 20 Ιουλίου με 20 Αυγουστου παυση εργασιών** .-**
Δε με ενδιαφέρει αν ο Θεοχάρης νομίζει οτι θα ασχολουμεθα με δηλώσεις καλοκαιριάτικα...
Θα πάνε σε κάποιον άλλο που έχει περισσότερο ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα και θα δουλεύει (και θα του αρκούν πχ π/σ/κ για ξεκουραση). Life is so simple
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Θα πάνε σε κάποιον άλλο που έχει περισσότερο ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα και θα δουλεύει (και θα του αρκούν πχ π/σ/κ για ξεκουραση). Life is so simple
να πανε.... we have a life and self respect...
-
Εντάξει, άρχισε το ξεκατίνιασμα δίπλα
Κι εγώ έτσι με βλέπω... να έχω ξεμπερδέψει με τα πάντα μέχρι 31/07, και το 1ο 10ημερο του Αυγούστου δρόμο
-
@Hannibal πες αλεύρι
Πρωτόκολλο για την τροποποίηση της Σύμβασης Αποφυγής της Διπλής Φορολογίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψαν σήμερα Πέμπτη οι υπουργοί Οικονομικών της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας και Obaid Homeid Altayer.
Με την τροποποίηση της σύμβασης επιτυγχάνεται ουσιαστική σύγκλιση, τόσο με τις πάγιες ελληνικές θέσεις, όσο και με τις αρχές του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης για την αποφυγή της διεθνούς διπλής φορολογίας, σηματοδοτώντας παράλληλα την απαρχή μιας φιλόδοξης οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Οι συμβάσεις αποφυγής της διπλής φορολογίας του εισοδήματος και του κεφαλαίου συνιστούν κρίσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη ενός σταθερού επενδυτικού πλαισίου. Επίσης, συμβάλλουν σημαντικά στην εδραίωση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών, διότι δημιουργούν μακροοικονομικές συνθήκες εμπιστοσύνης και ασφάλειας δικαίου, σχετικά με τις φορολογικές παραμέτρους.
Η σύναψη αυτού του Πρωτοκόλλου αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για την προσέλκυση στην Ελλάδα επενδύσεων από το Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για σημαντικές επενδύσεις σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.
-
Στο Ε1 δηλωνεται καπου η υψηλη κυριωτητα? η μονο στο Ε9?? ουτως η αλλως δεν εχεις εισοδημα..απο αυτο.. σωστα??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@Hannibal πες αλεύριΠρωτόκολλο για την τροποποίηση της Σύμβασης Αποφυγής της Διπλής Φορολογίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψαν σήμερα Πέμπτη οι υπουργοί Οικονομικών της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας και Obaid Homeid Altayer.
Με την τροποποίηση της σύμβασης επιτυγχάνεται ουσιαστική σύγκλιση, τόσο με τις πάγιες ελληνικές θέσεις, όσο και με τις αρχές του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης για την αποφυγή της διεθνούς διπλής φορολογίας, σηματοδοτώντας παράλληλα την απαρχή μιας φιλόδοξης οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Οι συμβάσεις αποφυγής της διπλής φορολογίας του εισοδήματος και του κεφαλαίου συνιστούν κρίσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη ενός σταθερού επενδυτικού πλαισίου. Επίσης, συμβάλλουν σημαντικά στην εδραίωση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών, διότι δημιουργούν μακροοικονομικές συνθήκες εμπιστοσύνης και ασφάλειας δικαίου, σχετικά με τις φορολογικές παραμέτρους.
Η σύναψη αυτού του Πρωτοκόλλου αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για την προσέλκυση στην Ελλάδα επενδύσεων από το Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για σημαντικές επενδύσεις σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.
Δεν θα μας αφησουν σε ησυχια Νασσο.... Αμα δεν μας κανουν να καταθεσουμε τα διαβατηρια....
Ξερεις που μπορουμε να βρουμε το τι ακριβως υπογραψανε ωστε να δουμε τι σκατα μπουγιουρντι να περιμενουμε?
-
Corsair πόσο παίρνεις για να κάνεις 2 δηλώσεις;
-
Η κοπελα μου μενει με τους γονεις της. Κανει χρονια φορολογικη αλλωτε με εισοδημα αλλωτε οχι. Τη φορολογικη τη κανω γω και μεχρι στιγμης δηλωναμε το τυχον εισοδημα και το αυτοκινητο της. Για κατοικια δεν θυμαμαι να δηλωναμε κατι. Τωρα μου ζηταει να δηλωσω ζτοιχεια κυριας κατοικιας. Τι κανω εδω?
-
Έχω παρόμοια ερώτηση για δήλωση φίλου (που μου φορτώθηκε να την κάνω εγώ) που μένει σε ενοίκιο. Για να δηλωθεί κύρια κατοικία στον πίνακα 5, ανοίγει άλλη καρτέλα με τα ακίνητα του Ε9. Εκεί αν κάνεις προσθήκη ακινήτου με τα στοιχεία του ενοικιαζόμενου ακινήτου, στη στήλη 'Ονοματεπώνυμο Κυρίου Ακινήτου' βγάζει υποχρεωτικά το όνομα του ιδίου και της γυναίκας του και δεν επιτρέπει να γράψει κανείς το όνομα του ιδιοκτήτη. Κάνω εισαγωγή νέου ακινήτου στο όνομά του συμπληρώνοντας παράλληλα και το κουτάκι 'εκμισθωμένη κατοικία'; (φυσικά το όνομα του ιδιοκτήτη έχει μπει στο σημείο που δηλώνονται τα ενοίκια...)
-
Νομίζω η παρακάτω απάντηση στο 5ο ερώτημα σε καλύπτει:
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ ... ma_E2.html
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος