-
Γκολάρα ο Φαν-Πέρσι
Edit: 2-0 με τον Φαν-Νισερλρόι
-
2 - 0 Παρτάκι προβλέπω.
-
Λήξις
-
lkar
δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Η Αργεντινή έπαιξε καλή μπάλα αλλά όχι και κλείσαμε τις τηλεοράσεις
και ένα στατιστικούλι , έτσι για να σας λούσει κρύος ιδρώτας : Το 74 είχαμε η Γερμανία είχε νικήσει την Πολωνία , πάλι με 1-0.
ΚανόνισεΟ χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο όμιλος της Αργεντινής διασταυρώνεται με αυτόν της Αγγλίας;
Αν ναι, μάλλον το Αγγλία-Σουηδία δεν θα είναι τόσο αδιάφορο, γιατί θα τρέμουν τη δεύτερη θέση...Η Αγγλία είναι στο 2ο όμιλο και 'σταυρώνει' με αυτόν της Γερμανίας (1ος)
O όμιλος της Αργεντινής 'σταυρώνει' με τον 4ο (Πορτογαλία, Μεξικό) -
Το ματς μέχρι στιγμής μου βγαίνει πολύ καλά! επαιξα τελικό σκορ 3-2 για τους Ελέφαντες. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλουν οι Τουρέδες 3 γκολ
Αντε ρεντ άρμη πες του τιποτα! -
TRAVELLER
με ένα όνειρο τρελό...
όνειρο απατηλό...που λέει και ένα άλλο άσμα...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
lkarδεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Η Αργεντινή έπαιξε καλή μπάλα αλλά όχι και κλείσαμε τις τηλεοράσεις
θα τις κλείσετε αργότερα
-
Ο όμιλος της Αργεντινής διασταυρώνεται με αυτόν της Αγγλίας;
Αν ναι, μάλλον το Αγγλία-Σουηδία δεν θα είναι τόσο αδιάφορο, γιατί θα τρέμουν τη δεύτερη θέση...Η Αγγλία είναι στο 2ο όμιλο και 'σταυρώνει' με αυτόν της Γερμανίας (1ος)
O όμιλος της Αργεντινής 'σταυρώνει' με τον 4ο (Πορτογαλία, Μεξικό)Να πέσει Αργεντινή-Defensive Football Stayed Home!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το ματς μέχρι στιγμής μου βγαίνει πολύ καλά! επαιξα τελικό σκορ 3-2 για τους Ελέφαντες. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλουν οι Τουρέδες 3 γκολ
Αντε ρεντ άρμη πες του τιποτα! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar
δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Η Αργεντινή έπαιξε καλή μπάλα αλλά όχι και κλείσαμε τις τηλεοράσεις
θα τις κλείσετε αργότερα
Πάλι τα ίδια! Δε βάλατε μυαλό τόσα χρόνια γμτ
Ο Λίνεκερ θυμάσαι τι είχε πει;;Καλά, δεν το συζητάω. Αν σας ήξερα προσωπικά θα σας είχα ξεπαραδιάσει Όχι τίποτα σοβαρά πράματα. Κανένα ποτάκι, κανένα κιλο φαγκριά, κανένα σετάκι αμορτισέρ
-
2 - 1
hrdoukas Καλά πας.
-
βροχή τα γκολ!
-
2-1
ΥΕS!
-
ολα βαίνουν βάσει σχεδίου...
αλλα δύο τωρα -
Αντε ρεντ άρμη πες του τιποτα!Το γελάς; Αρχίσανε!
-
Χρήστο γερά!!!
Λάθος Κοννέ, πήρε ο Ντέμης
-
Πάλι τα ίδια! Δε βάλατε μυαλό τόσα χρόνια γμτ
Ο Λίνεκερ θυμάσαι τι είχε πει;;Καλά, δεν το συζητάω. Αν σας ήξερα προσωπικά θα σας είχα ξεπαραδιάσει Όχι τίποτα σοβαρά πράματα. Κανένα ποτάκι, κανένα κιλο φαγκριά, κανένα σετάκι αμορτισέρ
Επειδή είμαι παλιός, θυμάμαι και το 86
-
Αν σημάδευε λίγο καλύτερα ο ντρογκμπά 8α τον έβρισκε στο κεφάλι...
κρίμα -
αυτός ο Ντρογκμπά...πόσο λαμάκας είναι; Τσάμπα κίτρινη...
-
Ψήνεται κι άλλο από τους Ελέφαντες. Λέτε;
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια