-
ψέμματα; ούτε 10 πόντους στον χάρτη...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ο πρώτος κουβάς!
Αντε και εις ανώτερα...Εχω παιξει 20 Ευρω για νικητες ομιλων(Αργεντινη-Αγγλια 1,9 η πρωτη και 1,55 η δευτερη) αν κερδισει σε λιγο η Vamos Argentina θα ειμαι σε πολυ καλο δρομο...
Μπραβο στους Τομπαγκιανους
-
0-0 το Τριντέντ;;;
Ήθελα να δω το 2ο ημίχρονο, αλλά η δημόσια τηλεόραση είχε αντίθετη άποψη, οπότε παράτησα την προσπάθεια...
Η Σουηδία έπαιξε καθόλου μπάλα;
-
τι έπιασε αυτός ο τερματοφύλακας του Τρινιταντ...
-
14' The corner comes in and AYALA WITH THE HEADER BUT TIZIE CATCHES AND HE SPILLS IT BEHIND BUT GRABS IT AT THE LAST!! The Argentinians are screaming for the goal but the ref gives nothing! That looked to have gone behind the line and the video replay confirms it! Lucky escape for Ivory Coast.
-
Στην γραμμή ήταν. Δεν πέρασε! (αυτό μας έλειπε..)
Ρε σεις...έχει Ολλανδία η Αφρική? Τι ομαδάρα είναι αυτή ρε?!
-
περασε τώρα
-
Φτουυυυ!!!!
Δεν πειράζει...θα ισοφαρίσουν οι ελέφαντες!!
-
Το έβαλαν το γκολ αλλά αν δε σταματήσουν να παίζουν αυτό το 'παίρνω τη μπάλα και κάνω ότι μου κ*****σει' ποδόσφαιρο θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι στη συνέχεια.
Πολύ την ταλαιπωρούν τη μπάλα και θα τους 'εκδικηθεί'
-
vamos argentina re!!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το έβαλαν το γκολ αλλά αν δε σταματήσουν να παίζουν αυτό το 'παίρνω τη μπάλα και κάνω ότι μου κ*****σει' ποδόσφαιρο θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι στη συνέχεια.Πολύ την ταλαιπωρούν τη μπάλα και θα τους 'εκδικηθεί'
ΝΑΙ..ΝΑΙ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το έβαλαν το γκολ αλλά αν δε σταματήσουν να παίζουν αυτό το 'παίρνω τη μπάλα και κάνω ότι μου κ*****σει' ποδόσφαιρο θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι στη συνέχεια.
ΝΑΙ..ΝΑΙ...
χαρειται παλιο ελεφαντες
στην Ακτη Ελεφαντοστου πρεπει να συσπηρωθηκαν οι δυναμεις του καλου εναντιον της Μορντορ. Παιζουν ο Ακαλε, ο Καλου και ο Κολο
λοοοολ εχουν 2 καλους χααχαχαχαχααχα
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΝΑΙ..ΝΑΙ...
χαρειται παλιο ελεφαντες
στην Ακτη Ελεφαντοστου πρεπει να συσπηρωθηκαν **οι δυναμεις του καλου εναντιον της Μορντορ. Παιζουν ο Ακαλε, ο Καλου και ο Κολο **
-
Τι έχασε ρε το ελεφαντάκι!
-
και πριν λίγο ο Κολο Τουρέ έπεσε, χτύπησε κι έπιανε τ'όνομά του
-
-
χεεεχεχεχεε μ'αρεσουν τα σχολια απο το europosrt
**Kalou beats a few men and takes a dive, why did he do that? **But then Yaya Touré wins the ball back and a wonderful piece of skill on the wing to make mincemeat of Burdisso and he SETS UP KALOU ON THE EDGE OF THE BOX but his shot is half-hearted and trickles wide.
AINTE RE VAMOOOOOSSSS :):) 2-0[/b]
-
-
Ολλανδία είναι τελικά!
Αυτοί χάνουν τις ευκαιρίες και οι άλλοι βάζουν τα γκόλ!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
xexe h μπαλα ειναι σαν τη γυναικα ρε, οσο την ταλαιπωρεις τοσο κολλαει μαζι σου
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια