-
To Αγγλία-Σουηδία ήταν καλό ματσάκι. Η Σουηδία έδειξε ότι έχει και τακτική. Αν κάνανε και οι Εγγλέζοι λίγοτερες σεντρες-καμινάδες θα ήταν ακόμη καλύτερο το παιχνίδι.
Σήμερα θα είναι ωραίο το Αργεντινή-Ολλανδία που παίζουν την πρώτη θέση και την αποφυγή της Γερμανίας.
-
Αντιγραφω απο site στοιχηματος να γελασετε 'Για μπάζο μιλάμε όχι μαλακίες , θεωρώ ότι η Σουηδία είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του Μουντιαλ . Ομάδα χωρίς αυτοματισμούς παίζει μόνο με σέντρες , με μηδέν φαντασία .. εν ολίγοις ξυλοκόποι . Οι επιθετικοί της Σουηδίας φοράνε σκαρπίνια αντί ποδοσφαιρικά παπούτσια στα παιχνίδια .. '
-
http://en.quiz.fifaworldcup.yahoo.net/f ... kzXHzGq_o-
Συγγνώμη για το μεγάλο λινκ.
Οn line Trivia!!!!
Mπείτε κανείς, γιατί μόνο εγώ είμαι απο Ελλάδα. Κάντε ένα απλό register με το yahoo ID , διαλέγετε επίπεδο (1ή2) και παίζουμε. Είναι όλη η υφήλιος μέσα. Ως και Αμερικάνοι
Εχει 10 ερωτησεις και πολύ ωραία γραφικά.Riha ine re bitte!!
άντε
-
συντοπίτες έχει δει κανείς το μεχικο στο μουντιάλ?
να ξαμοβολήσει το χηνάρ στα Πορτογαλάκια παίζει? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα θα είναι ωραίο το Αργεντινή-Ολλανδία που παίζουν την πρώτη θέση και την αποφυγή της Γερμανίας.Τη Γερμανια ομως στους '8' την αποφευγει ο δευτερος του ομιλου
Δεν λεω οτι η Αργεντινη θα φοβηθει τη Γερμανια, στοιχημα παντως δεν θα το 'παιζα... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σήμερα θα είναι ωραίο το Αργεντινή-Ολλανδία που παίζουν την πρώτη θέση και την αποφυγή της Γερμανίας.
Τη Γερμανια ομως στους '8' την αποφευγει ο δευτερος του ομιλου
Δεν λεω οτι η Αργεντινη θα φοβηθει τη Γερμανια, στοιχημα παντως δεν θα το 'παιζα...Αυτό εννοούσα.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αντε με νικη η στην ξεφτιλα ισοπαλια της Vamos Argentina σημερα παω ταμειο
Πω πω!!! εγώ με δυσκολία σταυρώνω μονό κι εσύ θα πιάσεις παρολί!!!
ΑΞΙΟΣ!!!Καλα Χρηστο μην φανταστεις κανενα μεγαλο κουπονι....
Ειχα βαλει απο την αρχη, Αγγλια κ Αργεντινη για 1ες ομιλων...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τη Γερμανια ομως στους '8' την αποφευγει ο δευτερος του ομιλου
Δεν λεω οτι η Αργεντινη θα φοβηθει τη Γερμανια, στοιχημα παντως δεν θα το 'παιζα...Αυτό εννοούσα.
Σορι, καταλαβα το αντιθετο.
Συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει, αλλα θα μπορουσε καποιος να αναφερει τα κριτηρια στις ισοβαθμιες, γιατι εχω ακουσει πολλα και αντικρουομενα;
-
Από το http://www.sportnet.gr
** Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων ομάδων ισχύουν κατά σειρά τα εξής:
- Η συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο
- Η καλύτερη επίθεση στον όμιλο
- Τα μεταξύ τους παιχνίδια
- Ειδική βαθμολογία στην FIFA*
-
Thanx
-
μέχικο OLE
portugal where are you?
gay football go home -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από το http://www.sportnet.gr** Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων ομάδων ισχύουν κατά σειρά τα εξής:
- Η συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο
- Η καλύτερη επίθεση στον όμιλο
- Τα μεταξύ τους παιχνίδια
4. Ειδική βαθμολογία στην FIFA*
Οτι ίσχυε δλδ και στο EURO πρόπερσι...
Χτες στην ΝΕΤ έλεγαν οτι αν η σουηδία και το τρινινταντ έφταναν σε απόλυτη ισοβαθμία (μέχρι και το κριτήριο 3) θα γινοταν το βραδυ κλήρωση για να κριθει ποιος από τους δυο θα προκριθεί ενώ λογικά σύμφωνα με το παραπάνω θα έπρεπε να προκρίνεται η σουηδια...Τελικά τι από τα δυο ισχυει; -
Το μόνο που μου έμεινε από τη χθεσινή μέρα ήταν ο τραυματισμός του Όουεν.
Κρίμα ρε γμτ, πολύ γκάντεμης ο μικρός.
Κάτι μου λέει ότι δε θα 'ξανάρθει' πια στο επίπεδο που ήταν. -
AN πηγαινα καμια βολτα, θα πηγαινε και αυτο κανα 3-3..
ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ... -
Και το'χα δει το όνειρο... Τους Ιβοριανούς να χάνουν 0-2 και να να κερδίζουν στο τέλος 3-2... και το έπαιξα σε λάθος παιχνίδι...
Τουλάχιστον σήμερα έπιασα τον άσο...
-
Κοίτα να δεις που το Γερμανία - Εκουαδόρ ήταν ένα ματς βαρετό με ξυλοκόπους, ενώ σήμερα αποθεώθηκε το ποδόσφαιρο
Φίλε Traveler θα πέσει πολύ γέλιο στους 8
ΥΓ: να ανάβουν λίγο τα αίματα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
portugal where are you?
gay football go homeΘα ξηγηθούν αλμυρό φυστίκι οι 'οράνιε'
-
δεν μπαίνουν ακόμα τα πόδια στη φωτιά
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
portugal where are you?
gay football go homeΘα ξηγηθούν αλμυρό φυστίκι οι 'οράνιε'
Γιατι ρε παιδια τετοιο αχτι με τους Πορτογαλους; Ετσι θα συμπεριφεροσασταν στους καλυτερους πελατες, αν ειχατε μαγαζι;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Χτες στην ΝΕΤ έλεγαν οτι αν η σουηδία και το τρινινταντ έφταναν σε απόλυτη ισοβαθμία (μέχρι και το κριτήριο 3) θα γινοταν το βραδυ κλήρωση για να κριθει ποιος από τους δυο θα προκριθεί ενώ λογικά σύμφωνα με το παραπάνω θα έπρεπε να προκρίνεται η σουηδια...Τελικά τι από τα δυο ισχυει;Αυτοι θυμουνται τις κληρωσεις του ΠΡΟΠΟ, οταν αναβαλλεται αγωνας...
Μηπως ειπαν οτι η κληρωση θα γινει και στα γραφεια του ΟΠΑΠ;;;
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια