-
καλημερα σας απο την θεσ/νικη....θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση γιατι θα με ενδιεφερει να μαθω σχετικα με το υγραεριο....αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει που μπορω να κανω εγκατασταση στο αυτοκινητο μου και βεβαια τους χωρους ανεφοδιασμου....
ευχαριστω πάνος
-
καλημερα σας απο την θεσ/νικη....θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση γιατι θα με ενδιεφερει να μαθω σχετικα με το υγραεριο....αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει που μπορω να κανω εγκατασταση στο αυτοκινητο μου και βεβαια τους χωρους ανεφοδιασμου....
ευχαριστω πάνος
-
ευχαριστω πάνος
-
Leon Gas στη προέκταση της Γιαννιτσών κοντά στα ΚΤΕΛ. Δύσκολα θα κάνεις απόσβεση και θα χάσεις χώρο αποσκευών.
Ρώτησε για συστήματα στη σελίδα
http://www.ygraeriokinisi.grΠληροφοριακά, πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο και πόσα είναι πόλη/ταξίδι;
-
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου leonp .....κανω περιπου 30000χλμ/χρονο οσον αφορα το χωρο αποσκευων ακομα ειμαι ενταξει....
υγραεριο...