-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
[Από αυτά τα χρήματα θα επιστρέψουν άραγε κάποια στους αγώνες (έστω και στο τζαμπατζίδικο πρωτάθλημα ταχύτητος) ή θα μείνουν σε κάποιες τσέπες.ΦΙΛΕ ΜΟΥ tazio , ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΝΆΣΑΙ ΚΑΛΑ
-
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ (ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ) , ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και κατι ακομα, θεωρω οτι το εισητηριο θα συνοδευεται απο καποια ή ολα απο αυτα που ανεφερε ο Χαρης οτι δινονται σαν ανταποδωτικα οφελη στο εξωτερικο. Το αν η κατασταση θα ειναι τοσο οργανωμενη με την πρωτη δε το γνωριζω, γιαυτο και δε θα ρισκαρω να παω φετος, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι εστω την επομενη, του χρονου.Αυτό ακριβώς. 'ΠΡΩΤΑ' οργανώνεις κάτι σωστά και μετά απαιτείς αντίτιμο γι αυτή την οργάνωση.
Το κόστος της δοκιμής αν θέλεις να λέγεσαι σωστός οργανωτής τα επωμίζεσαι εσύ κι όχι 'του κασίδη το κεφάλι'.Μη πούμε ότι εδώ είναι Ελλάδα και ζητάω πολλά, γιατί θα θυμηθώ ότι είναι αγώνας παγκοσμίου με ότι αυτό συνεπάγεται.
Να θυμήσω ότι είμαι απλός θεατής και τίποτα παραπάνω. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι έχω ίδιο όφελος από αυτά που γράφω και υπερασπίζομαι. Πλήν του 'οικονομικού' μια και θα 'γλυτώσω' το έξοδο του εισητηρίου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό ακριβώς. 'ΠΡΩΤΑ' οργανώνεις κάτι σωστά και μετά απαιτείς αντίτιμο γι αυτή την οργάνωση.
Το κόστος της δοκιμής αν θέλεις να λέγεσαι σωστός οργανωτής τα επωμίζεσαι εσύ κι όχι 'του κασίδη το κεφάλι'.Μη πούμε ότι εδώ είναι Ελλάδα και ζητάω πολλά, γιατί θα θυμηθώ ότι είναι αγώνας παγκοσμίου με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εγω εγραψα αν, εσυ το εχεις σιγουρο. ΟΚ γνωμες αλλα παλι η δικη μας οργανωση τυγχανει να ειναι απο τις κορυφαιες του πρωταθληματος οποτε αξιζει περισσοτερη εμπιστοσυνη.
Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη, αυτο που με προβληματιζει ειναι η υπεροχη συμπεριφορα των ημιαγριων, ευκαιριακων θεατων που οπως ξερουμε ολοι, εχουν το ταλεντο να κατατρεψουν οποιοδηποτε σχεδιο με την καφριλα τους.
-
Κανένα πρόβλημα. Και στις συναυλίες μαζεύονται άσχετοι αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τα έχουμε μπλέξει!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
(ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ)Ειναι απλουστευση γιατι τυπικα τα εσοδα πανε στον οργανωτη της συναυλιας που για να καθορισει τιμη εισητηριου εχει προυπολογισει αμοιβη μουσικων, ενοικια χωρου, λειτουργικα εξοδα και φυσικα κερδος.
Η τελευταια λεξη ειναι αυτη που σκανδαλιζει, ποσοι και ποσοι δεν εχουν θειξει το θεμα απο περυσι με τον χειροτερο τροπο (τυπικα διπλογραμμενοι και ανωνυμοι βεβαια). Αλλα ετσι ειμαστε στην Ελλαδα, οταν καποιος στεκεται στην ακρη του γκρεμου ετοιμος να ρισκαρει για κατι εκτος συνηθισμενων ειμαστε απο κατω και φωναζουμε χαιρεκακα πηδα - πηδα, αλλα αν τυχον τα καταφερει τον λεμε και κοπρο που δεν μοιραζεται τα οφελη.
Για μενα περυσι εγινε η μεγαλυτερη προσφορα στον Ελληνα αγωνιζομενο που ονειρευεται το Ακροπολις. Η υπερειδικη του εδωσε ενα οπλο να διεκδικησει χορηγιες με αξιοπρεπεια και οχι σαν ελεημοσυνη. Ειμαι περιεργος να δω ποσοι το εκμεταλλευτηκαν και επισης ειμαι περιεργος να δω ποσοι θα σεβαστουν το κοινο που θα βρισκεται στις κερκιδες προσφεροντας θεαμα. Γιατι δε ξεχνω οτι περυσι για καθε Χ‘τσομπανη που με εκανε να χειροκροτησω με ενθουσιασμο, υπαρχουν αλλοι πεντε φτερουγατοι που με εκαναν να ορκιστω οτι δε θα πατησω ποτε σε χωματινο ραλι. Ποσο μαλλον οταν αυτοι, οι ιδιοι που εκαναν ταριφια μπροστα σε ολο τον κοσμο, εβγαιναν μετα στο φακο του ανω και κατω τελεια και ζητουσαν ανταποδωτικα οφελη.
-
Αυτό ακριβώς. 'ΠΡΩΤΑ' οργανώνεις κάτι σωστά και μετά απαιτείς αντίτιμο γι αυτή την οργάνωση.
Εγω εγραψα αν, εσυ το εχεις σιγουρο. ΟΚ γνωμες αλλα παλι η δικη μας οργανωση τυγχανει να ειναι απο τις κορυφαιες του πρωταθληματος οποτε αξιζει περισσοτερη εμπιστοσυνη.
Μα έχω εμπιστοσύνη. Στη δεύτερη Λιλαία όμως κι όχι στη πρώτη.
-
Ναι αλλα για καθε πρωτη κ δευτερη Λιλαια υπαρχει το πρωτο ΟΑΚΑ
-
Μάλλον έχεις θέσει πολύ χαμηλά στάνταρ. Ειδικά όταν πληρώνεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το εισιτηριο το βλέπω όπου υπάρχει κάποιος αγωνιστικός χώρος που έχει κατασκευασθεί.Είναι σα να λες πως το εισιτήριο υπάρχει για να αποσβεσθούν τα έξοδα του χώρου. Δηλαδή πως πληρώνεις για το ΧΩΡΟ και όχι για το ΘΕΑΜΑ.
Δηλαδή, επειδή το θέατρο της Επιδαύρου είναι φτιαγμένο εδώ και 23 αιώνες και άρα ουσιαστικά (for all practical purposes, που λένε) είναι δωρεάν και μέρος του τοπίου, οι παραστάσεις εκεί πρέπει να είναι δωρεάν
Τέλος πάντων, η άποψή μου είναι (όπως ανέφεραν και παραπάνω), αν το εισιτήριο δίνει στο θεατή πράγματα αυτονόητα σε άλλα θεάματα με εισιτήριο, όπως εγγυημένη θέση σε κερκίδα, και άλλα ουσιαστικά ως προσφορά, όπως πάρκινγκ κοντά ή σκιά ή περιγραφή κτλ. κτλ., τότε ας μπει. Αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα να μην το πληρώσεις και ας κάτσεις σε βραχάκι και ας παρκάρεις 5 χιλιόμετρα μακριά.
Δεν μπορώ να θυμηθώ σπορ που να μην χρειάζεται ειδικό χώρο για να δειξαχθεί και να πληρώνεις εισιτήριο!!
Ιστιοδρομίες?
Ξέρεις πως παρακολουθείς το America's Cup ? (θέαμα επίσης παγκόσμιου επιπέδου όπως το Ακρόπολις). Καλά, από την παραλία με τίποτα (θέλεις τηλεσκόπιο, όχι κυάλια ). Αν δεν πληρώσεις, δεν μπορείς να πλησιάσεις με δική σου βάρκα κοντά στο στίβο και ειδικά στα σημεία στροφής ή την εκκίνηση/τερματισμό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον έχεις θέσει πολύ χαμηλά στάνταρ. Ειδικά όταν πληρώνεις.Τι σε κάνει να πιστεύεις πως η οργάνωση του Ακρόπολις δεν θα είναι αντάξια των προσδοκιών σου ?
Μην ξεχνάμε πως, παρά τα κατά καιρούς μικροατυχήματα (ακυρώσεις ειδικών, 1η Λιλαία), ο αγώνας εδώ και πολλά χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους του WRC.
Ετσι όπως τα παρουσιάζεις είναι σα να πρόκειται για ερασιτεχνική διοργάνωση φιλικού τουρνουά ποδοσφαίρου
Εξάλλου η όλη συζήτηση είναι θεωρητική, καθώς, πλην ΟΑΚΑ, εισιτήριο δεν έχει.
-
Νάσο. Επειδή η συζήτηση είναι θεωρητική απλά θέτω κι εγώ τα στάνταρ που θα ήθελα σαν πελάτης πλέον (έστω και θεωρητικά).
Αν οι απαιτήσεις μου είναι λίγες δε θα πάρω τίποτα στο τέλος. Αν θυμίζω καταστάσεις απείρου κάλους όπως η πρώτη Λιλαία μπορεί κάτι να αλλάξει. Διαφορετικά ... .
-
Νάσο, η βασική μου αντίρρηση είναι στο ή με εισιτήριο ή καθόλου! Και στο ότι, εγω θεωρώ, το εισιτήριο είναι υποτιμητικό για ένα αγώνα ράλλυ!
Βέβαια, ίσως να είμαι ακόμα στον κόσμο μου (κάποιος να με ξυπνήσει!!)..Ιστιοδρομίες,ΟΚ! Ατυχές το παράδειγμα..! Ποδηλασία ομως?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποδηλασία ομως?!!Ξεχασες το σκακι
-
Ποδηλασία ομως?!!
Ξεχασες το σκακι
Σωστά!
-
Προσωπικά δε με απασχολεί σχεδόν καθόλου το ζήτημα με ή χωρίς εισητήριο. Αυτό που θέλω να τονίσω(και φοβάμαι πως ίσως δεν έγινε σαφές) είναι ότι δε θα ήθελα με τίποτα μια απολύτως ελεγχόμενη κατάσταση που θα μας στερήσει το χαρακτήρα της περιπέτειας.
-
Εγω παντως εχω βγαλει εισητηρια για το Ο.Α.Κ.Α.45euro για την θυρα 28.
-
Οχι....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
η βασική μου αντίρρηση είναι στο ή με εισιτήριο ή καθόλου! Και στο ότι, εγω θεωρώ, το εισιτήριο είναι υποτιμητικό για ένα αγώνα ράλλυ!
Βέβαια, ίσως να είμαι ακόμα στον κόσμο μου (κάποιος να με ξυπνήσει!!)..Ιστιοδρομίες,ΟΚ! Ατυχές το παράδειγμα..! **Ποδηλασία **ομως?!!
Τα παραπάνω με εκφράζουν απόλυτα.
Δε συμφωνώ με το 'όπου υπάρχει θέαμα πρέπει να μπει και εισητήριο'. Όλα γύρω μας 'θέαμα' είναι. Το ράλλυ (όπως και η ποδηλασία) είναι πρώτα απ' όλα αγώνας, ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα να γίνεται μέσα στη φύση. Δεν έχει καμία σχέση ούτε με το θέατρο, ούτε με το ποδόσφαιρο (πέραν της SSS) και δεν πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί ως 'θέαμα το ένα, θέαμα και το άλλο'.
Αν κονσερβοποιηθεί [και] το Ακρόπολις και πάψει να υφίσταται η επιλογή του 'πάρκαρε κάπου μακριά και περπάτα μερικά χλμ για να χαζέψεις αγώνα' για εμένα θα έχει χαθεί κι ένα κουραστκό μεν, σημαντικό δε μέρος της όλης εμπειρίας, την οποία πολλοί βλέπουμε και ως μια εκδρομή στη φύση και όχι μόνο ως 'θέαμα'.
-
Αν ειναι δυνατον....
Θα πληρώσετε εισιτήριο για ειδική του Acropolis 2006;