-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά ότι πρέπει να πάει παρα πέρα....εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Αν θέλουν να γίνει κάτι που θα αποφέρει κέρδη, και η αύξηση των κερδών να είναι και το κριτήριο επιτυχίας.Φυσικα και ειναι αυτο το κριτηριο για ολες τις διοργανωσεις αυτου του επιπεδου και οχι μονο. Αλιμονο αν ο Richards ή ο Bernie ή οποιος αλλος το εβλεπε διαφορετικα.
Το αν χρειαζεται υποδομη ή οχι ειναι παντελως αδιαφορο, επειδη δε χτιζεται σταδιο δε σημαινει οτι πρεπει να ειναι τζαμπα. Επισης το αποτελεσμα δε θα κρινει τιποτα, το WRC ή θα κινηθει εμπορικα ή θα πεθανει/περιθωριοποιηθει. Ηδη η διστακτικοτητα να γινουν οι αναγκαιες αλλαγες εχει φερει το WRC στο παραπεντε τη στιγμη που αλλα πρωταθληματα πανε με χιλια.
-
Τα κέρδη Κώστα -σε τέτοιους θεσμούς- πρέπει να προέρχονται από χορηγούς όχι από θεατές!
Ούτε καν στην F1 δεν περιμένουν να βγάλουν κέρδη από εισιτήρια!Οσο για την υποδομή. Φυσικά και έχει σχέση.
Άλλο είμαι στα δάση, άλλο είμαι στην πίστα!Το μυστικό είναι ο έλεγχος των θεατών και η -κατά το δυνατό- παρακολούθηση από την τηλεόραση. Ωστε να υπάρξουν έσοδα από τις διαφημίσεις.
Τα υπόλοιπα (για τους θεατές) τα ακούω βερεσέ!
-
Ξουτ-ξουτ ο αποπανω,ξεφυγε απο το θεμα του.Γρηγορα στα Ιστορικα!!
Ερωτηση:Σε 25 χρονια τα ιστορικα θα εχουν υπερειδικη και θα λεμε:'Κοιτα τι ωραια τρεχανε τοτε...'???
Φαντασου πως θα 'τρεχουμε'(?) στο μελλον....!!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Όπως ??
Θα βοηθησει στον ελεγχο των θεατων και στη γενικοτερη οργανωση λογω της μεγαλυτερης προβλεψιμοτητας στη συμπεριφορα τους και της καλυτερης ποιοτητας τους.
Ουσιαστικά δηλαδή μιλάμε μόνο ομαδοποίηση και κατηγοριοποίηση των θεατών.
Πιστεύεις ότι το εισιτήριο θα φέρει καλύτερης ποιότητας θεατές ??
Και στο κάτω κάτω της γραφής τι σημαίνει καλύτερης ποιότητας θεατές ??
Με μεγαλύτερη τσέπη ?? με μεγαλύτερη γνώση του σπόρ ???Πιστεύεις ότι στο βουνό στη μέση του πουθενά το ποσοστό των 'άσχετων' ήταν μεγαλύτερο απο των 'σχετικών' ?? Και αν υποθέσουμε ότι η απάντηση είναι ναι πως θα ανατραπεί αυτό το ποσοστό με τη θέσπιση εισιτηρίου ???
Προβλεψιμότητα στη συμπεριφορά (ειδικά στην Ελλάδα) είναι δύσκολο έως απίθανο.
Πέρα απο αυτό, η γκετοποιείση που θέλουν να κάνουν είναι συνταγή για καταστροφή. Όταν θα έχεις μεγάλη μάζα ανθρώπων μαζεμένους στο ίδιο μέρος γίνετε ακόμη πιο δύσκολος ο έλεγχός τους αφού ο καθένας θα μπορεί να κρυφτεί πίσω απο τη μάζα και να κάνει τα δικά του (δες τα γήπεδα).Συμφωνώ ότι οι παράγοντες κέρδος και εμπορευματοποίηση είναι απο τους σημαντικότερους για την ανάπτυξη του αθλήματος, όχι όμως με τους τρόπο που προσπαθούν να το περάσουν. Υπάρχουν ένα κάρο άλλοι τρόποι για μεγιστοποίηση του κέρδους και η θέσπιση εισητηρίου στις ειδικές είναι πολύ χαμηλά στη λίστα.
-
Στην F1 ο τοπικος οργανωτης εξαρταται αμεσα απο τα εσοδα των εισητηριων, ολα τα αλλα ελεγχονται κεντρικα. Ισως και στο WRC να φτασει καποια στιγμη εκει το θεμα, ισως και να μη προλαβει ο θεσμος γενικα.
Ξαναλεω η υποδομη δεν εχει καμια σχεση, εξαλλου ακομη και η πιστα γινεται μια φορα και δεν εξασφαλιζει αγωνα. Με αλλα λογια ειναι απαραιτητη προυποθεση, οπως κατα αναλογια απαραιτητη προυποθεση ειναι ο χωματοδρομος.
-
Εγω παλι προτεινω να γινει ασφαλτινο το Ακροπολις(αυτο το Ακροπολις που πλεον μονο σαν Ιστορικο το ακουμε,γιατι το αυθεντικο πεθανε,εγινε ΜπειΠει Ανωτερη)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Εγω παλι προτεινω να γινει ασφαλτινο το Ακροπολις(αυτο το Ακροπολις που πλεον μονο σαν Ιστορικο το ακουμε,γιατι το αυθεντικο πεθανε,εγινε ΜπειΠει Ανωτερη)Σ' αυτό κάνεις λάθος Δημήτρη!
Το Ακρόπολις που θυμόμαστε εμεις πέθανε.Το Rally of Greece, ζει και βασιλεύει. Και μην κρινεις από όσα εμεις μπορεί να θέλουμε. Οι νεώτεροι ετσι το βρήκαν και έτσι θα τους αρέσει!
Ο τζάμπας πέθανε!
-
Εδω σε τσακωσα,Μαγειρα ,φτιαξε νεα θεματικη ενοτητα.Εδω λεει Ακροπολις!!!!!!
(Βαλτε κανα Γραμματικοπουλο να παιζει.... )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω παλι προτεινω να γινει ασφαλτινο το Ακροπολις(αυτο το Ακροπολις που πλεον μονο σαν Ιστορικο το ακουμε,γιατι το αυθεντικο πεθανε,εγινε ΜπειΠει Ανωτερη)
Σ' αυτό κάνεις λάθος Δημήτρη!
Το Ακρόπολις που θυμόμαστε εμεις πέθανε.Το Rally of Greece, ζει και βασιλεύει. Και μην κρινεις από όσα εμεις μπορεί να θέλουμε. Οι νεώτεροι ετσι το βρήκαν και έτσι θα τους αρέσει!
Ο τζάμπας πέθανε!
+1000
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Εγω παλι προτεινω να γινει ασφαλτινο το Ακροπολις(αυτο το Ακροπολις που πλεον μονο σαν Ιστορικο το ακουμε,γιατι το αυθεντικο πεθανε,εγινε ΜπειΠει Ανωτερη)Το ΒP δεν με πειράζει, άλλωστε εκεί βαδίζουν όλα (Uddehohlm Swedish Rally, Neste Rally Finland, Corona Rally Mexico, ADAC Rally Deutschland, Telstra Rally Australia, Propecia Rally New Zealand κλπ), το σημαντικότερο είναι να κρατηθεί κάποιος χαρακτήρα ράλλυ μαζί με τους χορηγούς και τις σούπερ ειδικές. Είναι και η άποψη που λέει ότι 'όπως σου παίζουνε, έτσι χορεύεις', αλλιώς δεν έχει αγώνα, η οποία διαψεύδεται από το γεγονός ότι πέρσι ο αγώνας μας ήταν ο καλύτερος από τους 16.
Πιστεύω ότι μπορούν να συνδυαστούν όλα και μακριά από την πρωτεύουσα. -
Δεν πολυδιαφωνω.
Μας εχει κατσει καπως αυτη η ολικη μετακομιση ,την ωρα που βγαινουμε με τον περσινο αγωνα Νο1,και ενω μπορουσαμε και φετος να διατηρησουμε ΣουπερΕιδικη Καλατραβα,παρεα με Λαμια(η στα περιξ)..... -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
........................ μπορούν να συνδυαστούν όλα και μακριά από την πρωτεύουσα.
Πρόσεχε τι λές ...... υπάρχει και το Γκουαντάναμο !!!
Ακούς εκεί .... μακριά απο την Πρωτεύουσα !!!!!!!ουυυυυυ 666......... ουυυυυυ 666 !!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
....
Ο τζάμπας πέθανε!
ΑΛΜΑΝ Ανέστη!
Ειδες, ο καθενας τις αγωνιες του
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
....
Ο τζάμπας πέθανε!
ΑΛΜΑΝ Ανέστη!
Καλά, σε αυτό δεν θα διαφωνήσουμε!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Φίλε Giwrgosth,
πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημά σου:
(α). Aν δεν θέλεις να πας στην ακριβή SSS με ατμόσφαιρα γηπέδου μην πας! (ούτε εγώ θα πάω)Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα και δεν μίλησα για την SSS, αλλά για ποδοσφαιρικό αγώνα Γίνετε μια ψηφοφορία για το αν **ΘΑ **πληρώναμε να δούμε ειδικές και εξέφρασα την άποψή μου απλά.
(β). Aν θέλεις να αποφύγεις εισιτήριο στις υπόλοιπες ειδικές, αν και όταν μπει, είσαι ελεύθερος να το κάνεις αφού σου είναι ευχάριστο να περπατάς. Tι σε ενοχλεί αν κάποιοι άλλοι διαλέξουν να πληρώσουν;
Δεν είπα πουθενά ότι με ενοχλεί αν το κάνουν οι άλλοι, για μένα μίλησα.
(γ). Aν η EΛΠA κερδίζει (γράφεις ότι το έχει για 'κονόμα') στεναχωριέσαι; Προτιμάς να μπαίνει μέσα και να πληρώνεις εσύ (ή ο πατέρας σου) τα ελλείματα;
Τα ελλείματα από μένα (από τον πατέρα μου έχει να πάρει χρήματα 29 χρόνια...) και από σένα θα τα βγάλει με εισιτήριο σε ειδικές του Ακρόπολις? Μπορεί να φροντίσει να μην έχει ελλείματα απλά! Αν πάλι θέλει να βγάλει από τους θεατές του Ακρόπολις ας το κάνει, δεν θα της πω εγώ το τι θα κάνει, διοργανότρια του αγώνα είναι και φυσικά έχει το κάθε δικαίωμα να βάλει και εισιτήριο, δεν μου πέφτει λόγος.
(δ). Aν θέλεις ρομαντική εκδρομή και παλιό πνεύμα Acropolis, γιατί δεν έρχεσαι να δεις το Iστορικό; Eίμαι σίγουρος ότι εκεί θα περάσεις καλά -όλοι οι άλλοι αγώνες WRC θα στη σπάσουν γιατί γίνονται ίδιοι!
Απλά παρακολουθώ Ακρόπολις από το 83-84 και είναι κάτι σαν θεσμός πια για μένα και το περιμένω ένα ολόκληρο χρόνο, όπως και χιλιάδες άλλοι. Από εκεί και πέρα το Ιστορικό δεν μπορεί να το αντικαταστήσει, είναι κάτι διαφορετικό.
-
Θυμηθείτε τι λέγαμε πριν 3 χρόνια προβλέποντας το μέλλον
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=3131
Όρίστε και για το μάντρωμα...
-
Προφητικό?
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Εισητηριο που να μπει?
Στον Παρνασσο 'η στο ελατοδασος της Γκιωνας?
Νομιζω καπου εκει βρισκεται το Ακροπολις που ολοι αγαπησαμε!!Δεν το σχολιάζω, απλά το παραθέτω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ισως οι πιο νεοι από εμένα να το δέχονται ή/και να το επικροτούν.
Ισως η δικιά μου γενιά να πρέπει να φύγει από τα βουνά.Μάλλον...ετσι πρέπει να είναι!
Αν δεν ήθελαν μόνο η δική σου γενιά θα ήταν 'καλά'.
Αλλά μάλλον δε θέλουν κανένα στα βουνά. Είμαστε 'ενόχληση'. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....
Ο τζάμπας πέθανε!
ΑΛΜΑΝ Ανέστη!
Καλά, σε αυτό δεν θα διαφωνήσουμε!
Σκέψου να έγραφε και ψέμμα.
Θα πληρώσετε εισιτήριο για ειδική του Acropolis 2006;