-
Μελανουρι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
iron_gr
μήπως εκτός από το κατσικάκι, έφαγες και το χιούμορ σου;Ειλικρινά δεν βλέπω λόγω που αρπάχτηκες τόσο....
Δε βλέπω 'χιούμορ' στο post του migf1!
Από το 1ο post μου φαίνεται το χιούμορ μου. Δε το βλέπεις;Αλλά δε μπορώ να διαβάζω βλακείες! Εγώ αν δε ξέρω κάτι ή το λέω 'δε ξέρω', ή δεν απαντάω καν!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
[snip]
Το μόνο που εκανε ηταν ένα μικροοοοοο ψεμματακι για την ηλικία του!Η ηλικία μου εναρμονίζεται πλήρως με την ασχετοσύνη μου (ανιδεότητα, για να είμαστε ακριβείς )
Είναι γνωστό άλλωστε πως τα μονοθέσια ΔΕΝ έχουν στροφόμετρο ( ) κα ιοι οδηγοί αλλάζουν ταχύτητες δια της... ακουστικής μεθόδου -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΜελανουριΚαι ξανθειά να γίνεις, εμείς θα σε αγαπάμε
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μελανουρι
Και ξανθειά να γίνεις, εμείς θα σε αγαπάμε
Ειναι που'σαστε ανίδεοι γι'αυτο...
-
Αν δεν ηρεμησετε, θα πεσει πασχαλινο λουκετακι
mod
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν δεν ηρεμησετε, θα πεσει πασχαλινο λουκετακιmod
Για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουναι οι νέοι.....
-
Αν δεν ηρεμησετε, θα πεσει πασχαλινο λουκετακιmod
Ναι, αλλά πάρε θέση ή απάντησε στην ερώτηση του 1ου post!
-
Η θεση μου ειναι να τα βρειτε μεσω pm και να αφησετε το θεμα ησυχο.
mod
-
Η θεση μου ειναι να τα βρειτε μεσω pm και να αφησετε το θεμα ησυχο.mod
Ναι, αλλά το θέμα είναι δικό μου και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.
Εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι σοβαρή ερώτηση; Επειδή δεν ξέρω και θέλω να μάθω;
Ο Πουρναράκης είπε ότι μετριούνται οι rpm με τον ήχο (και σήμερα και παλιότερα), αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό;
Επιπλέον, αν υπάρχει κάπου επίσημα διατυπωμένο.Εν πάσει περιπτώσει, αν θες, μπορείς να τα σβήσεις όλα τα μηνύματα, αφήνοντας μόνο τα λίγο ON topic!
Υ.Γ.: Δεν έχουμε τίποτε να βρούμε με PM. Δε προκάλεσα εγώ το μένος του κ.migf1. Να τα λέμε όπως είναι.
-
Δεν με ενδιαφερει το τυπικο της ιστοριας για να αρχισω να σβηνω τα off topic μηνυματα, με ενδιαφερει καταρχην να μη γινετε εσεις οι δυο των σκυλιων και κατα δευτερο λογο να μεινει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο το thread που οντως ειναι ενδιαφερον.
Επι το θεματος παντως εγω δεν ξερω κατι παραπανω απο αυτα που εχουν γραφτει.
-
Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει, ψάχνει (άκα Γκούγκλης). Ούτε απαιτεί, ούτε βρίζει, ούτε υποδεικνύει στους άλλους πως, αν και γιατί θα (του) απαντήσουν.
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Υ.Γ.: Δεν έχουμε τίποτε να βρούμε με PM. Δε προκάλεσα εγώ το μένος του κ.migf1. Να τα λέμε όπως είναι.
Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή!
Να απαντάς χωρίς να λες χαζομάρες!
Αλλιώς ΜΟΚΟ!
Φίλε migf1, πόσο χρονών είσαι; Κανα 15χρονο σε κόβω!
Αν ήμουν mod θα διέγραφα τα μηνύματά σου και θα σ' έβαζα στη θέση σου με PM!
Τι λες ρε φίλε! Τι λες ρε φίλε! Είσαι σοβαρός; Αυτό το ήξερα κι εγώ. Εσένα περίμενα! Άκρως προκλητική απάντηση και χωρίς νόημα.
ΑΡΑ, έπρεπε να κάνεις ΜΟΚΟ!Ναι, τα μονοθέσια ΔΕΝ έχουν στροφόμετρο! Είσαι και ανίδεος!
Δε μας χέζεις ΡΕ!
Αλλά δε μπορώ να διαβάζω βλακείες! Εγώ αν δε ξέρω κάτι ή το λέω 'δε ξέρω', ή δεν απαντάω καν!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει, ψάχνει (άκα Γκούγκλης). Ούτε απαιτεί, ούτε βρίζει, ούτε υποδεικνύει στους άλλους πως, αν και γιατί θα (του) απαντήσουν.Νομίζω ότι ρώτησα σε ένα σοβαρό και σχετικό forum με την Formula 1.
Με τη δικιά σου λογική δε θα έπρεπε να υπάρχουν forums. Όλοι θα ψάχναμε μόνο στο google!
-
Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει, ψάχνει (άκα Γκούγκλης). Ούτε απαιτεί, ούτε βρίζει, ούτε υποδεικνύει στους άλλους πως, αν και γιατί θα (του) απαντήσουν.
Νομίζω ότι ρώτησα σε ένα σοβαρό και σχετικό forum με την Formula 1.
Και ανάλογα με τη σοβαρότητα της ερώτησής σου πήρες ανάλογης σοβαρότητας απάντηση. Το ότι δεν σου άρεσε είναι κάτι που δεν με αφορά.
Το ότι ακόμα ψάχνεις απάντηση και αρνείσαι να υιοθετήσεις ως σοβαρό αυτό που σου πρότεινα ευθύς εξαρχής, είναι πάλι κάτι που δεν με αφορά (δεν νομίζεις πως αν υπήρχε εύκολα προσβάσιμη πηγή για την πληροφορία που ζητάς, θα είχε ήδη αναφερθεί; )Με τη δικιά σου λογική δε θα έπρεπε να υπάρχουν forums. Όλοι θα ψάχναμε μόνο στο google!
Και με τη δική σου λογική τα φόρουμς θα είχαν από 10.000.000 και πάνω τόπικς σε κάθε ενότητα.
-
οποιος θελει ψαχνει εκει που του υπεδειξαν και οποιον τον ενοχλει η ερωτηση
δεν απανταει....ολοκληρο θεμα το καναμε!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οποιος θελει ψαχνει εκει που του υπεδειξαν και οποιον τον ενοχλει η ερωτηση
δεν απανταει....ολοκληρο θεμα το καναμε!!!
Προφανώς δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή
-
migf1, είσαι τελείως λάθος!
Ίσως αν βρισκόμασταν από κοντά να συμφωνούσαμε, δε ξέρω. Εδώ μας περιορίζει και ο γραπτός λόγος!
-
migf1, είσαι τελείως λάθος!Πολύ συζητίσιμο σε βρίσκω
Ίσως αν βρισκόμασταν από κοντά να συμφωνούσαμε, δε ξέρω. Εδώ μας περιορίζει και ο γραπτός λόγος!
Ίσως...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
migf1, είσαι τελείως λάθος!
[size=9]Πολύ συζητίσιμο σε βρίσκω
'Συζητήσιμο', με ήτα!
Ότι θες με PM, το 'πε κι mr. mod!
-
Νομίζω ότι ρώτησα σε ένα σοβαρό και σχετικό forum με την Formula 1.'Νομίζω ότι ρώτησα σε ένα σοβαρό και σχετικό με τη Formula 1 φόρουμ.'
Έτσι είναι συντακτικά σωστό, μιας και το ρίξαμε στη... γραμματική.edit: κλειδώστε το να ησυχάσουμε (αφού πρώτα απαντήσει ο iron_gr, μη λέει πως δεν του αφήνουμε τον τελευταίο λόγο).
edit2: btw, συζητίσιμο (όντως λάθος όμως)
Μέτρηση στροφών κινητήρα