-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το Σ/Κ 28/-29 είναι πολύ ωραίο!Για μες τη βδομάδα γιαααα να μαζευόμαστε. Γιατί αν είμαστε μόνο εγώ (που δεν θα μπω, κατά πάσα πιθανότητα) και ο Ανδρέας (που θα το στρώνει πάλι ), μάλλον δεν θα ρθω...Δεν είναι και δίπλα!
Από τη διασταύρωση στον Λαγκαδά οι Σέρρες είναι καμιά ώρα;
κανενα μισαωρο....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για καθημερινή μιλάς Νίκο,ή για Σ/Κ ;
καλύτερα ΣΚ..
-
Οπότε,ξεχνάμε εντελώς τίς καθημερινές και ετοιμαζόμαστε για τίς 28 ή 29 τού Οκτώβρη,ενώ παράλληλα θα περιμένουμε και τήν επιβεβαίωση τής ημερομηνίας απο τόν πιστάρχη,η οποία θα έρθει τίς τελευταίες δύο βδομάδες.
Κατόπιν λοιπών ωρίμου σκέψεως που θα κάνετε (σάς ξέρω καλά,για αυτό το είπα ),όποιος το επιθυμεί θα μας το γνωστοποιήσει.Οποιος δέν θέλει να τρέξει,μπορεί να έρθει για παρέα (αυτός καί όλες του οι φίλες-να μήν ξεχάσει καμμία)
Οι πρώτοι εκατό συμμετέχοντες,θα τιμηθούνε με τήν 'ΟΛΑ' που θα σχηματίσει η κερκίδα μας,ενώ αφίσες με τήν φωτογραφία τους θα αναρτηθούνε στο Ντόνινγκτον Πάρκ,πλαισιωμένες με δάφνινα στεφάνια
-
Κάποιο trackday σαν το περσυνό, όπου συμμετείχαν όλα τα βόρεια Clubs θα επαναληφθεί και φέτος; Ξέρει κανείς από τους βόρειους να μας πει;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κάποιο trackday σαν το περσυνό, όπου συμμετείχαν όλα τα βόρεια Clubs θα επαναληφθεί και φέτος; Ξέρει κανείς από τους βόρειους να μας πει;Μάλλον θα γίνει κατα το Νοέμβρη Θέμη,αλλά δέν έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα.
http://www.trackday-special.gr/forum/viewtopic.php?t=15
Θά'ρθεις;
-
Ποτέ δεν έχω μπει Σέρρες με το miata και γι' αυτό ψήνομαι...
-
Ποτέ δεν έχω μπει Σέρρες με το miata και γι' αυτό ψήνομαι...Ψήσου Θέμη, ψήσου!
Χρωστάς και βόλτα, νομίζω...
-
Και γω και γω..
-
Θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου!Αλλά το Miata club δεν έχει φανεί στις συγκεντρώσεις!!
-
Ε, και λοιπόν;
-
Ποτέ δεν έχω μπει Σέρρες με το miata και γι' αυτό ψήνομαι...Αντε,κανόνισέ το,να γνωριστούμε και απο κοντά
-
Ε, και λοιπόν;Το λοιπόν είναι ότι η πίστα θα είναι κλεισμένη για τα club που συμμετέχουν στο NHAC.Οπότε δεν νομίζω να έχει και πολύ χώρο...αυτό.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κατόπιν λοιπών ωρίμου σκέψεως που θα κάνετε (σάς ξέρω καλά,για αυτό το είπα ),όποιος το επιθυμεί θα μας το γνωστοποιήσει
Λοιπόν...
Το σκέφτηκα καλά... Θα έρθω...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Ε, και λοιπόν;
Το λοιπόν είναι ότι η πίστα θα είναι κλεισμένη για τα club που συμμετέχουν στο NHAC.Οπότε δεν νομίζω να έχει και πολύ χώρο...αυτό.
Δηλαδή δεν μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή έτσι; Πρέπει να ανήκει σε κάποιο club; Και πώς γίνεται επιβεβαίωση ότι ανήκει στο club αυτό;
-
Ε, και λοιπόν;
Το λοιπόν είναι ότι η πίστα θα είναι κλεισμένη για τα club που συμμετέχουν στο NHAC.Οπότε δεν νομίζω να έχει και πολύ χώρο...αυτό.
Δηλαδή δεν μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή έτσι; Πρέπει να ανήκει σε κάποιο club; Και πώς γίνεται επιβεβαίωση ότι ανήκει στο club αυτό;
ρε Θέμη, τι το σκαλίζεις το θέμα? Δεν έρχεσαι 28η που θα πάμε πολλοί φορουμίστες?
-
Οψόμεθα
-
ΟψόμεθαΑν μπορείς να έρθεις τήν 28η μαζί μας,μόνο η χρονομέτρηση θα σου λείψει και το πολύ το νταβαντούρι που θα γίνει στο 'κοινό'
Αλλά,μόνοι μας θα ξεσαλώσουμε,όποτε και όσο θελήσουμε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οψόμεθα
Αν μπορείς να έρθεις τήν 28η μαζί μας,μόνο η χρονομέτρηση θα σου λείψει και το πολύ το νταβαντούρι που θα γίνει στο 'κοινό'
Αλλά,μόνοι μας θα ξεσαλώσουμε,όποτε και όσο θελήσουμε. -
Είμαστε μέσα για τις 28 δηλαδή;
Θα ρθει και το kid;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα ρθει και το kid;Πιθανότατα.. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαι free εκείνο το weekend..
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)