-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
θα πάμε πίστα με το όπελ-κλάμπΣτείλε πμ στον Krusenblasterstern, γιατί κάτι μου έλεγε ότι πεθαίνει να θαυμάσει Vectra 1.6 στις Σέρρες...
-
Αυτό το Σ/Κ Αντρέα με τίποτα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
θα πάμε πίστα με το όπελ-κλάμπ
Στείλε πμ στον Krusenblasterstern, γιατί κάτι μου έλεγε ότι πεθαίνει να θαυμάσει Vectra 1.6 στις Σέρρες...
ασ'τον,ειναι οπελοφοβικός σαν όλους τους κρυφοοπελίστες
-
Στις 19 Αυγούστου τελικα αποφασίστηκε.
Ας ελπίσουμε οτι ο καιρος θα μας κανει το χατηρι για εκεινη την Κυριακη και θα συνεχίσει τις δροσερες θερμοκρασίες.
πόσοι θα μαζευτούμε απο το 4ΤΦ;Ελπίζω να είμαστε περισσότεροι εμεις απο τους οπελάδες ε;
-
Η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα opel.!!!
Μην εμφανιστουν τιποτις vw fiat κλπ -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα opel.!!!
Μην εμφανιστουν τιποτις vw fiat κλπΓια να μη μας σκίσουν ε;
Θα ερθει κανενας βρε;
-
Πάντως λένε για θερμοκρασίες κοντά στους 38C το ΣΚ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα ερθει κανενας βρε;
Αν έβρω τίποτα ημιδιαλυμένα μετάχειρα λάστιχα, τότε θ' ανηφορίσω για να τρελλάνω τα χρονόμετρα (είδατε ότι το τρελλάνω το έγραψα με 2 λ γιατί θα τ' αποτελειώσω ), ειδάλλως το πιο πιθανό είναι να έρθω για να παρατηρήσω τα θαύματα της Γερμανο-αμερικανικής συμμαχίας...
-
Μαρκο,ο λαστιχας μου ειναι κλειστος για διακοπές,και δεν μπόρεσα να ψαξω για λάστιχα.
Αν χτυπήσει τριανταοχταρια το θερμόμετρο,την κατσαμε -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πάντως λένε για θερμοκρασίες κοντά στους 38C το ΣΚ33 δινει για Σαββατο μεσημερι μεχρι στιγμης
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43
ας ελπίσουμε να μείνουν εκει οι προβλέψεις
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μαρκο,ο λαστιχας μου ειναι κλειστος για διακοπές,και δεν μπόρεσα να ψαξω για λάστιχα.Κι εγώ λίγο δύσκολο με βλέπω, αλλά θα το παλέψω μέχρι τέλος της εβδομάδας...
Αν χτυπήσει τριανταοχταρια το θερμόμετρο,την κατσαμε
Δεν αντέχουν τα Opel στον καύσωνα;;;;; ή στον ανταγωνισμό από τη Γαλλική βολίδα;;;
Στα σοβαρά, αν είναι να έχει τόσο ζέστη, θα λιώσουμε εμείς, τα λάστιχα και οι κινητήρες μαζί... Καλύτερα να πάμε για μπάνιο...
-
Εχουμε στροφαρει και με 40.
Αλλα για την ωρα οι προγνωσεις μοιαζουν ενθαρυντικες.Οχι οτι και πάλι θα τους πιούμε το αίμα.Θα κανουμε γυρους με προσοχη. Οχι πολλούς συνεχόμενους γρηγορους,διαλλειμα μεγαλο το μεσημερι,κλπ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχουμε στροφαρει και με 40.Εκτός της καφετέριας μιλάμε... πάνω στο οδόστρωμα...
Κανένα καλό Opel (calibra 4x4 turbo, ascona πισωκούνα κτλ) θα υπάρχει ή μόνο κανένα κόκκινο Kadett λίγο νεαρότερο από εμένα;;;
-
Μπά,χλωμο το να εμφανιστει κάτι καλο.Ευκαιρία για να διαπρέψουνε οι χρόνοι μας Μαρκο
(ναι-ναι,εντος οδοστρώματος και μαλιστα δυο συνεχόμενες μερες.Εντελώς πυροβολημενοι)
-
Μία και καμμία!!!
Θα ερθει κανενας σας τελικα,ή θα χασετε όλοι σας μια μοιναδική ευκαιρια να παρακολουθήσετε την επονομαζόμενη 'μητερα όλων των τρακ-ντεις' λόγω της συμμετοχης των όπελ;
-
-
Απίστευτο, ίδιο Καντέτ στις Σέρρες.
-
Το ακόμα πιό απίστευτο ειναι οτι,που-και-που εμφανίζεται και ενα τρίτο
-
Aυτό είναι το μοναδικό, συλλεκτικό μη καγκουρεμένο tigra που υπάρχει;
Πώς ήταν η πίστα Αντρέα; Από χρόνους;
-
το 2ο καντετ πρεπει να ηταν στη φωκαια..
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)