-
Σήμερα το συζητούσαμε με τον Ντιριντίνο, συνοδεία κοψιδίων και ζύθου. Σύντομα θα κανονιστεί αρκεί να βολέψουν οι δουλειές και ο καιρός (Αγγλία γίναμε...).
-
Λίγες φωτογραφίες από το σ/κ στην πίστα με το honda-tech.gr που είχε trackday.
-
Και μια HDR.
-
Μετά τις πολύ ωραίες photos του Νίκου, να βάλω και εγώ μερικές από το ίδιο trackday.
ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΤΑ VTECΙΑ!!!!
-
Θα ανέβει κανένας για αυτό ?
-
Σκέφτομαι να είμαι εγώ και μερικοί φίλοι. Εγώ δε θα μπω, αλλά ψήνομαι για φωτογραφίες. Λίγο όφ τόπικ το ερώτημά μου. Τι πρέπει να κάνω για να μπώ μέσα στο χώρο της πίστας (οκ σε ασφαλές σημείο, με αντανακλαστικό γιλέκο) για να βγάζω φωτό; Πρέπει να μιλήσω με κάποιον;
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Θα ανέβει κανένας για αυτό ?
....Εγώ θα είμαι.....
-
4.3 λίτρα τα 100
-
Θα περάσω τελικά αύριο. Μακάρι να μη βρέχει πολύ να βγάλω καμιά 2 φώτο
-
Καλή εμπειρία, πέρασα ένα 'δημιουργικό' 8ωράκι στην πίστα. Έκανε ένα σχετικό κρυούλι, ευτυχώς έβρεξε λίγο την Κυριακή. Το Σάββατο έβρεξε πολύ περισσότερο από όσο έμαθα. Μπήκα στην πίστα, πρώτη φορά από μέσα και έβγαλα μερικές.
Η μηχανή σταμάτησε στα 2700 κλικ από τα οποία κρατήθηκαν 700 800 στιγμιότυπα, όλα panning.
-
Φανταστικές JimClark!!! Ωραίο panning πέτυχες αλλά και τα στραβά κάδρα μ' αρέσουν!! Δεν βλέπω κι εγώ την ώρα να ξαναπάω λίγο μετά από καιρό!
-
Με τρυγιρίζει το κρύωμα, αλλά μου φαίνεται θα το γλιτώσω. Έχω και ένα ταξίδι προς ¨Ηπειρο την Παρασκευή...
(http://media.paperblog.fr/i/249/2496606 ... s-L-1.jpeg)
-
ωραιες φωτο im Clark
-
As always!!!
-
Ευχαριστώ για τα λόγια σας, ομολογουμένως ήταν καλή ευκαιρία να βγάλω κάτι άλλο. Να πω ότι φωτογραφικά με τάραξαν το evo το μαύρο, η Μ3 και το μπλε σουμπαρού. Κουράστηκα να βγάλω μια σωστή φώτο ακόμα και στο cool down lap...
-
Το Σωματείο Φίλων ΜΧ-5 Ελλάδας διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά Track Day στην πίστα των Σερρών στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2011.
Η πιο ολοκληρωμένη πίστα στην Ελλάδα μας περιμένει για ένα απολαυστικό διήμερο αφιερωμένο στην οδήγηση στα «κόκκινα». Για να κινηθούμε στα όρια του αυτοκινήτου και τα δικά μας με ασφάλεια, να κάνουμε «δοκιμές & μετρήσεις», να τρέξουμε πίσω από την αδρεναλίνη και μπροστά από τον χρόνο «κυνηγώντας» τα δευτερόλεπτα!
Όλοι όσοι συμμετείχαν πέρυσι ακόμα μιλούν για ένα μεγάλο τους όνειρο που πραγματοποιήθηκε, τους έκανε καλύτερους και πιο έμπειρους οδηγούς αλλά που δύσκολα θα επαναληφθεί. Θα τους διαψεύσουμε λοιπόν διοργανώνοντας ένα ακόμα καλύτερο event γιατί υπάρχουν όνειρα που όσες φορές και να τα ζήσεις ποτέ δεν είναι αρκετές….
Ύστερα από πρόσκλησή μας, το Hellenic MazdaSpeedClub που απευθύνεται και ενώνει τους φίλους και κατόχους όλων των Mazda θα μας κάνει την τιμή να συμμετέχει στην διεξαγωγή του Track Day, διευρύνοντας την γκάμα των αυτοκινήτων που θα πάρουν μέρος και προσφέροντας της πολύτιμη βοήθεια και εμπειρία των μελών του.
Όλοι οι φίλοι κάθε αυτοκινήτου είναι ευπρόσδεκτοι να πάρουν μέρος και να διασκεδάσουν μαζί μας καταβάλλοντας το ποσό των 50 Ευρώ συνολικά και για τις 2 ημέρες στην πίστα!!!
Για περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το forum του Σωματείου μας.
Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε ξανά την μοναδική αυτή εμπειρία!Υ.Γ. Πιστευω ότι πόσταρα στο σωστό τοπικ. Σε περίπτωση λάθους, παρακαλώ τους admins/mods να το μετακινήσουν στο σωστό section. Ευχαριστώ! Γιώργος
-
Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω να εξασκηθώ κιάλλο στο panning!
-
Ήμουν σήμερα εκεί για να παρακολουθήσω το 400αρι. Ήταν η τέλεια μέρα, πολύ καλός καιρός άφθονο θέαμα και πολύς κόσμος.
Λαοθάλασσα.
Οι κερκίδες τιγκαρισμένες , κόσμος στα σύρματα κατα μήκος της ευθείας , παντού. -
Έχω 2 τετράδες για κάψιμο... κανένας ενδιαφερόμενος;
-
Πότε;
Sent from my GNex using smoke signals.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)