-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήγαμε εψές, αλλά δεν μπήκαμε... Πάντως σημαντικά τα μέτρα ασφαλείας, δείτε εδώ τους καινούριους τύπους προστατευτικών για τα τσιμεντένια τοιχεία.Νταξ...ελεος!!!!!!! Ευτυχως που δεν ειμουνα εκει....μετα απο αυτο θα ειχα εξοδο στην Κ1
-
Ι cut us very pale...
-
Tι παίζει με τις καινούριες τιμές;
-
Κωνσταντίνε περίμενε να τελειώσει το six Days και θα πάω να ρωτήσω τι γίνεται.
-
Δείτε στο site της πίστας για τα τιμολόγια έχουν γίνει κάποιες αλλαγές Από ότι βλέπω το 50αρικο ξεχάστε το.
http://www.serrescircuit.gr/index.php?id=428 -
Nαι, το είδα αυτό, απλά ήθελα να το σιγουρέψω. Μιλάμε δηλαδή για 70αρι για όλη τη μέρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, το είδα αυτό, απλά ήθελα να το σιγουρέψω. Μιλάμε δηλαδή για 70αρι για όλη τη μέρα;Ναι, απ' όσο κατάλαβα. Αλλά μπορείς να πληρώνεις και με 20λεπτα, αν ισχύει και στην πράξη το κάπως περίπλοκο σύστημα:
Συμπληρώνοντας την αίτηση για την χρήση πίστας της οποίας το κόστος είναι 20 €, ο κάθε οδηγός ή συνοδηγός έχει δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου είκοσι λεπτών. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 € για την μοτοσικλέτα και 10 € για το αυτοκίνητο. Το κάθε εισιτήριο ακυρώνεται ξεχωριστά στην είσοδο του εικοσαλέπτου, στο χώρο της εισόδου της pit line. Μετά τα πέντε άκυρα εισιτήρια, ο οδηγός ή συνοδηγός, δικαιούται βραχιόλι εισόδου πίστας, συγκεκριμένου χρωματισμού, για το υπόλοιπο της ημέρας. Στους κατόχους αγωνιστικής άδειας (κατόπιν υπόδειξης της license) μετά από τρία άκυρα εισιτήρια εισόδου, ο οδηγός δικαιούται το βραχιόλι εισόδου πίστας για το υπόλοιπο της ημέρας. ( Η παραπάνω αίτηση ισοδυναμεί και με την ατομική ασφάλιση του κάθε οδηγού ή συνοδηγού)*
-
Ναι. Για να δούμε και τι επιπλέον παροχές έχουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι. Για να δούμε και τι επιπλέον παροχές έχουμε.τα καινούρια κτήρια;
-
Για συνοδηγο τι επιπλεον κοστος προβλεπεται;
-
Για να μην τις βαζω και εδω τις ιδιες φωτο ριξτε μια ματια στην ενοτητα Μοτοσυκλετα στο θεμα six days. Εχω φωτογραφιες απο τα εργα που εγιναν στην πιστα.
viewtopic.php?f=12&t=32521
Εγω πλεον ειμαι περηφανος που εχουμε μια τετοια πιστα.
Δεν υπαρχει πλεον συγκριση με οτιδηποτε αλλο στη χωρα.(Λεγε με Μεγαρα)
-
Λοιπόν παιδιά δεν ισχύει τελικά αυτό!
Όλα είναι όπως ήταν!!
50 € το αυτοκίνητο και 45 οι μηχανές.
όσο για τους συνοδηγούς μάλλον και αυτό ότι ίσχυε γιατί δεν μου ανέφεραν κάτι άλλο.
Θα το ξεκαθαρίσω αύριο. -
Ωραίος ο Γιάννης!!!
Περιμενουμε οριστικη και τελεσίδικη ανακοίνωση!!!
-
Πλακα εχει!Καθε φορα εξαγγελουν αλλαγες κ ανακοινωνουν νεους τιμοκαταλογους κ καθε φορα το ιδιο παραμενει...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Πλακα εχει!Καθε φορα εξαγγελουν αλλαγες κ ανακοινωνουν νεους τιμοκαταλογους κ καθε φορα το ιδιο παραμενει...Μας χαλάει;
Φαντάζομαι έχουν σκοπό να βγάλουν περισσότερα απ τις καφετέριες (και καλά κάνουν) -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εγω πλεον ειμαι περηφανος που εχουμε μια τετοια πιστα.Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι οι αλλαγές δεν είναι καλοδεχούμενες ή ότι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την πίστα αυτή δεν κάνουν άψογη γενικώς δουλειά. Στο καθαρά οδηγικό κομμάτι όμως δεν αλλάζει τίποτα [απ' όσο έχω ενημερωθεί], οπότε πιστεύω πως όποιους λόγους είχε κανείς να είναι περήφανος για τις Σέρρες πριν [και σίγουρα είναι πολλοί], τους έχει και τώρα.
-
Προσωπικα το ζητημα το βλεπω πιο σφαιρικα και αυτα που ονειρευομουν μικρο παιδι (μια ολκληρωμενη πιστα στην Ελλαδα) το βλεπω να ολοκληρωνεται.
Οσο για το οδηγικο κοματι πιθανολογω οτι θα ειναι πιο χαλια πλεον μιας και αν γινεται παραλληλη προπονηση motocross και σιρκουι θα μαζευεται σκονη μεσα στην πιστα με οποιες συνεπειες εχει αυτο. Πρεπει η motocross να βρεχεται καλα πραγμα που δεν επιτευχθηκε στο sixdays. -
Η ασφαλτος πλένεται με τις υδροφορες του δημου Σερρων,Στελιο.
-
Κ εμενα με χαροποιει πολυ το γεγονος οτι σιγα σιγα η πιστα των Σερρων παιρνει τη μορφη ευρωπαικης πιστας κ ξεφευγει απο τα στενα ορια της καλης ασφαλτου κ της ωραιας χαραξης(παντα για τα ελληνικα δεδομενα)...
-
Έριξα μια ματιά σε μερικές φωτό και.... συγκινήθηκα! Γειά σου Ελλάδα με τα ωραία σου! Πάντως μου πέρασε από το μυαλό ότι οι φωτό είναι από αλλού όταν είδα το ασφαλτοστρωμένο πάρκινγκ με πολλά αυτοκίνητα που δεν συνηθίζονται στην Ελλάδα... κάτι βανάκια επιβατικά.
Μπράβο τους, για μια ακόμη φορά!
Μήπως πρέπει να οργανωθεί αρχές Οκτωβρίου μια επιτροπή αξιολόγησης των αλλαγών.....
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)