-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λεωνίδα, ας φτάσουμε, με το καλό, Θεσσαλονίκη, και βλέπουμε.Όπως είπε και ο Βασίλης:' Πάμε! Το σίγουρο είναι ότι θα φάμε!'
εγω με τετοιον καιρο, αποκλειεται.. αντε να τη σκαπουλαρω την μια εξτρα μερα... αμα γινει κανενας αποκλεισμος, ομως, ειναι κριμα να παω τοσο νεος και τοσο αδικα.. ακομα δεν εχω χαρει το θηριακι μου!
-
Τριαντάφυλλε η πρόβλεψη για το Καϊμάκ πήγε στους 35 πόντους (για Παρασκευή). Αν χιονίζει έτσι και το Σάββατο, θα φάνε κονσέρβες που θα μοιράζει ο στρατός στους αποκλεισμένους (αυτοί θα είναι φορτωμένοι με ημισλίκ για τη πίστα).
-
μια φορα ειπε να ρθει ο κουκ και θα γινει της ποπης..
αμα εχει χιονι εκεινες τις μερες να προσεχετε πολυ γιατι ειναι κωλοδρομος προς τις σερρες υπο αυτς τις συνθηκες..
-
Αν ρίχνει, τελικά, τόσο χιόνι, θα μείνουμε Θεσσαλονίκη!
-
Ακόμα Τετάρτη είναι, νωρίς για ακριβή πρόβλεψη. Εγώ ελπίζω σε ηλιόλουστη Κυριακή με φρέσκο χιόνι
-
Ωχ!
-
Φαγωθηκατε ρε!!!
-
Μακάρι να είναι ρε!!!
-
με σουτζουκακια...
θα νοικιασουμε και μικρα παιδακια να το παιζουμε οικογενειαρχες..
-
Εσύ θα υιοθετήσεις είπαμε.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα νοικιασουμε και μικρα παιδακια να το παιζουμε οικογενειαρχες.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ θα υιοθετήσεις είπαμε.Βασικά, παϊδάκια εννοεί ότι θα νοικιάσουμε!
-
Ο μοδεράτωρ θα μπορούσε να μετακινήσει τις τελευταίες 3 σελίδες στις 'Συναντήσεις Θεσσαλονίκης'.
(εκτός αν πιστεύει ότι τη Κυριακή δεν θα χιονίζει και η πίστα θα είναι καθαρή)
-
Χαλάτε τον κόσμο για το τίποτα!Για να χιονίσει εδώ στις Σέρρες θα πρέπει γύρω γύρω να έχει ρίξει μισό μέτρο και να κρατήσει στο -7 το θερμόμετρο!Ο δρόμος ποτέ δεν κλείνει τις μεσημβρινές ώρες.Μόνο το βράδυ και πάλι αν!!
-
Τζάμπα θα το κάνετε το 'Σχολείο χιονιού BMW' κωλόπαιδα!
Κι εγώ θα τρέχω στο Τυρόλο τον άλλο μήνα.
(όπως έλεγε και η διαφήμησις: 'κι ιγώ παιδεύουμι και ξουδεύουμι') -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Χαλάτε τον κόσμο για το τίποτα!Για να χιονίσει εδώ στις Σέρρες θα πρέπει γύρω γύρω να έχει ρίξει μισό μέτρο και να κρατήσει στο -7 το θερμόμετρο!Ο δρόμος ποτέ δεν κλείνει τις μεσημβρινές ώρες.Μόνο το βράδυ και πάλι αν!!Πέστα ρε Γιαννη,γιατι αυτους τους βλέπω να εχουν μόνο τα κοψιδια στο μυαλό τους.
-
Ανδρέα άλλαξε η πρόβλεψη, έφυγαν τα πολλά χιόνια. Συνεχίζω να ελπίζω για ήλιο τη Κυριακή (άντε να τσουλήσουμε)
-
οντως αλλαξε η προβλεψη...
αλλα πλεον το προγραμμα κλειδωσε... -
ΟΔΗΓΙΑΙ
Από Αθήνας έρχεσθε όπως δείχνει το κόκκινο βέλος. Το ξενοδοχείο σας είναι στη γωνία κίτρινη κουκίδα.Υπάρχει πολυώροφο πάρκινγκ (κλειστό) αν χιονίζει. Αν θέλετε το αφήνετε σε ανοικτό πάρκινγκ (εκεί που στρίβει η κόκκινη γραμμή) αλλά δεν είναι ανοικτό τη Παρασκευή το βράδυ
Σας συνιστώ να πάτε για φαγητό (με τα πόδια) στο Ζύθο - κίτρινη κουκίδα.
-
Δουλεύει ακόμα ο Ζύθος?
Προτιμώ το μαγαζί που είναι μόλις στριψεις στην γωνία του Ζϋθου, αριστερά. Ένα παλιό ξύλινο με μεζέδες!
edit
Εννοώ τον Ζύθο μέσα στα Λαδάδικα!
Στο Astoria έμενα στο τέλος της δεκαετίας του '80!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)