-
Σχετικα συχνο φαινομενο να κλεβουν τα κρυσταλλα απο τους καθρεπτες. Προχθες πηραν απο το civic ενος φιλου.
Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει - κατασκευαζει κρυταλλο (ή οτι υλικο ειναι τελοσπαντων) απο καθερπτη?
-
Σχετικα συχνο φαινομενο να κλεβουν τα κρυσταλλα απο τους καθρεπτες. Προχθες πηραν απο το civic ενος φιλου.
Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει - κατασκευαζει κρυταλλο (ή οτι υλικο ειναι τελοσπαντων) απο καθερπτη?
-
-
Τα περισσότερα Παρμπριζάδικα πουλάνε κρύσταλλα για καθρέπτες…
-
Σε ποια περιοχή είσαι roulis21;
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Σε ποια περιοχή είσαι roulis21;Kαλλιθεα!
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Kαλλιθεα!
Τα φιλια μου στην Καλλιθεα!!!
Με εχει πιασει μια μ@λακια σημερα αλλο πραγμα.Συγνωμη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαλλιθεα!
Με εχει πιασει μια μ@λακια σημερα αλλο πραγμα.Συγνωμη
Να'σαι καλα!
Σκεψου να ζεστανει!
Πανηγυρι θα κανεις! -
roulis21
και παλι συγνωμη
Δεν ρωταει και στην αντιπροσωπεια;Το δικο μου (θερμενομενο) κανει 31 -
[quote='BILL33']roulis21
και παλι συγνωμη
Δεν ρωταει και στην αντιπροσωπεια;Το δικο μου (θερμενομενο) κανει 31 -
Γιατί να χρειάζεται να το επαναλαμβάνω…
Είπαμε, θα πας σε ένα μπαρμπριζάδικο εκεί θα έχει και αν δεν έχει θα σου τον φέρει.
Πρέπει να πας σώνει και καλά στην αντιπροσωπεία και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί να χρειάζεται να το επαναλαμβάνω…Είπαμε, θα πας σε ένα μπαρμπριζάδικο εκεί θα έχει και αν δεν έχει θα σου τον φέρει.
Πρέπει να πας σώνει και καλά στην αντιπροσωπεία και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;Kαλα ντε μη βαρας! ΘΑ ΠΑΜΕ
-
Γιατί να χρειάζεται να το επαναλαμβάνω…Είπαμε, θα πας σε ένα μπαρμπριζάδικο εκεί θα έχει και αν δεν έχει θα σου τον φέρει.
Πρέπει να πας σώνει και καλά στην αντιπροσωπεία και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;(Αγρίεψε )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαλλιθεα!
Είπαμε, θα πας σε ένα μπαρμπριζάδικο εκεί θα έχει και αν δεν έχει θα σου τον φέρει.
Πρέπει να πας σώνει και καλά στην αντιπροσωπεία και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;(Αγρίεψε )
-
Πρέπει να πας σώνει και καλά στην αντιπροσωπεία και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά;Αν είναι κυρτός ο καθρέφτης (τα βλέπεις μικρά) δεν θα βρεις ίδιο στα μπαρμπριζάδικα. Φιμέ έχουν.
-
Κατάφερα και έσπασα τον καθρέφτη…
1.Υπάρχει κάποιος που να κόβει στο σχήμα που θέλω?
2.Το βασικότερο είναι η ασφάλεια που υπάρχει γύρω από τον καθρέφτη ( το κρύσταλλο εννοώ). Στους παλιούς μεταξύ του νίκελ και του κρυστάλλου υπάρχει ένα (γκρι συνήθως) πλαστικό που το κρατάει στη θέση του. Η διατομή του είναι ένα S ώστε να εφαρμόζει στο χείλος του νίκελ και στο χείλος του κρυστάλλου.
Που θα βρω κάτι τέτοιο?
-
Αν δεν βρεις έτοιμο σε καμιά μάντρα, ρώτα σε τζαμά. Όχι παρμπριζά αλλά τζαμά. Αυτοί ίσως μπορούν να κάνουν διάφορα με το τζάμι και όχι απλώς να το κόψουν.
-
Πέρα απο την πλάκα, ναι ιοι μπαρμπριζάδες έχουν καθρέπτες για να κόβουν... αν δεν έχουν φέρνουν, αν δεν φέρνουν πάς σε άλλων αν και ο άλλος δεν φέρει πας σε τζαμά, αν δεν φέρει και εκείνος πας στην λαχαναγορα, αν δεν βρείς και εκεί... πας.....
στο EBAY και αγωράζεις μια μεταχείρα του κουτιού και είσαι πρώτος.
-
κάποιος παρμπριζάς στον οποίο να έχω πρόσβαση με λεωφορείο, τρένο κλπ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κατάφερα και έσπασα τον καθρέφτη…Που θα βρω κάτι τέτοιο?
ask this guy
http://stores.ebay.com/EUROPEAN-CAR-PARTS
maybe he can help
Kρύσταλο απο καθρέπτη??