-
Σπανιο αμαξακι και πολυ ομορφο.Οσο το μαθαινεις θα το ευχαριστιεσαι περισσοτερο.Ειχα βρει ενα σε αψογη κατασταση,αλλα προτιμησα τοτε να παρω το ραλλακι καινουργιο.
-
Εγω παλι XSi 1400,στην Θεσσαλονικη τουλαχιστον,θα ελεγα οτι δεν εχει και λιγα...Σιγουρα τα 1300αρια Rallye ειναι περισσοτερα αλλα και τα 14αρια XSi ειναι ευκολα καμια 20αρια...
Θα μου πειτε,20 αυτοκινητα σε πολη σχεδον 2 μυρριων;
Ναι,δεν λεω,απλα εχουν περασει και 15 χρονια,ε...Αναλογικα με συγκριση 1300 Rallye και 1400 XSi,συνειδητοποιημενα πια και μετα απο 8 χρονια συμβιωσης με το 1300αρι μου,θα επελεγα XSi 1400 αλλα με a/c ομως και απαραιτητα θα εβαζα ενα υδραυλικο τιμονι.
Πιστευω οτι περαν της καλυτερης αναρτησης(σε εργοστασιακη μορφη παντα) του Rallye και φυσικα το χαμηλοτερου βαρους μοτερ(καλυτερο turn in),το XSi δεν εχει κατι αλλο να ζηλεψει και μαλιστα εχει και πιο ευρυ φασμα λειτουργιας.Εναλλακτικα,επιλεγοντας 1600αρι XSi,θα μου λειψει πολυ η σχιζοφρενεια του 13αριου στις ψηλες στροφες αλλα δυστυχως δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Οσο αφορα τα σημεια που ξεχωριζουν τα 1400 απο τα 1600 XSi,ειναι οι καθρεφτες που προαναφερθηκαν,το carbon τμημα στο ταμπλο,τα βελουδα στο εσωτερικο,το γκρι πλαισιο στον πινακα οργανων(τα 1400 εχουν μαυρο εκτος απο τα Le Mans) και οι γκρι μοκετα που στα 1400 ειναι μπλε.
Επισης οι εκδοσεις Le Mans(κραταω μια επιφυλαξη για τα 1600) ειχαν και πισω προσκεφαλα.
Να συμπληρωσω οτι οταν παρουσιαστηκε το 1400 Le Mans,προστεθηκε το Lucifer Red χρωμα,το μπορντω κοινως... -
Ρε παιδια εχω ενα 106 16ν χωρις μπλοκε κλπ μαμα σαζμαν.
75-80 δεν βαζω βαλβολινη?
Παιζει το οτι εχω 75-90 να μου κανει τα 'σκαλωματα'' το πρωι μεχρι να ζεσταθει?
Απο την αλλη φιλος με την Valvoline 75-90 powergard full synth δεν εχει τετοιο προβλημα.
Καμια ιδεα? -
μπααα κι εμένα στις πρώτες συμπλεξιές το πρωί κρύο σκαλώνει...και δεν μπαίνει εύκολα η 1η.
τώρα άλλαξα βαλβολίνη στο 307 ...75-80 έβαλα ότι προτείνει το εργοστάσιο.
αλλά το δικό μου κιβώτιο (307-C4) είναι κ για τα μπάζα.
-
Με καλή βαλβολίνη το σασμάν μας μια χαρά είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με καλή βαλβολίνη το σασμάν μας μια χαρά είναι.@ιδια...
την Elf 75-80 έβαλα...μόλις πριν 1 εβδομάδα.
-
Ποιάν Elf;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιάν Elf;http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... rod_id=639
-
Και εγώ αυτήν έβαλα, και καμιά 15αρια άλλα άτομα και είδαμε αρκετή βελτίωση σε σχέση με την νορμάλ. 1 βδομάδα βέβαια είναι λίγη, περίμενε λίγο. Φυσικά δεν είναι mx-5, αλλά ούτε και @@.
-
όχι @χιδια...@χιδι...
καλό είναι μωρέ αλλά όταν ζεσταθεί.
-
Ποια βαλβολινη βαζουν στα εξουσιοδοτημενα?Γιατι το δικο μου ουτε σκαλωματα μου κανει ουτε γρατζουναει και κρυο να ειναι.
-
+100 για την TRP ...καταλαβαίνεις την διαφορά στο shifting από τα πρώτα χλμ !!!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απο την αλλη φιλος με την Valvoline 75-90 powergard full synth δεν εχει τετοιο προβλημα.
Καμια ιδεα?Βάλε Valvoline .
-
Για την TRP μου εχουν πει πολυ καλα λογια.
Βασικα η TRP ή Valvoline θα βαλω, οτι εχει ο λαδεμπορας να αγορασω
Αν και να πω την αληθεια μετα τα γρατζουνισματα που ακουω, φοβαμαι να παω σε 75-90 και μαλλον ειμαι λιγο πιο πολυ προς ελφ.
Για κατι μαγικες βαλβολινες της AMSOIL που τραβιωντουσαν στον πειραια κατι παιδια εχουμε αποψη? Εχω ακουσει πολυ καλα λογια.
-
Πηγε φιλος σημερα και μου αγορασε βαλβολινες.
Τις elf δεν τις ειχε το μαγαζι και τις Valvoline είχε μονο ενα λιτρο.
Μετα λοιπον πηγαιναμε σε liqui molly & Amsoil και οι δυο σε 75-90
Τελικα πηρα amsoil, τις Severe Gear SAE 75-90 Synthetic extreme pressure lubricant (εγραψα ολο τον τιτλο ) Τις εχει δοκιμασει κανεις?
-
Gl-4 Στέλιο;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πηγε φιλος σημερα και μου αγορασε βαλβολινες.Τις elf δεν τις ειχε το μαγαζι και τις Valvoline είχε μονο ενα λιτρο.
Μετα λοιπον πηγαιναμε σε liqui molly & Amsoil και οι δυο σε 75-90
Τελικα πηρα amsoil, τις Severe Gear SAE 75-90 Synthetic extreme pressure lubricant (εγραψα ολο τον τιτλο ) Τις εχει δοκιμασει κανεις?
Δε χρειάζεσαι εσύ lubricant, βολεύεσαι και έτσι.
-
Δεν ξερω αλλα γραφει αυτά: 'Use in all applications requiring either 75w-90 or 80w-90. Specifications include API GL-5 & MT-1, MIL-PRF-2105E' κλπ κλπ
-
Gl-4 θέλεις εσύ.
-
Ενταξει το εψαξα, δεν κανουν
Αυριο πρωι θα πηγαινα να τις βαλω...ε θα κανω μια τελευταια Βολτα Ψαχνοντας μια GL-4 τις προκοπης να βαλω και τελοσ στα @@ μου.
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...