-
Καλησπέρα σε όλους,
Η ιστοσελίδα της αγωνιστικής μας ομάδας Plagos Racing Team τέθηκε και επίσημα σε λειτουργία.
Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες της, οι οποίες περιλαμβάνουν αγωνιστικές εξελίξεις, φωτογραφίες,video κ.α.,
τα οποία ύστερα από κάθε αγώνα θα ανανεώνονται.
Περιμένουμε την κριτική, τις εντυπώσεις , και τις υποδείξεις σας για τυχόν δικές μας παραλείψεις.
Αν και η αγωνιστική χρονιά έχει ήδη αρχίσει, εύχομαι καλούς και αναίμακτους τερματισμούς σε όλους τους αγωνιζομένους
και καλή διασκέδαση στους θεατές... -
Καλησπέρα σε όλους,
Η ιστοσελίδα της αγωνιστικής μας ομάδας Plagos Racing Team τέθηκε και επίσημα σε λειτουργία.
Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες της, οι οποίες περιλαμβάνουν αγωνιστικές εξελίξεις, φωτογραφίες,video κ.α.,
Περιμένουμε την κριτική, τις εντυπώσεις , και τις υποδείξεις σας για τυχόν δικές μας παραλείψεις.
Αν και η αγωνιστική χρονιά έχει ήδη αρχίσει, εύχομαι καλούς και αναίμακτους τερματισμούς σε όλους τους αγωνιζομένους
Καλησπέρα σε όλους,
Σε παρακαλώ κανε την δημοσίευσή σου κάπου αλλού ώστε να ενημερωθούν οι χρήστες!
Νέο θέμα για αυτό τον σκοπό δεν νομίζω ότι χρειάζεται!! -
Δικό μου λάθος.Ζητώ συγγνώμη.
-
Πολύ καλό site πράγματι , αλλά την ενότητα αυτοκίνητο μήπως θα πρέπει να την ανανεώσετε με το φετινό ?
-
ΜΠΡΑΒΟ. ΠOΛΥ ΚΑΛΟ WEBSITE!
-
Μπραβο σας αν και πρωταριδες το site ειναι ΤΕΛEΙΟ
-
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Πολύ σύντομα θα εμπλουτίσουμε την gallery με περισσότερες φωτογραφίες και in-car videos.
Τα χαρακτηριστικά του Micra πολύ σύντομα θα προστεθούν στην ενότητα μας (μόλις ανακαλυφθούν...) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νέο θέμα για αυτό τον σκοπό δεν νομίζω ότι χρειάζεται!!Δικό μου λάθος.Ζητώ συγγνώμη.
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο κάτι μεσολάβησε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Νέο θέμα για αυτό τον σκοπό δεν νομίζω ότι χρειάζεται!!Δικό μου λάθος.Ζητώ συγγνώμη.
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο κάτι μεσολάβησε.
Απλά μια απλή 'παρεξήγηση' που λύθηκε μέσω pm. Συγνώμη κι από εμάς για το επιθετικό ύφος στον kouk
www.plagos.gr