-
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Ζητώ τη βοήθειά σας σε κάτι:Όταν παρήγγειλα το καινούργιο αυτοκίνητο είχα πει στον πωλητή να μου βρει ένα καλό μικρό μεταχειρισμένο.Πέρασα χτες από κει & μου είπε ότι έχει δύο,ένα atos & ένα matiz 800άρι.To δε atos είναι μοντέλο 1999 & 95000 χλμ & το matiz μοντέλο 2000 με 35000 χλμ.Μου είπε το matiz είναι σε άριστη κατάσταση το είχε μια γυναίκα σαν 2ο.Το έδωσε γιατί πήρε μεγαλύτερο από εκεί.Θέλω να ρωτήσω,κατά τη γνώμη σας πόσο καταπονεμένο μπορεί να είναι ένα τέτοιο αμάξι;Την συγκεκριμένη εταιρία δεν την γνωρίζω καθόλου δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου(βέβαια τώρα είναι η chevrolet από πίσω).Τα σέρβις τους είναι ακριβά πόσο περίπου κυμαίνονται γιατί με το atos μου είπαν ότι το μεγάλο π.χ σέρβις κοστίζει γύρω στα 120-130€.Έχει & ένα χρόνο εγγύηση οπότε αν είνα να βγάλει κάτι θα το βγάλει στο χρόνο ελπίζω.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το μακροσκελές μύνημά μου & σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Αν θυμηθώ κάτι άλλο στην πορεία θα σας το πω -
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Ζητώ τη βοήθειά σας σε κάτι:Όταν παρήγγειλα το καινούργιο αυτοκίνητο είχα πει στον πωλητή να μου βρει ένα καλό μικρό μεταχειρισμένο.Πέρασα χτες από κει & μου είπε ότι έχει δύο,ένα atos & ένα matiz 800άρι.To δε atos είναι μοντέλο 1999 & 95000 χλμ & το matiz μοντέλο 2000 με 35000 χλμ.Μου είπε το matiz είναι σε άριστη κατάσταση το είχε μια γυναίκα σαν 2ο.Το έδωσε γιατί πήρε μεγαλύτερο από εκεί.Θέλω να ρωτήσω,κατά τη γνώμη σας πόσο καταπονεμένο μπορεί να είναι ένα τέτοιο αμάξι;Την συγκεκριμένη εταιρία δεν την γνωρίζω καθόλου δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου(βέβαια τώρα είναι η chevrolet από πίσω).Τα σέρβις τους είναι ακριβά πόσο περίπου κυμαίνονται γιατί με το atos μου είπαν ότι το μεγάλο π.χ σέρβις κοστίζει γύρω στα 120-130€.Έχει & ένα χρόνο εγγύηση οπότε αν είνα να βγάλει κάτι θα το βγάλει στο χρόνο ελπίζω.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το μακροσκελές μύνημά μου & σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Ενα σετ δισκο-πλατω-ρουλεμαν θα αλλαξεις και εισαι κομπλε! Για τα matiz ειχα ακουσει οτι λογω ευπαθους πλαστικης εισαγωγης ειναι ευαισθητα σε αυτο το σημειο ειδικα το καλοκαιρι.
-
Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό με το καλοκαίρι.Έχεις την καλοσύνη αν μπορείς να μου το εξηγήσεις;;
-
το matiz το ειχε μια καλη μου φιλη , και μπορω να πω οτι ηταν παρα πολυ καλο για την πολη., και το ατος καλο δεν λεω αλλα σου προτεινω ειτε matiz απο το συγκεκριμενο μαγαζι , ειτε atos απο αλλο με λιγοτερα χιλιομετρα.οσο για service μην σε παραμυθιαζουν ενα μεγαλο service σε ατος συναδελφου πηγε 200 ευρω! δεν ειναι φτηνα για hundai ee?
ψαξτο και αλλο .. -
Το atos δεν το κοιτάζω καθόλου λόγω χλμ,το matiz το σκεφτομαι,θα πάω σήμερα & θα δω τι παίζει
Ευχαριστώ -
Το άτος έχει πολύ καλούς χώρους για μικρό, αλλά είναι χάρος. Δεν το χωνεύω καθόλου , φρένα & οδική συμπεριφορά ότι να'ναι. Για μεγάλο σέρβις είχα πληρώσει 200 στην αντιπροσωπεία.
-
HUNTER.GR στα μεταχειρισμένα Matiz το μόνο πρόβλημα είναι να προέρχεται απ' τα νοικιάρικα των νησιών.Εφ' όσον δεν είναι από κει χτύπα το.
-
Να ρωτήσω κάτι άλλο;Επειδή στην αντιπροσωπεία υπάρχει & συνεργείο,μπορώ να το πάρω & να το πάω σε δικό μου μάστορα να το δει;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
HUNTER.GR στα μεταχειρισμένα Matiz το μόνο πρόβλημα είναι να προέρχεται απ' τα νοικιάρικα των νησιών.Εφ' όσον δεν είναι από κει χτύπα το.Καταρχήν φίλε μου σ'ευχαριστώ.
Δε νομίζω να θέλει να μου δώσει σκάρτο αμάξι γιατί & η αδελφή μου πηγαίνει εκεί το αμάξι για σέρβις & εγώ θα του σκάσω σε 2 μήνες 20000€,δε πιστεύω να θέλει να με κοροιδέψει γιατί από κει & πέρα μιλάμε αλλιώς. -
Προς Θεού δεν αμφισβήτησα την προέλευσή του.Απλά ήθελα να τονίσω το πόσο καλή επιλογή είναι το Matizάκι και ότι το μόνο μείον τους στην αγορά μεταχειρισμένου είναι το να προέρχονται από νησιά.Γι αυτό και το γεγονός ότι ξέρεις από που προέρχεται ισχυροποιεί την ψήφο μου γι αυτό.
-
Ο άνθρωπος μου είπε χτες επειδή είμαι & πελάτης του για τη δουλειά που το θέλουμε είναι ότι πρέπει,φέρνουν & νοικιάρικα απ'ότι μου είπε αλλά δεν έχει.
Όπως είπα & πιο πάνω το είχε μια γυναίκα & το μόνο που μου είπε αν θέλει είναι αλλαγή δίσκου-πλατώ & αυτό αν θέλει.Εντάξει δεν είναι & πολλά τα χλμ πιστεύω ότι δεν θα μου βγάλει καμμιά ζημιά σοβαρή,αλλά όπως προανέφερα θα πάω σήμερα να το δώ,να δω & τι χώρους έχει & το βασικό αν χωράει & το καρότσι του μωρού!!! -
Το ψιλοχωράει.Αυτό που το χωράει άνετα απ' τα μικρά είναι το Panda.Ρώτα εδώ τον ειδικό στα ...καροτσάκια
-
Το ψιλοχωράει.Ρώτα εδώ τον ειδικό στα ...καροτσάκιαΕγώ να δεις τι τράβηξα μέχρι να βρω!!!!!!!!Δεν χωρούσε στο ibiza τίποτα.
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άλλο;Επειδή στην αντιπροσωπεία υπάρχει & συνεργείο,μπορώ να το πάρω & να το πάω σε δικό μου μάστορα να το δει;Πρεπει να ρωτησεις τον πωλητη,παντως πιο ευκολα θα δεχτει να το δει καποιος δικος σου εκει που ειναι το αυτοκινητο.
-
Ενώ στο C-Max χωράει και το καροτσάκι και το παιδί μαζί
-
Ενώ στο C-Max χωράει και το καροτσάκι και το παιδί μαζίΚαλά αυτό δεν το συζητάω!!!! ,& όχι μόνο!!!! .Σε 2 μήνες θα το έχω!!!!!
-
Η γυναίκα μου έχει το GETZ.Το καρότσι της μπουμπούς χωράει μόνο αν πέσει το κάθισμα και κάτσει μόνο ένας πίσω!!! Τώρα στο Άτος και στο Ματίζ δεν νομίζω να είναι και καλύτερα τα πράγματα!!!
Τα χλμ είναι πολλά πάντως και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος στα μικρά αυτοκίνητα να είναι από ενοικιαζόμενα,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ.Αν διαβάσετε σε φόρουμ τι τραβάνε άλλα παιδιά από αντιπροσώπους που 'δεν υπάρχει περίπτωση να τους κοροϊδέψουν' θα καταλάβετε.Καλό είναι τα μικρά αμάξια μόνο από ιδιώτη.Αν μπορείς να τσεκάρεις από πινακίδα που ανήκε πιο πριν και τι ζημιές είχε καλό θα ήταν.Μπορείς αν έχεις κανένα ασφαλιστή γνωστό να του πεις να το κοιτάξει.Έχουν βάση δεδομένων κοινή όλες οι ασφαλιστικές που γράφει για κάθε αμάξι τι ζημιές είχε.ΗΣΑΕ νομίζω λέγεται.Και φυσικά να το πας σε δικό σου μάστορα απαραιτήτως!! -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
.Αν μπορείς να τσεκάρεις από πινακίδα που ανήκε πιο πριν και τι ζημιές είχε καλό θα ήταν.Μπορείς αν έχεις κανένα ασφαλιστή γνωστό να του πεις να το κοιτάξει.Έχουν βάση δεδομένων κοινή όλες οι ασφαλιστικές που γράφει για κάθε αμάξι τι ζημιές είχε.ΗΣΑΕ νομίζω λέγεται.Και φυσικά να το πας σε δικό σου μάστορα απαραιτήτως!!Φίλε μου να'σαι καλά που μου το θύμησες!!!Δεν μου πήγε στο μυαλό καθόλου!!!
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ