Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ο υπαινιγμος με την lotus μου θυμιζει το αλλο καλο ανεκδοτο με τα Ιμπιζα του 90 και το ονομα της Porsche στο μοτερ τους. Ελεος!
Θα προτεινω και στο lotus forum να πουλησουν τα Elise τους και να παρουν Astra (και οραμα) στην μιση τιμη!
Και εγω διαβασα οτι βαλανε οδηγο του bTCC να μαζεψει τα αμαζευτα και κυριως να βιδωσει τον κωλο κατω, αλλα οτι μουριαζει υπερβολικα ειναι γεγονος και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιγομαστε εμεις εδω μεσα λες και συμμετειχαμε στην εξελιξη και μας κραζουν για το αποτελεσμα μας.
Αγοραστες ειμαστε και οχι προβατα και πρεπει να τα λεμε οπως ειναι.
Δεν θίγομαι καθόλου από την κριτική για ένα αυτοκίνητο που δεν έχω και που δεν θα αποκτήσω. Η απάντηση στις τραγικές υπερβολές είναι άλλο θέμα. Μάθανε τώρα μερικοί να λένε ένα παραμύθι παπαγαλία και νομίζουν ότι έμαθαν από αυτοκίνηση. Δεν πειράζει, απλώς τους προσπερνάει η εποχή τους και κάποια στιγμή κάθονται ως συνταξιούχοι στις καφετέριες και κάνουν σχόλια σαν αυτά που ακούμε εμείς από τους μπαρμπάδες μας 'Σαν τη μερσεντές δεν υπάρχει άλλο αμάξι - αθάνατα, κουρσάρες' 'Ψεύτικα τα γιαπωνέζικα' 'Όλο σαλόνι και μούρη τα γαλλικά, αλλά χάλια τα υπόλοιπα' κλπ.
Επί του θέματος, έγραψα σελίδες νωρίτερα ότι κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα δεν είναι GTI με την κλασική έννοια πλην ίσως του ST. Αφού όμως έβαλαν αρκετά βαριά hatchback, νομίζω ότι το OPC έχει θέση στο συγκριτικό, ανεξαρτήτως συμπλεγμάτων.
οpterios καλά δεν περιμένει κανείς το Astra να στρίβει σαν 106, αλλά θα υπονοείς ότι στρίβει καλύτερα από τα υπόλοιπα της κατηγορίας? Συγγνώμη αλλα για μένα (τα έχω οδηγήσει στα 1.4 και τα δύο) το Golf είναι έτη φωτός μπροστα! Το ίδιο και στα 1600, το Golf και το Focus, γεννεές μπροστα!
Τόσες γενεές που το 1400άρι Astra είναι γενικά ταχύτερο από το 1400άρι Golf (με τον FSI μάλιστα) σύμφωνα με τους 4Τ.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9962
Γύρος πίστας (σε δλ.)
ASTRA 1:23:297
ALTEA SPORT 1:23:740
ALTEA 1:23:824
COROLLA 1:24:158
GOLF 1:24:914
Σλάλομ (σε δλ.)
ALTEA SPORT 5,469
ASTRA 5,489
GOLF 5,559
ALTEA 5,618