-
Ο χρήστης Madness έγραψε:
Για το Type-r είδες διαφορά....εκει 31600 με NAvi και 29000 το αντιστοιχο δικο μας που εδω κανει 33.150 ...Για τί τοσο μεγάλη διαφορά??????????Προσπαθώ να πω και κάτι άλλο
Αν στην Γαλιά δόθηκε η δυνατότητα για 5000 ευρώ έκπτωση, οπότε άνοιξε η ψαλίδα κι άλλο με την Ελλάδα σττα 10000 ευρώ για κάτι που κοστίζει 35000 (δηλαδή 30% ακριβότερα είναι τελείως κουφό)- Πάω γαλλία και το αγοράζω.
- θα έρθει η έκπτωση και στην Ελλάδα γιατί το μοντέλο θα έχει τιμολογηθεί λογικά φτηνότερα από το εργοστάσιο.
Δε μπορεί το rav να ειναι 27 τώρα και το CRV +5-6... Θα πέσει απότομα εκτός και αν δεν το καταλαβαίνουν,.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτά για τα αμάξια από 3 ή 4 του 2006.
Για μας που εχουμε 7 ετή (την πρώτη την καλή που λέμε) πάμε για 6 μηνες λάδια και 1 χρόνο servis./ Αυτό εχω καταλάβει αλλά θα ρωτήσω πάλιΣε μενα που εχω ενα CRV 8/2008 παλι για 6μηνο μου ειπαν.
-
Καθε 6 μηνες λαδια!!!Καποιος να τους βαλει φυλακη!
-
Σχετικα με τα service ειχα στειλει κι εγω email.Για απαντηση πηρα το ιδιο email αλλα με πηρε τηλ πριν λιγο ο Κος Γαγανης.
Για να ισχυει η εγγυηση με την επεκταση της ειναι απαραιτητη **μονο η αλλαγη λαδιων **και τιποτε αλλο καθε 6μηνο λογω ειδικων καιρικων συνθηκων της Ελλαδας (υψηλες θερμοκρασιες το μεγαλυτερο διαστημα του χρονου) και η ετησια συντηριση ή ανα 20.000 οταν αυτα ερθουν πρωτα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καθε 6 μηνες λαδια!!!Καποιος να τους βαλει φυλακη!για 60-70 ευρώ μιλάμε! Δεν έχει ακριβά σερβις η χόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
καλα.....
κάθε 6μήνες ζητά ο Σ αλλαγή λαδιών, για να μπορεί με μέρος αυτών των χρημάτων να πληρώνει την ασφαλιστική εταιρία που και ΚΑΛΑ δίνει άλλα 7 χρόνια εγγύηση .... στο σασμάν και ΜΟΝΟ στα μηχανικά του μοτέρ, εννοείται ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να πάθει κάτι, .... οι τσιμούχες δεν περιλαμβάνονται.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Καθε 6 μηνες λαδια!!!Καποιος να τους βαλει φυλακη!
για 60-70 ευρώ μιλάμε! Δεν έχει ακριβά σερβις η χόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
εμένα στο accord μου είπε ο Σ, 150€ για αλλαγή λαδιών και φίλτρου ....
-
πολλά είναι για 2000 κυβικά
-
Καταρχην σε καμια αλλη χωρα του κοσμου δεν κανουν τοσο συχνες αλλαγες ανεξαρτητως κλιματος και συνθηκων,ουτε Σιβηρια,ουτε Αιγυπτο,ουτε ΗΠΑ,ουτε Ιαπωνια.Ουτε με απλα ορυκτέλαια δεν αλλαζεις τοσο συχνα λαδια,ποσο μαλλον με συνθετικα.
Κατα δευτερον αποτελει οικολογικο και ηθικο αδικημα τετοιου ειδους ασκοπη υπερκαταναλωση λαδιων με μοναδικο σκοπο το κερδος του Σαρακακη.
Κατα τριτον,αυτο που ειπε ο johnkyr
-
Χαιρετω τους ομοιδεατες!!!
Δευτερο ποστ και πιστευω επρεπε να γινει σε αυτη την ενοτητα
μεχρι να παρω μπρος.Καθαρα επιγραμματικα να απαντησω στο τελαυταιο
ποστ και να πω οτι,τα ενδιαμεσα σερβις που λεμε ολοι ανα 7500(ή 10000 σε νεα μοντελα) ή 6μηνες και συνηθως ειναι
μονο αλλαγες λαδιου και φιλτρου λαδιου και τα οποια μπορεις να πας μονος σου
και να σου τα αλλαξουν εκει.Προσωπικα αν σας πω οτι για την αλλαγη λαδιων και φιλτρου
στο ενδιαμεσο σερβις οτι δεν μου εχουν ζητησει ευρω(με δικα μου λαδια,πληρωσα μονο το φιλτρο 10ευρω),μπορει να μην με πιστεψετε αλλα ετσι εχει γινει οσες φορες πηγα γι αυτο
το σκοπο μεχρι σημερα.Και ουτε μου την φυλανε για να με σφαξουν στα κυρια σερβις
οπου και παλι οι εργατοωρες και οι χρεωσεις ειναι οι απαραιτητες.
Υπαρχει και μια ανοχη επισημη για επιπλεον 1000χλμ ή ενα μηνα αν ξεπερασεις
τα χλμ ή το εξαμηνο απο σερβις σε σερβις.Το ζητουμενο ειναι να μπει η υπογραφη
και η ημερομηνια στο βιβλιο συντηρησης σου.Μα φθηνα λαδακια και ενα φιλτρακι δε νομιζω
να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα να πας να αλλαξεις λαδια στο 6μηνο.Kαι ουτε κερδος
εχει ο ιδιος οταν πας με δικα σου λαδια και δεν σου παιρνει εργατικα.
Για ασκοπη υπερκαταναλωση λαδιων συμφωνω αλλα στην τελικη μπορει να ειναι προτιμοτερο για την μακροζωια ενος καινουριου κινητηρα,οπως και για την καταναλωση του αργοτερα και αλλα πολλα που αφορουν ζημιες.Αυτα μεχρι να εγκληματιστω λιγο παιδες και να διαβασω και τις λοιπες σελιδες αυτου
του section. -
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Για να ισχυει η εγγυηση με την επεκταση της ειναι απαραιτητη **μονο η αλλαγη λαδιων **και τιποτε αλλο καθε 6μηνο λογω ειδικων καιρικων συνθηκων της Ελλαδας (υψηλες θερμοκρασιες το μεγαλυτερο διαστημα του χρονου) και η ετησια συντηριση ή ανα 20.000 οταν αυτα ερθουν πρωτα.
Αυτό είναι το πιο έγκυρο από όλα αυτά που γράφτηκαν για την εγγύηση των αυτοκινήτων Honda...
Και όποιος αποφασίσει να το ψάξει λίγο παραπάνω θα ανακαλύψει οτι είναι σύσταση του κατασκευαστή και οχι του Σαρακάκη... -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Αυτό είναι το πιο έγκυρο από όλα αυτά που γράφτηκαν για την εγγύηση των αυτοκινήτων Honda...
Και όποιος αποφασίσει να το ψάξει λίγο παραπάνω θα ανακαλύψει οτι είναι σύσταση του κατασκευαστή και οχι του Σαρακάκη...δηλαδή κάνω τα service όπου θέλω ..... και αλλαγή κάθε 6μηνες λάδια στον Σ.
-
Ο χρήστης r31134 έγραψε:
ποστ και να πω οτι,τα ενδιαμεσα σερβις που λεμε ολοι ανα 7500(ή 10000 σε νεα μοντελα) ή 6μηνες και συνηθως ειναι
και να σου τα αλλαξουν εκει.Προσωπικα αν σας πω οτι για την αλλαγη λαδιων και φιλτρου
στο ενδιαμεσο σερβις οτι δεν μου εχουν ζητησει ευρω(με δικα μου λαδια,πληρωσα μονο το φιλτρο 10ευρω),μπορει να μην με πιστεψετε αλλα ετσι εχει γινει οσες φορες πηγα γι αυτο
το σκοπο μεχρι σημερα.Και ουτε μου την φυλανε για να με σφαξουν στα κυρια σερβις
και η ημερομηνια στο βιβλιο συντηρησης σου.Μα φθηνα λαδακια και ενα φιλτρακι δε νομιζω
να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα να πας να αλλαξεις λαδια στο 6μηνο.Kαι ουτε κερδος
Για ασκοπη υπερκαταναλωση λαδιων συμφωνω αλλα στην τελικη μπορει να ειναι προτιμοτερο για την μακροζωια ενος καινουριου κινητηρα,οπως και για την καταναλωση του αργοτερα και αλλα πολλα που αφορουν ζημιες.Αυτα μεχρι να εγκληματιστω λιγο παιδες και να διαβασω και τις λοιπες σελιδες αυτου
του section.εγω πάντως δεν βάζω φτηνά λάδια.
βάζω τα λάδια των 65-70 ευρω της shell (τα λιτρα χωρίς φίλτρο... μου χαρίζουν και λίγο από το δικό τους) ή 5 μεφίλτρο -
Accord-based crossover spyshots have been released
This just in from Brenda Priddy & Co:
Michigan's first snow has also brought the first look at this development vehicle for an ALL-NEW Honda crossover vehicle! An Accord-based crossover vehicle has been rumored for quite a while now and these pics are the first proof the project has finally been green-lighted.At first glance, this vehicle may look like nothing more than the European Honda Accord Tourer. Closer inspection reveals that is not the case. For starters, the U.S. market Honda Accord front end has been grafted onto the body. While most of the body on this mule is non-production, this front end may actually be close to the final design of the nose we see on the production CUV.
We can also see fender flares that have been tacked onto the body and covered with tape that matches the color of the paint. These flares indicate that the wheel track has been widened slightly. Looking directly behind the rear doors, it quickly becomes apparent that a few extra inches of sheet metal and glass have been added to the body, suggesting the final product will be a few inches longer than the current European Accord Tourer. This development vehicle is also riding higher than a standard Accord Tourer and actually resembles and Audi allroad in person.
Based on the Honda Accord chassis, this all-new crossover vehicle will start production in the 4th quarter of 2009 at the Marysville or East Liberty factory. We've been told to expect a concept vehicle that foreshadows this new Accord CUV at the 2009 Detroit Auto Show. The Accord CUV will slot in-between CR-V and Pilot and will look to do battle with Toyota's new Venza CUV.
Powertrains are not yet known, but the motors currently found in the USDM Accord seem like a likely bet. We observed this mule testing alongside an Acura RDX. We also noted this mule accelerated rather briskly, so the 2.3L, four-cylinder turbo motor from the RDX may have a chance of making it into the Accord CUV.
One thing we CAN say for sure about this vehicle is that AWD will be an option. A close look at photo #5 reveals that this prototype has a rear differential. More than likely, this means the car has Honda's VTM-4 AWD system.
'Latitude' is one name rumored for the badge on the back of this new CUV. Though that now seems less likely as Honda allowed that trademark to expire many months ago.
Look for more details to surface as we near NAIAS 2009.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
του section.εγω πάντως δεν βάζω φτηνά λάδια.
βάζω τα λάδια των 65-70 ευρω της shell (τα λιτρα χωρίς φίλτρο... μου χαρίζουν και λίγο από το δικό τους) ή 5 μεφίλτροΚαλα κανεις.Κι εγω βαζω ακριβα λαδακια και εχω και καβατζα το υπολοιπο
μεχρι τα 6 λιτρα που παντα αγοραζω και τους τα πηγαινω. -
Οδήγησα ένα τάπερ σήμερα... Προηγούμενης γενιάς, f/l, με πολλά καλούδια πάνω (+ μπλοκέ).... Καλά πάει... Λίγο καλύτερο τιμόνι θα ήθελα μόνο.
-
το έχω ακούσει από όλους ...... δεν το έχω οδηγήσει όμως .....
-
δεν είναι κακό το τιμόνι, δε ξέρω εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Αρκετα βαρύ θα έλεγα για ηλεκτρικό. Θα μπορουσες να το πεις υδραυλικό like.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οδήγησα ένα τάπερ σήμερα... Προηγούμενης γενιάς, f/l, με πολλά καλούδια πάνω (+ μπλοκέ).... Καλά πάει... Λίγο καλύτερο τιμόνι θα ήθελα μόνο.Σε σχεση με το 207GT/RC πως παει???
-
Το gt εμενα μου άρεσε, άρπαζε αρκετά γρήγορα (μετά τις 1500) και φορτώνει σταθερά μέχρι τα 210 αρκετά γρήγορα)
Ειναι μαλακό και πολύ ωραίο για ταξίδια.
HONDA FORUM