-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Συμπάθησα και την McLaren για ένα φεγγάρι, μόλις πρωτοεμφανίστηκαν τα 'ασημένια βέλη', αλλά μετά μου πέρασε, ευτυχώς!
[snip]Βρε συ, τα 'ασημένια βέλη' πρωτεμφανίστηκαν τη δεκαετία του '30 (και δεν είχαν καμία σχέση με ΜακΛάρεν )
Πως λέγαν τα McLaren-Mercedes μονοθέσια που εμφανίστηκαν στην μετά-Peugeot εποχή;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
[snip]
Συμπάθησα και την McLaren για ένα φεγγάρι, μόλις πρωτοεμφανίστηκαν τα 'ασημένια βέλη', αλλά μετά μου πέρασε, ευτυχώς!
[snip]Βρε συ, τα 'ασημένια βέλη' πρωτεμφανίστηκαν τη δεκαετία του '30 (και δεν είχαν καμία σχέση με ΜακΛάρεν )
Πως λέγαν τα McLaren-Mercedes μονοθέσια που εμφανίστηκαν στην μετά-Peugeot εποχή;
Φλεγομενα βελη μηπως;
-
Πρώτη φορά που είδα τη F1 ήταν σε μια περίεργη πίστα με μια απίστευτη αναστροφή, πολύ κλειστή. Αυτή η στροφή του Λεοντα είναι το πρώτο που θυμαμαι από την F1. Η πρώτη φορά όμως που άρχισα να βλέπω (έστω και μισούς) αγώνες F1 ήταν μέσα στο 1997. Μου άρεσε ο MS ( ). Τον τελευταίο αγώνα τον ειδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου (μελιταίος πυρετός γαρ) και έιδα την αποτρόπαια κίνηση (για τους περισσότερους και εμένα μαζί, έχω αλλάξει γνώμη πια) του MS για να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό ηταν, σιχάθηκα τον MS...
Άρχιζε το 1998 και εγω δεν είχα ομάδα. Τι να κάνω, τι να κάνω, δεν υποστηρίζω εκείνα τα απίστευτα ασημί βαμένα μονοθέσια της McLaren? Δεν πήγαν και άπατα το 1997 και ο Μίκα φαίνεται ωραίος οδηγός. Fixed then.
Ούτε που φανταζόμουν πως την επόμενη χρονιά η McLaren θα ήταν 'the team to beat'. Ως τη μέση της χρονιάς τα μονοθέσια χάναν μόνο από τον κακό τους εαυτό, στη μέση προστέθηκε και αυτός ο σιχαμένος ο MS. Ωραίες μάχες (που να τις δούμε τωρα) και στο τέλος ο αχώνευτος έχει την ατυχία μαζί του (επιτέλους). Ο Μίκα πρωταθλητής και η McLaren κατασκευαστών!!!
Το 1999, χάθηκε το κατασκευαστων αλλά ο Μίκα δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία της απουσίας του MS και πήρε πάλι τον τίτλο!
Από εκεί και πέρα, κόκκινα όλα, αναμονη ως το 2005, κοντά στο κατασκευαστών. Ο Hakkinen αντικατασταθηκε από τον raikkonen που έγινε ο αγαπημένος μου (ώσπου να φύγει από τη McLaren).TEAMS:
- McLaren (+++... με το + να τείνει στο άπειρο): Η ομάδα μου προφανώς.
- Ferrari (---): Ο αντίπαλος της McLaren, θα της εδινα και καλή βαθμολογία? Σαν να πεις σε έναν Ολυμπιακό αν γουστάρει τον Παναθηναικό...
- Williams (0): Από το 1998 που βλέπω δε με ενόχλησε ποτέ. Μόνο όταν πήγε ο Μόντυ τη συμπάθησα.
- Minardi (--): Απαράδεκτα κινούμενα εμπόδια, που μας έχουν καθυστερήεις ουκ ολίγες φορές.
- Renault (-): Χαιρόμουν για αυτήν ως το 2004. Το 2005 μας πήρε τον τίτλο, κάτι που την έκανε, έστω και ελάχιστα μισητή (εξ'ου και το ένα μόνο -)
DRIVERS:
- Hakkinen (+++++): τέλειος τρόπος οδήγησης, υστερούσε στο βρεγμένο
- MS (----): Κορυφαίος για εμένα, αλλά ο κωλοχαρακτήρας του στην αρχή και η ανυπαρξία δίψας πια για στα ισα προσπερασματα ποτε δε μου αρεσαν. Μη ξεχνάμε ότι οδηγεί στη Ferrari.
- DC (++): Καλός οδηγός, αλλά είχε την ατυχία παντα να έχει team-mate έναν Flying Finn...
- JPM (+++): To 2001 ανακοινωθηκε πως θα ερθει στην F1, αυτός ο τρελάρας Κολομβιανός!!! . Μετά την McLaren πάντα αυτόν υποστήριζα.
- Alonso (+): Μεγάλο ταλέντο και αυτός (όχι όσο και ο Κίμι ) αλλά χωρίς στυλ...
- Fisichella (---): Η μετριότητα στον ορισμό της. Τον εκτιμώ μόνο στο βρεγμένο...
- Raikkonen (++++): Ευτυχώς με το που έφυγε ο Μίκα ήρθε αυτός ο Χαρισματικός Φιλανδός! Τον συμπαθώ αφάνταστα κι ας είναι κωλοπαίδι... Δεν παίρνει 5+ προς τιμή του Mika. Επίσης πιθανόν να τον μισησω αν παει στη Ferrari...
- Barrichello (--): Ποιος θα χώνευε έναν Ferrarάκια που κάνει τόσες στο βάθρο....
Μη το ζαλίσουμε παραπάνω, οι άλλοι ποτέ δε μου έκαναν κάποια σημαντική, θετική ή αρνητική εντύπωση...
-
Κωδικοποιημένα και η δική μου ιστορία:
*** 1989:** 4η Δημοτικού και στην F1 κασετίνα μου έγραψα με κόκκινα τεράστια γράμματα: 'Ο Prost είναι ο καλύτερος πιλότος F1' (την έχω ακόμα...).
*** 1993:** Οι πρώτες μου σοβαρές μνήμες από πρωτάθλημα F1. Αγαπημένος μου οδηγός ο Hill, αλλά ας το πάρω με τη σειρά...Μεγαλωμένος με οικογενειακό αυτοκίνητο Renault κόλλησα με τη φίρμα και υποστήριζα, τι άλλο, Williams Renault. Και οδηγό?? Κάτι το 0, κάτι το σύντομο και με ερμηνεία όνομα κόλλησα και με τον Hill. Από κει και πέρα όλα στις προτιμήσεις μου πήγαν αλυσίδα:
Hill - Jordan - Frentzen - Trulli - Trulli + Renault - Alonso
Ο Hill φταίει για όλα!!
Συνοψίζοντας:
Αγαπημένοι (λατρεμένοι!) οδηγοί:- Hill (1993 - )
- Frentzen (1998-2001)
- Trulli (1999 - )
- Alonso (2002 - )
Μικρή συμπάθεια και για τους Alesi, Villeneuve, Coulthard '94-'95, Fisichella.
Αγαπημένες χρονιές:
- 1996 - πρωτάθλημα επιτέλους για τον Hill
- 1999 - ο Frentzen ψιλό-αγγίζει το όνειρο
- 2004 - η καλύτερη χρονιά του Trulli στην F1
- 2005 - το ονειρικό double της Renault
Αγαπημένα μονοθέσια:
- Williams-Renault FW17
- Jordan-Mugen EJ199
- Renault whatever...
Αγαπημένοι αγώνες:
- Hungaroring 1997 - Ο Hill φτάνει -αλλά δεν πίνει νερό- με την Arrows
- Spa 1998 - Ο Hill ξεδιψά τελικά με την Jordan. Τρελό πανηγύρι!!! [την επόμενη μέρα βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών: Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Από τα καλύτερα 3ήμερα της ζωής μου!]
- Monaco 2004 - The ultimate Trulli!
** δηλώνω φανατικός ΟΠΑΔΟΣ οποιουδήποτε υποστηρίζω, εντελώς (έως εσκεμμένα) ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, κολλημένος μέχρι αηδίας. Το ...φιλαθλιλίκι μου είναι απίστευτα βαρετό!
**** For ever: Renault, Trulli, ...GPL**
Τέλος, η γνώμη μου για τον παρεξηγημένο Trulli:
Έχει ΜΟΝΑΔΙΚΗ ικανότητα στο qualifying, εφάμιλλη θρυλικών οδηγών (θυμάστε κάτι 2ες-3ες θέσεις σε Σπα-Μονακο, κλπ με τις τραγικές Jordan το 2001-02 και αργότερα βέβαια με Renault). Αυτό όμως είναι που τον κάνει να φαίνεται αργός στον αγώνα, γιατί εκεί ξεμπροστιάζονταν πάντα οι αδυναμίες των μονοθεσίων του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διατηρεί στον αγώνα την qualifying θέση του, η οποία λόγω της ικανότητάς του ήταν πολύ υψηλότερη των δυνατοτήτων του μονοθεσίων του. Όσοι του τα χώνουν για τις ικανότητές του στους αγώνες, τους παραπέμπω στην αγωνιστική χρονιά του 2004, όπου κόντρα στον μετέπειτα παγκόσμιο πρωταθλητή, ανάγκασε τον Briatore να τον διώξει από την ομάδα, μήπως και σώσει τα προσχήματα.
Όσοι έχουν διαφορετική γνώμη, για μένα τον οπαδό, τον εσκεμμένα υποκειμενικό, είναι απλά κοντόφθαλμοι. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Όσοι έχουν διαφορετική γνώμη, για μένα τον οπαδό, τον εσκεμμένα υποκειμενικό, είναι απλά κοντόφθαλμοι.Oι κοντόφθαλμοι σε χαιρετούν
-
Χα χα χα !!!!!!!!! Καλό
Και εγώ ο άλλος υποκειμενικός ΜΣ for ever !!!!!!!!!Μη γράψεις τίποτα κακό Funis σ' έφαγα !!!!!!!
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
- Barrichello (--): Ποιος θα χώνευε έναν Ferrarάκια που κάνει τόσες στο βάθρο....
ΕΓΩ!
Ελα ρε αξιζει (αξιζε μαλλον...) να δεις το βαθρο για την παρτη του και μονο...Ειδικα σε σχεση με κατι 'ψυγεια' που και την αφισα τους να εφερναν στο ποντιουμ κανεις δε θα καταλαβαινε
Εχω την ιδια γνωμη με τον JarnoT οτι η πεσμενη αποδοση του Trulli την Κυριακη ειναι μυθος. Η εξηγηση που εδωσε ειναι απλη και δε μου ειχε περασει απ'το μυαλο...
Τελος δυσκολα θα αντιπαθουσα μια ομαδα / οδηγο - ολους τους θαυμαζω!!!
-
Εγώ τη πρώτη φορά που είδα F1 ήταν το 1996 σε ηλικία 9 ετών, το GP στο Monte-Carlo. Τα μόνα που θυμάμαι, είναι ο σπασμένος κινητήρας του Hill και που φώναζαν οι πατέρας-θείος-ξάδερφος για την Ferrari και τον Schumi!
Δεν αντιλαμβανόμουν και πολλά πράγματα, και απλά ρώταγα τον πατέρα ποιος είναι ο 1ος. Παρακολούθησα 2-3 ακόμη GP το 1996 και άντε 5-6 το 1997. Δεν ήμουν καθόλου παθιασμένος με την F1, και ή τυχαία είχε στην τηλεόραση GP και το έβλεπα ή μου το ελεγε ο πατέρας 1 ώρα πριν. Θύμαμαι να τον ρωτάω συνεχώς που είναι τα μπλε αυτοκινητάκια με το Rothmans πάνω, επειδή μου είπε μια μέρα ότι ένας πολύ καλός οδηγός σκοτώθηκε με αυτό(ο Senna προφανώς... ). Οδηγό συμπάθησα τον Mika όταν έχασε την νίκη λίγο πριν το τέλος, και ενώ κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα(Nurburgring '97). Θύμαμαι και την Χερεθ '97, όπου ο Mika πήρε την 1η νίκη του, τα μπλε αυτοκινητάκια πήραν το πρωταθλημα, και τον Schumi να κάνει το εκείνο το 'κόψιμο' στον Βιλνέβ...
Το 1998 και πάλι παρακολούθησα λίγους αγώνες(τους μόνους που θυμάμαι είναι το Σπα '98 και το Nurburgring '98 ) και απλά μάθαινα απο εκεί και εδώ ότι ο Mika ήταν 1ος. Την Suzuka '98 δεν την είδα, έμαθα από γείτονα 1 εβδομάδα αργότερα ότι τελείωσε η F1 με τον Mika πρωταθλητή!
Κάπου στα μέσα του 1999 άρχισα να ενδιαφέρομαι πολύ για την F1(δεν θυμάμαι γιατί... ). Παρότι πήρε το champ ο Mika πάλι, δεν ήταν και η 'ιδανική' χρονιά. Λαθη που κόστισαν νίκες απο τον Mika, στούκες απο τον Coulthard, εκνευριστική αναξιοπιστία και αντίπαλο τον...Irvine!!!! Το 2000, ήταν μια δυνατή μάχη μεταξυ Mika-Schumi την οποία τελικά χάσαμε. Χειρότερος αγώνας, το Indy '00 !
Το 2001, μέ ένα άθλιο μονοθέσιο, εγκαταλείπαμε στην εκκίνηση, στον τελευταίο γυρό κ.ά πολλά, ο Mika έχασε κάθε κίνητρο και θα αποχωρούσε...
Έτσι, από το 2002 μέχρι τώρα είμαι με τον Κίμι γιατί τον πιστευώ και έχει ακόμη χρόνια μπροστά του!Κιμι(++): Νέος και ταχύς!
Mika(++): Ιπτάμενος Φινλανδός
Schumi(+): Ο απόλυτος ρεκορντμαν
Alonso: Θυμίζει Schumi στα νιάτα του
Montoya: Απολαυστικός, εντός και εκτός πίστας, όσο δίκιο-άδικο έχει!
Barri: Συμπαθητικούλης, ειδικά στο βάθρο
Coulthard: Καλύτερος IMO από τον Barri, αλλά 'εγγλεζο-δείχνει'.
Fisico(-): Πολυ αργος...?Ferrari(+): Άρτια οργάνωμένη.
Renault(+): Δειχνει έτοιμη για την δική της '5ετία' αλά Ferrari.
McLaren(-): Αναξιοπιστία κ.ά. πολλά...
Williams(-): Για την μεταχείριση της στους οδηγούς από το 1980 μέχρι τώρα. Δεν είναι όλοι Alan Jones, Frank...
To know us better (με την καλη εννοια)