-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Είναι κλάσικ με την έννοια ότι τέτοια αυτοκίνητα δεν βγαίνουν πιά, το αυτοκίνητο σου φοράει τπ μοτέρ του Williams με καλύτερη ροπή και ομαλότερη λειτουργία για ' πολιτική ' χρήση, έχει πολύ καλά φρένα και πάρα πολύ καλό στήσιμο για που ακόμα και σήμερα είναι κορυφαίο, πάντα με την προυπόθεση ότι είναι γνήσιο και σε καλή κατάσταση, με την έννοια αυτή είναι κλάσικ και καλά θα κάνεις να το διατηρήσεις στην μαμά μορφή του και δεν θα χάσεις.
Συμφωνώ.
Ρε ψευτη εσενα εχει μετατροπες,συνεπως δεν πιανεται.......
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Περσυ τα εισητηρια για τα VIP κοστιζαν 120 ευρω και φετος κοστιζουν 80 ευρω...Αφού θα υπερακλύψουν τη διαφορά από την αύξησητης τιμής των άλλων εισητηρίων.
-
Ο χρήστης Rallistas έγραψε:
Loipon,sta Odeon den pouloun eisitiria gia oles tis thires.Apo 30aria otan piga prin mia vdomada poulousan mono gia thires 20,22,31,33(den eimai sigouros gia ta parapano,parakalo epivevaiosi apo kapoion pou thimatai kalitera).Gia tis ipoloipes thires mono meso pistotikis apo i-ticket...Kata tin gnomi m apo tis parapano mono i 22 axizei(genika protimo pano diazomai giati sto kato theoro oti xaneis meros tis diadromis...)η θυρα 33Α μπορειτε να την βρειτε στo ron travel στη Δεκελειας 3 Ν Χαλκηδονα,καθως επεισης 14,25,19 αν δεν κανω λαθος
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Περσυ τα εισητηρια για τα VIP κοστιζαν 120 ευρω και φετος κοστιζουν 80 ευρω...
Αγαπημένε μου, οι VIP μάλλον δεν έρχονται στα γήπεδα για αυτό ρίξανε την τιμή, μήπως μπεί ο λαουτζίκος! Μόνο στα Μέγαρα Μουσικής πάνε αυτοί....
Εγω περσυ στα VIP πηγα και το ιδιο θα κανω και φετος και πιστεψε με δεν θεωρω σε καμια περιπτωση τον εαυτο μου Very Important Person.
Εχω ομως μονο μια φορα τον χρονο την δυνατοτητα να δω απο κοντα σε μια super stage τους καλυτερους οδηγους του κοσμου και ειμαι διατεθημενος να δωσω τα χρηματα αυτα. Αν μη τι αλλο το μοναδικο ισως που αξιζει απο αγωνες στην αυτοκινητου στην Ελλαδα και μας βγαζει ασπροπροσωπους ( χωρις την σκονη ) ειναι αυτο το ερημο το rally που εχουμε!
Anyway, καθε αποψη σεβαστη, απλα ειπα να εκφρασω και το δικο μου σκεπτικο! ( Ειμαστε και πατριοτακια, Χανιοτατσι - Χαλεπα και εγω )
Καποιος ρωτησε σχετικα με τον ηλιο...
ΗΟΤ ΤΙP!!!
Οι θυρες που ειναι απεναντι απο τα VIP ( 4 - 14 ) κοιτανε δυτικα. Αυτο σημναινει οτι εφοσον ο αγωνας θα αρχισει στις 18:00 μεχρι τουλαχιστον της 19:30 ο ηλιος θα τις βαραει αλυπητα ακομα και με το νεο στεγαστρο. Η παρακατω φωτο ειναι απογευματινης ωρας και μαρτυρα αυτο που υποστηριζω:
Οποτε καλο θα ειναι να ζητησετε εισητηρια απο την πλευρα των VIP θυρων γιατι τον Ιουνιο να σε βαραει στο κεφαλι ο ηλιος δεν ειναι και οτι το καλυτερο!
-
Aγαπητό πατριωτάκι, δεν ήθελα να 'θίξω' αυτούς που κάθονται στις VIP θέσεις, απλά οτι αυτοί που 'ονομάζουμε' VIP δεν είναι fan του μηχανοκίνητου κ για αυτό έμειναν οι κερκίδες άδειες φέτος μάλλον και κατέβασαν την τιμή. Συμφωνώ με την άποψή σου για την κερκίδα VIP οτι μια φορά που θα πας, να την πληρώσεις κ να την ευχαριστηθείς! Εμείς όμως είμαστε τόσο πολύ που 'αποφασίσαμε' να μείνουμε στην τιμή των 45 ευρώ...Δεν θέλαμε και να χωριστούμε... Ούτως ή άλλως η σκέψη μου είναι οτι ειδικά για μας που κάνουμε τόσα έξοδα απο Χανιά να ταξιδέψουμε για το ραλλυ ακροπολης, τα 30-40 ευρω διαφορά δεν είναι τίποτα!!!
Αλήθεια, εμείς θα είμαστε απο 'πάνω' σου, στην 24 Α, όλη η ΑΛΑ Χανίων... Μεγάλη κερκίδα... Στα εισιτήρια μας 'αβάνταρε' πολύ η ANEK LINES (αγαπημένος χρυσός χορηγός μας πάντα), για άλλη μια φορα. Αν 'μας γνωρίζεις' μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου για να δούμε (έστω και τώρα) τί μπορεί να κάνουμε και για τα δικά σου εισιτήρια!
Φιλιά! -
Δλδ θελεις να παρακολουθεις ενα ραλυ με τις ανεσεις ενος ξενοδοχειου.Ενταξει ειναι και αυτο μι αποψη.
Για αυτο το λογ απο του χρονου θα εχουμε και στις ειδικες εισητηρια. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Δλδ θελεις να παρακολουθεις ενα ραλυ με τις ανεσεις ενος ξενοδοχειου.Ενταξει ειναι και αυτο μι αποψη.
Για αυτο το λογ απο του χρονου θα εχουμε και στις ειδικες εισητηρια.Αν απευθύνεσαι σε μένα.... αυτό κατάλαβες απο τα 'γραφόμενά' μου ;;;...
Και είσαι σίγουρος οτι απο φέτος κάποιες ειδικές δεν θα έχουν εισιτήρια ;;; Για φαντάσου να έχουν...
-
Aγαπητό πατριωτάκι, δεν ήθελα να 'θίξω' αυτούς που κάθονται στις VIP θέσεις, απλά οτι αυτοί που 'ονομάζουμε' VIP δεν είναι fan του μηχανοκίνητου κ για αυτό έμειναν οι κερκίδες άδειες φέτος μάλλον και κατέβασαν την τιμή. Συμφωνώ με την άποψή σου για την κερκίδα VIP οτι μια φορά που θα πας, να την πληρώσεις κ να την ευχαριστηθείς!Οχι σε καμια περιπτωση δεν πειραχτηκα η παρεξηγηθηκα απο αυτο που εγραωες! Απολυτα κατανοητο, κανενα προβλημα!
Εμείς όμως είμαστε τόσο πολύ που 'αποφασίσαμε' να μείνουμε στην τιμή των 45 ευρώ...Δεν θέλαμε και να χωριστούμε... Ούτως ή άλλως η σκέψη μου είναι οτι ειδικά για μας που κάνουμε τόσα έξοδα απο Χανιά να ταξιδέψουμε για το ραλλυ ακροπολης, τα 30-40 ευρω διαφορά δεν είναι τίποτα!!!
Aυτο ειναι αληθεια οτι ειναι πολυ μεγαλο μειον. Με αρκετα απο τα παιδια που θα παμε δεν θα ειμαστε παρεα.
Αλήθεια, εμείς θα είμαστε απο 'πάνω' σου, στην 24 Α, όλη η ΑΛΑ Χανίων... Μεγάλη κερκίδα... Στα εισιτήρια μας 'αβάνταρε' πολύ η ANEK LINES (αγαπημένος χρυσός χορηγός μας πάντα), για άλλη μια φορα. Αν 'μας γνωρίζεις' μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου για να δούμε (έστω και τώρα) τί μπορεί να κάνουμε και για τα δικά σου εισιτήρια!
Φιλιά!Σε ευχαριστω παρα πολυ ειναι σαν να το εχετε κανει ηδη για μενα! Να σαι καλα!
-
Για αυτο το λογ απο του χρονου θα εχουμε και στις ειδικες εισητηρια.Αν απευθύνεσαι σε μένα.... αυτό κατάλαβες απο τα 'γραφόμενά' μου ;;;...
Και είσαι σίγουρος οτι απο φέτος κάποιες ειδικές δεν θα έχουν εισιτήρια ;;; Για φαντάσου να έχουν...
Μαλλον για μενα παει αν δεν κανω λαθος, αλλα πρεπει να εχεις υποψην σου αυτο φιλε faflas:
Δυστυχως εγω υποφερω απο ασθμα και εχω προβλημα μεγαλο ειδικα την περιοδο της ανοιξης με την γυρη, την σκονη κτλ. Χρονια ονειρευομαι να παω να δω μια ειδικη του ακροπολης αλλα ειναι αρκετα επιφοβο για την υγεια μου.
Προσπαθω λοιπον να απολαυσω οσο το δυνατον καλυτερα μπορω αυτη την τηε ευκαιρια που εχω με την super stage!
Εγω θα ηθελα να θεσω ενα αλλο ερωτημα που αν προσεξα καλα δεν εχει συζητηθει καθολου μεχρι τωρα...
Στην sss της εκκινησης αν παει καποιος, θα δει ολα τα πληρωματα αλλα θα πανε μαλλον συντηριτικα για να μην εχουν ζημιες και παρατραγουδα πριν καλα - καλα ξεκινησουν. Αρα ναι μεν θα τους δεις ολους αλλα δεν θα πιεσουν...
Στην sss του τερματισμου θα δεις οσους εχουν καταερει να τερματισουν ( αγνωστο ποιοι και ποσοι ) αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι θα τα δωσουν ολα για να κανουν ενα καλο φιναλε (?)
Οποτε το ερωτημα ειναι: Αν πρεπει να επιλεξεις μονο μια απο τις 2 sss σε πια να πας??? Στην εκκινηση η στον Τερματισμο?
-
Οποτε το ερωτημα ειναι: Αν πρεπει να επιλεξεις μονο μια απο τις 2 sss σε πια να πας??? Στην εκκινηση η στον Τερματισμο?
Εκκίνηση βεβαίως, βεβαίως. Τους βλέπεις όλους!! Για την ταχύτητα είναι μάλλον το ίδιο, ίσα ίσα δεν θα θέλουν να γίνει κάτι απρόβλεπτο στην τελευταία ειδική.
Εκτός αν είσαι τυχερός και κάποια σε πληρώματα κρίνονται οι θέσεις στο δευτερόλεπτο. Τότε θα δεις ταχύτης! -
Thodwris
Κατά πρώτον να ξέρεις ότι οι VIP θέσεις ΔΕΝ έχουν την καλύτερη ορατότητα προς την πίστα-υπερειδική, γι' αυτό και έριξαν και την τιμή τους...
Για το δίλλημα σου 'Πέμπτη ή Κυριακή', να σου πω ότι μπροστά σε 60000 άτομα, ο οδηγός ξεχνάει και τακτικές και τα πάντα... Ιδιαίτερα όταν υπάρχει και το super-rally από πίσω...
Όσο για το πρόβλημα υγείας σου, σου εύχομαι περαστικά, γιατί Ακρόπολις χωρίς σκόνη δεν λέει...
-
Παίξτε την SSS του φετινού Ακρόπολις
http://100octania.com/rallygame/game.php
Με 1:02:34 είμαι πολύ εκτός!!!
-
Αυτό μπορεί να μη θέλει εγγραφή (έστω και εικονική)...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό μπορεί να μη θέλει εγγραφή (έστω και εικονική)...Ωραιος!
1.11.99 στην πρωτη προσπαθεια
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό μπορεί να μη θέλει εγγραφή (έστω και εικονική)...Ωραιος!
1.11.99 στην πρωτη προσπαθεια
1.1.49 στην 3η...
-
Μαλλον για μενα παει αν δεν κανω λαθος, αλλα πρεπει να εχεις υποψην σου αυτο φιλε faflas:
Δυστυχως εγω υποφερω απο ασθμα και εχω προβλημα μεγαλο ειδικα την περιοδο της ανοιξης με την γυρη, την σκονη κτλ. Χρονια ονειρευομαι να παω να δω μια ειδικη του ακροπολης αλλα ειναι αρκετα επιφοβο για την υγεια μου.
Στην sss του τερματισμου θα δεις οσους εχουν καταερει να τερματισουν ( αγνωστο ποιοι και ποσοι ) αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι θα τα δωσουν ολα για να κανουν ενα καλο φιναλε (?)
Ενταξει συγνωμη δεν το ηξερα.
Παντως οχι δεν νομιζω απο φετος να εχουμε εισητηρια.
Καλυτερα εκκινηση.Ολα τα πληρωματα με μεγαλυτερη ορεξη.
Θα ελεγα τερματισμο μονο στην περιπτωση που δεν υπηρχε superally και εφταναν στο ττελος μονο αυτοι που αξιζαν. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ενταξει συγνωμη δεν το ηξερα.
Παντως οχι δεν νομιζω απο φετος να εχουμε εισητηρια.
Καλυτερα εκκινηση.Ολα τα πληρωματα με μεγαλυτερη ορεξη.
Θα ελεγα τερματισμο μονο στην περιπτωση που δεν υπηρχε superally και εφταναν στο ττελος μονο αυτοι που αξιζαν.Κανενα προβλημα!
-
Πολυ υποστροφικο το φοκους
1 02 49 επειδη οδηγουσα σαν λεμπ αν ειχα την δυνατοτητα να οδηγησω σαν σολμπεργκ τα λεγαμε -
Τελικα πηρα στην 1Α δυστυχως στις 4-5 πρωτες σειρες...Ελπιζω να μην ειναι ασχημες θεσεις...Ευτυχως υπαρχει και ο διαδρομος...
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ???
ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ...
OAKA SSS 2006