-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Κρίμα πραγματικά κρίμα για αυτούς που κρατάνε τις τύχες του αθλήματοςΚρίμα για το άθλημα να λέμε καλύτερα. Αυτοί που κρατούν τις τύχες του αθλήματος απλά κάνουν ότι θα έκανε όποιος έχει το μέλι στα χέρια του.
-
Το ΟΑΚΑ είναι μια καταπληκτική ιδέα παίδες.
Το πρόβλημα, κατ' εμέ, είναι διπλό.Πρώτον, το ΟΑΚΑ μπόρεσε να τραβήξει κόσμο (που τόσος είναι ο κόσμος που ενδιαφέρεται για τους αγώνες, δεν έχει άλλους) που αλλιώς δεν θα πήγαινε αλλά δεν θα ξαναπάει κιόλας. Αλλά δούλεψε (όπως αποδεικνύεται) μόνο επικουρικά στις ειδικές. Τώρα φαίνεται ότι και το ΟΑΚΑ δεν γέμισε (2/3) και οι ειδικές δεν έχουν κόσμο!
Δεύτερον, μεγαλώσαμε (τουλάχιστον εγω!). Δεν κολλάμε με το πλαίσιο που ειναι οι αγώνες σήμερα. Δεν φταίει το σύστημα. Ολα εξελίσσονται.
Ας πάνε όλα καλά μέχρι τον τερματισμό και ας μην πέτυχε τόσο πολύ (γιατι σίγουρα 40.000 κόσμος δεν είναι αποτυχία) το ΟΑΚΑ.
Η διαφήμιση της χώρας μας ήταν μια χαρά. Για τους ξένους.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Του χρονου αν τελικα αποφασισω να παω και αν ξαναγινει θα παρω στο κεντρο στο επανω διαζομα να βλεπω και ολη την πιστα!
Μα μόνο και μόνο ότι σκέφτεσαι να ξαναπάς του χρόνου παρά την πικρία σου, αποτελεί νίκη των διοργανωτών.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Του χρονου αν τελικα αποφασισω να παω και αν ξαναγινει θα παρω στο κεντρο στο επανω διαζομα να βλεπω και ολη την πιστα!
Μα μόνο και μόνο ότι σκέφτεσαι να ξαναπάς του χρόνου παρά την πικρία σου, αποτελεί νίκη των διοργανωτών.
Ε καλά μωρέ Φράνκι. Δεν είναι και αντιπαράθεση 'αυτοί vs εμείς'!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεύτερον, μεγαλώσαμε (τουλάχιστον εγω!). Δεν κολλάμε με το πλαίσιο που ειναι οι αγώνες σήμερα. Δεν φταίει το σύστημα. Ολα εξελίσσονται.
Νίκο ναι θα συμφωνήσω κουράστικο άθλημα στην παρακολούθησή του και οι κάπως μεγαλύτεροι (sic ) δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς.
Αλλά.
Οι ακόμα παλαιότεροι που παρακολουθούσαν Ακρόπολις τριών μερόνυχτων και σμμετείχαν ενεργά σαν θεατές (και συνεχίζουν να συμμετέχουν σε τοπικούς αγώνες που σημαίνει ότι θέλουν και μπορούν, πάντα σαν θεατές) μέχρι πολύ πρόσφατα. Γιατί αρχίζουν στο συγκεκριμένο αγώνα να την κάνουν σιγά σιγά;
Θέλουν μπορούν αλλά ΔΕΝ'¨.
ΘΑ συμφωνήσω στο ότι είναι καλή σκέψη το Ο.Α.Κ.Α. αλλά μη πάμε και από υπερβολική δόση. (κάτι με τη γριά που της είπαν να ..... κι αυτή ξεκ... ) .
-
Οχι, Φράνκι, δεν είναι λόγοι κούρασης η ηλικία που αναφέρω.
Είναι θέμα του πως αντιλαμβανόμαστε τους αγώνες. Αλλο τότε, άλλο τώρα!
-
To ενδιαφερον δεν το εχει κανεις εμφυτο,δημιουργειται....
Στην προκειμενη βιαστηκαν να ξεζουμησουν τους ηδη ενδιαφερομενους,παρα να δημιουργησουν και αλλους.
Classic Greek Way!
Eτσι ειναι Νικο!
Ουτε εσυ μεγαλωσες,ουτε κανεις....Καποιοι επιταχυνουν τα πραγματα προς οφελως μιας αχανους τσεπης..... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε καλά μωρέ Φράνκι. Δεν είναι και αντιπαράθεση 'αυτοί vs εμείς'!
Δεν ήθελα να πω αυτό ( ... vs ... ) ίσως το διατύπωσα λάθος. Αλλά η σκέψη του 'Thodwris' δείχνει πως μας φέρνουν στο να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει άλλο Ακρόπολις, παρά μόνο του σταδίου.
-
Πάντως, από ότι μου λένε, ο κόσμος είναι όντως λίγος στις ειδικές
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως, από ότι μου λένε, ο κόσμος είναι όντως λίγος στις ειδικέςΔυστυχώς αλλά αν υπολογίσουμε ότι πολλοί εργαζόμαστε σήμερα ίσως αύριο αλλάξι η εικόνα. (Όσο και να γκρινάζουμε θα πάμε στο τέλος στο βουνό. Μόνο που κάποτε πέρναμε άδεια ολόκληρη την εβδομάδα ενώ τώρα όποτε μπορέσουμε και σε αυτό δε φταίμε εμείς αλλά το θέαμα. Ξεφύγαμε όμως από το θέμα).
-
Και την Παρασκευή όμως είχε κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια που θυμάμαι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και την Παρασκευή όμως είχε κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια που θυμάμαι!Μόνο που κάποτε πέρναμε άδεια ολόκληρη την εβδομάδα ενώ τώρα όποτε μπορέσουμε και σε αυτό δε φταίμε εμείς αλλά το θέαμα.
-
Καλά. Πάσο!
-
Κάτι που δεν έχει αναφερθεί και νομίζω οτι είναι σημαντικό.
Και σαν γεγονός αλλά και για το μέγεθος της προσπάθειας των οργανωτών.Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σημαντικότατο κατά την γνώμη μου, ο Πρόεδρος παρών σε μια εκδήλωση του μηχανοκίνητου!
Μπράβο του!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
To ενδιαφερον δεν το εχει κανεις εμφυτο,δημιουργειται....
Στην προκειμενη βιαστηκαν να ξεζουμησουν τους ηδη ενδιαφερομενους,παρα να δημιουργησουν και αλλους.
Classic Greek Way!
Eτσι ειναι Νικο!
Ουτε εσυ μεγαλωσες,ουτε κανεις....Καποιοι επιταχυνουν τα πραγματα προς οφελως μιας αχανους τσεπης.....+1
Πάλι θα τρεχαμε στα βουνά της Ρούμελης αν ήταν το ραλυ οπως επρεπε να ειναι και οχι για να τα κονομήσουν μερικοί - μερικοί .Ε οχι και μεγαλώσαμε γι'αυτο και δεν παμε που να πάμε ρε σεις ???? , ΠΩς ΝΑ ΠΑΜΕ με ελικοπτερο -
Για τον κοσμο στις ειδικες το ειπε καποιος πολυ καλα, παρ΄τε το αποφαση οτι τα rallies θα διοργανωνονται ολο και περισσοτερο με γνωμονο το τηλεοπτικο αποτελεσμα και οχι τους 10-20-30 χιλιαδες μλκες (μλκες με την εννοια του κ@!#%!λωμενου που θα παρει τα ορη και τα βουνα) που θελουν να δουν live.
Για Αλιαγα, μπορει καποιος να μου πει αν εκανε καποιο σοβαρο λαθος σε αυτα που ελεγε? Γιατι το οτι δεν εχει σχεση με τον χωρο δεν τον κανει ΑΥΤΟΜΑΤΑ κακο για την παρουσιαση. Εγω θεωρω οτι ηταν διαβασμενος και εκανε σωστα την δουλεια του, αν και οντως ημουν ετοιμος να τον κραξω. 10 φορες καλυτερα αυτος παρα καποιος σχετικος του χωρου αλλα ασχετος με την παρουσιαση event που γινεται κουραστικος και εκνευριστικος...
Για τα στουκαρισμενα αγωνιστικα:
δεν τους αναγκασε κανεις να τρεξουν (εκτος αν τρεχει κατι περιεργο εδω οποτε ενημερωστε), ουτε αναγκασε κανεις τον οδηγο της E Type να προσπαθησει να κανει drift, να κανει κατι που εμοιαζε με drift και μετα να πανικοβληθει και να το χασει με αποτελεσμα να την καρφωσει.... Τους υπολοιπους τους ειδα να μην αγχωνονται ιδιαιτερα για τις ζημιες, ειδικα την 2002ti που κατεστρεψε ενα τσιμεντενιο jersey αλλα συνεχισε ακαθεκτος. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για Αλιαγα, μπορει καποιος να μου πει αν εκανε καποιο σοβαρο λαθος σε αυτα που ελεγε?
Ένα λάθος, έτσι στην τύχη: 'Μαζί μας απόψε είναι και ο Κώστας Ψώμερ' [γνωστός κοσμικός μαϊντανός-wannabe ηθοποιός]. Είχε κάποια σχέση ο κύριος με τους αγώνες ή με το συγκεκριμένο event, για να μας ανακοινωθεί η παρουσία του;
Τους υπολοιπους τους ειδα να μην αγχωνονται ιδιαιτερα
Αν κρίνω από κοντινό μου αγωνιζόμενο, αγχώθηκαν και παρααγχώθηκαν...
-
Μολονοτι, επαναλαμβανω οτι προσωπικαβαρεθηκα να βλεπω δυο συγκεκριμενα αυτοκινητα να κοντραρονται με ελαχιστο ενδιαφερον μετα απο λιγο, δεν πιστευω οτι καποιος δεν βαρεθηκε να βλεπει μεχρι τις δεκα τα ιδια και τα ιδια. Σημερα επιβεβαιωσα οτι ο κοσμος ηταν λιγοτερος απο περισυ και στις δυο ειδικές (Θηβα 1, και Σκουρτα 2). Θα δω αυριο στην Κινετα 1 πρωι πρωι τι θα γινει. Το αλλο που διαπιστωσα φευγοντας μεσα απο τα Σκουρτα 2 προς Αυλωνα μετα το τελος της ειδκης ειναι οτι ο δρομος ειναι απαραδεκτα σπαστηρι δεν μπορώ να καταλαβω ποιος **δεν θα σπασει **την Κυριακη που θα ξαναπερασουν αναποδα. Ειναι απιστευτα σκαμενος πια απο τις δυο διελευσεις. Με το PININ ταλαιποριθηκαμε απιστευτα. ηδη 24 πληρωματα εγκατελειψαν. τα τρια τουλασχιστον στα Σκουρτα 2 (ο Κυρκος μπροστα μας με σπασμενη αναρτηση μπροστα στον συνοδηγο)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Για Αλιαγα, μπορει καποιος να μου πει αν εκανε καποιο σοβαρο λαθος σε αυτα που ελεγε?
Ένα λάθος, έτσι στην τύχη: 'Μαζί μας απόψε είναι και ο Κώστας Ψώμερ' [γνωστός κοσμικός μαϊντανός-wannabe ηθοποιός]. Είχε κάποια σχέση ο κύριος με τους αγώνες ή με το συγκεκριμένο event, για να μας ανακοινωθεί η παρουσία του;
Εχχμ, μπορει να μην ενδιεφερε σχεδον κανεναν, αλλα λαθος δεν ηταν. Τι εννοω: δεν ειπε πχ οτι ο Λεμπ ειναι γνωστος **βετερανος **των αγωνων η κατι αλλο που να δειχνει αγνοια προς το αντικειμενο. Ηξερε ποιος ειναι ποιος, τι εχει κανει ο καθενας, οτι ο Λεμπ ειναι φαβορι, οτι οδηγαει ιδιωτικο αυτοκινητο, οτι ο Γκρονχολμ θα ειναι ο πιθανοτερος αντιπαλος, οτι ο Σολμπεργκ ηταν πρωταθλητης του 2004 αλλα τωρα εχει πεσει λιγακι οποτε θα θελει να κερδισει για να αποδειξει την αξια του. Οπως ειπε, ηρθε διαβασμενος.
Τους υπολοιπους τους ειδα να μην αγχωνονται ιδιαιτερα
Αν κρίνω από κοντινό μου αγωνιζόμενο, αγχώθηκαν και παρααγχώθηκαν...
εγω που ημουν στο time control στην εξοδο απο τη SSS (κατηφορικη ραμπα), τους ειδα ναι μεν στεναχωρεμενους (οπως ειναι λογικο) αλλα οχι και κατεστραμμενους, αλλα αντιθετα με την κ@λα στα υψη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχχμ, μπορει να μην ενδιεφερε σχεδον κανεναν, αλλα λαθος δεν ηταν. Τι εννοω: δεν ειπε πχ οτι ο Λεμπ ειναι γνωστος **βετερανος **των αγωνων η κατι αλλο που να δειχνει αγνοια προς το αντικειμενο. Ηξερε ποιος ειναι ποιος, τι εχει κανει ο καθενας, οτι ο Λεμπ ειναι φαβορι, οτι οδηγαει ιδιωτικο αυτοκινητο, οτι ο Γκρονχολμ θα ειναι ο πιθανοτερος αντιπαλος, οτι ο Σολμπεργκ ηταν πρωταθλητης του 2004 αλλα τωρα εχει πεσει λιγακι οποτε θα θελει να κερδισει για να αποδειξει την αξια του. Οπως ειπε, ηρθε διαβασμενος.
Το θέμα δεν είναι τα λάθη (οι ανακρίβειες, αν θέλεις) αλλά και η ασχετοσύνη των όσων λέγονται με το χώρο και με το αντικείμενο. Τι μας νοιάζει αν ήρθε ο Ψώμερ, o Ψάλτης ή ο Ψινάκης να 'δει ράλλυ';.. Μήπως πρέπει να νοιώθουν όσοι πήγαν να δουν SSS 'ευλογημένοι' που ήταν εκεί και κάποιος τόσο 'σημαντικός';;
Και δεν 'ήρθε διαβασμένος', αν πρόσεξες από χαρτί τα διάβαζε όλα - όπως θα έκανε και η Μενούνος ή η Στεφανίδου αν έβαζαν αυτές να παρουσιάσουν.
Πέταξε κι ένα γαλλικό στο Loeb (δεν ήξερε ότι ο Seb μιλάει αγγλικά ή ήθελε να δείξει ότι ξέρει και γαλλικά;;) αντί να τον ρωτήσει στα αγγλικά ώστε να πάρει απάντηση σε γλώσσα που καταλαβαίνουν πολύ περισσότεροι, απάντησε στη γλώσσα του ο Seb και οι 9 στους 10 δεν κατάλαβαν τίποτα από τα όσα είπε!
Δηλαδή, ο Μικρούτσικος τι θα έκανε χειρότερα;;;.... Θα υπνώτιζε ακόμα περισσότερο τα πλήθη;
To άλλο με την καθυστέρηση στην αντίστροφη μέτρηση (όπου τα αυτοκίνητα έφευγαν μονίμως στο '2' όσο μετρούσε αντίστροφα ο συμπαθέστατος) πως το εξηγούν οι ειδικοί; Πρόβλημα στο κύκλωμα ήχου ή κάποιος είχε ενεργοποιήσει τη χρονοκαθυστέρηση για να σαμποτάρει τον παρουσιαστή;...
Τέλος πάντων. Ό,τι έγινε έγινε και σε όποιον άρεσε αυτό που είδε, μπράβο του.
OAKA SSS 2006