-
-
απιστευτη φωτο ειναι μια του παπαδημητριου με το μαυρο 2πορτο σουμπαρου που μπαινει κοματια σε μια αριστερη φουρκετα χωματινη και ο κοσμος στο εσωτερικο της στροφης παραληρει..
-
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι από τον προσωπικό χώρο του Γιάννη Παπαδημητρίου.... Σωστά Moya jr. ;
Ακριβώς... ¨Φιλοξενούσε¨ την εργοστασιακή ομάδα της subaru στο χώρο αυτό ώστε να κάνουν κάτι δουλειές τελευταίας στιγμής...
Ευχαριστω ! πρεπει να τον ξεραν καλα οι ανθρωποι της σουμπαρου για να κανουν κατι τετοιο ,γιατι στη συγκεκριμενη φωτο ειναι διπλα το εσκορτ και οχι το σουμπαρου
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 1998 :
ΒΩΒΟΣ / ΑΛΒΑΝΟΣ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ
SUBARU WRC THΣ PROCARΤΟ SUB ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PROCAR ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΗΣ.
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ WRC.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη το συγκεκριμενο ειναι αυτο που μεχρι και το 2001 ετρεχε ο Αρης ,το διπορτο ?
-
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 1998 :
ΒΩΒΟΣ / ΑΛΒΑΝΟΣ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ
SUBARU WRC THΣ PROCARΤΟ SUB ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PROCAR ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΗΣ.
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ WRC.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη το συγκεκριμενο ειναι αυτο που μεχρι και το 2001 ετρεχαι ο Αρης ,το διπορτο ?
ΟΧΙ
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WRC ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΒΑΝΟ. ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΕ COROLLA ΤΗΣ GRIFONE ΤΡΕΞΑΜΕ ΤΟ 2001 ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ PROCAR,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ FOCUS (ΜΠΛΕ ΑΣΠΡΟ) ΤΗΣ EUROMOTORS.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ FOCUS TO ERG!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ FOCUS TO ERG!αχ κι αυτη η ριμαδα η καρτα..
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aπ'τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. (Δεν ξέρω γιατί... )
Την έχω στην Αθήνα αλλά όχι στο pc. Μου την έστειλε όμως ο Harriswrc οπότε να τη...
Πορτογαλλία 2000
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ! 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΧΗ!
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΧΗ ΣΥΝΤΟΜΑ! -
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΧΙ
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WRC ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΒΑΝΟ. ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΕ COROLLA ΤΗΣ GRIFONE ΤΡΕΞΑΜΕ ΤΟ 2001 ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ PROCAR,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ FOCUS (ΜΠΛΕ ΑΣΠΡΟ) ΤΗΣ EUROMOTORS.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓIA TIΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΩΡΗ.
ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟ SERVICE TOY SUBARU? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Aπ'τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. (Δεν ξέρω γιατί... )
Την έχω στην Αθήνα αλλά όχι στο pc. Μου την έστειλε όμως ο Harriswrc οπότε να τη...
Πορτογαλλία 2000
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ! 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΧΗ!
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΧΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΤΟ SUBARU TOY ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ P 16 WRC, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ AΡΗ....
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ! -
-
-
Δεν ειναι WRC αλλα ειναι ιστορια !!!!!
Στο RAC του 1988 ετρεξαν ο Κ. Αποστολου με τον Βασιλη Χαριτο με το group A Κοσμοκαρ VW Golf GTi (ΥΑΟ 6838) και νουμερο συμμετοχης 54.
Ηρθαν 33οι και 3οι κλασης.
Στον ιδιο αγωνα με το νουμερο 161 ηταν ο Γιαννης Κωσταντακατος με τον Τολη τον Παλλα και με μια Corolla Ν 1600.Τερατισαν 52οι στους 83 τερματισαντας.
(Εχω φωτο του αυτοκινητου των πρωτης συμμετοχης και φωτο του πληρωματος της δευτερης.Δεν εχω τα μεσα και την γνωση να τις ανεβασω.
) -
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΟΧΙ
'EL-EM'
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓIA TIΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΩΡΗ.
ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟ SERVICE TOY SUBARU?ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ/ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ 'ΓΑΤΟ' (ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΛΑ) ΑΡΧΗΓΟ.
ΓΙΑ ΤΑ 'ΔΥΣΚΟΛΑ' ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ PRODRIVE.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν ειναι WRC αλλα ειναι ιστορια !!!!!
Στο RAC του 1988 ετρεξαν ο Κ. Αποστολου με τον Βασιλη Χαριτο με το group A Κοσμοκαρ VW Golf GTi (ΥΑΟ 6838) και νουμερο συμμετοχης 54.
Ηρθαν 33οι και 3οι κλασης.
Στον ιδιο αγωνα με το νουμερο 161 ηταν ο Γιαννης Κωσταντακατος με τον Τολη τον Παλλα και με μια Corolla Ν 1600.Τερατισαν 52οι στους 83 τερματισαντας.
(Εχω φωτο του αυτοκινητου των πρωτης συμμετοχης και φωτο του πληρωματος της δευτερης.Δεν εχω τα μεσα και την γνωση να τις ανεβασω.
)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ!
ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟY WRC. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90) ΜΕ ΕΝΑ CLIO WILLIAMS, Ο ΓΚΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ RAC ΜΕ ΤΗ CELICA, O ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ RAC.
AΛΛΟΙ?
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" WRC