-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πολλα σου καει ρε μεγαλε.
Γιατί να καίω τζάμπα βενζίνη; Δε βρίσκω τα λεφτά στο δρόμο.............. θα μπορούσα άνετα να καίω τα διπλά!!!!
5,8 λίτρα το Cashcard ....καραχλωμό. Ούτε το Aygo δεν καίει τόσα...
πολλα ειναι τα 5,8 για τη Σαμο και ρυθμους 0-60 σε 4'.
Δε πάει παρακάτω, το προσπαθώ όμως..................
ειτε δε κανεις κατι σωστα ή εχει προβλημα το αυτοκινητο. Λογικα μπορει να πεσει ευκολα κατω απο 5.
για αρχη, βαλε πιεσεις 65/60psi και δοκιμασε 0-60 σε 5'. -
-
Αν είχες και 6η ...........
Δε θέλω 6η....................
Δηλαδή αν έβγαιναν 2 εκδόσεις στα ίδια χρήματα μια με 5 και η άλλη με 6 σχέσεις ποιά θα διάλεγες;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν είχες και 6η ...........
Δε θέλω 6η....................
Δηλαδή αν έβγαιναν 2 εκδόσεις στα ίδια χρήματα μια με 5 και η άλλη με 6 σχέσεις ποιά θα διάλεγες;
Αυτήν με τις πιό λίγες ταχύτητες και χωρίς ταχύτητες ακόμα καλύτερα!!!!
-
Καλά εγώ δεν ξέρω και απο qashqai, ακολούθησε τις συμβουλές του spiros καλύτερα, κατα προτίμηση με πρώτη. Στη δευτέρα καίει πολύ.
-
-
Πείτε κάτι γιαυτό το υπέροχο αμάξι!!!!!
Θέλω να τακούω.......
-
Βάλε τη γυναίκα σου να σου ψιθυρίζει 'qashqai' στο αυτί όταν κάνετε ερωτα... Πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά, εξάλλου όλοι έχουμε τα φετίχ μας.
Τώρα που το σκέφτομαι, πρόσεξε μην την αποκαλέσεις qashqai ενώ κάνετε αγκαλίτσες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάλε τη γυναίκα σου να σου ψιθυρίζει 'qashqai' στο αυτί όταν κάνετε ερωτα... Πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά, εξάλλου όλοι έχουμε τα φετίχ μας.Τώρα που το σκέφτομαι, πρόσεξε μην την αποκαλέσεις qashqai ενώ κάνετε αγκαλίτσες
καλόόό
-
στα 360 χιλιόμετρα που έχω κάνει από όταν φουλάρησα βενζίνη μου γράφει κατανάλωση 5,8 λ/100χιλ580 χιλιόμετρα και ναι!!!!!!! Εχει κολλήσει στα 5,8 αν και είδα και λίγο 5,7!!!!!!!
-
στα 360 χιλιόμετρα που έχω κάνει από όταν φουλάρησα βενζίνη μου γράφει κατανάλωση 5,8 λ/100χιλ
580 χιλιόμετρα και ναι!!!!!!! Εχει κολλήσει στα 5,8 αν και είδα και λίγο 5,7!!!!!!!
Μην μου βάζετε σκέψεις τώρα!!! Εδώ τα υβριδικά έχουν ~4,5!!! Μόνο 5,8? (!!!)
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
στα 360 χιλιόμετρα που έχω κάνει από όταν φουλάρησα βενζίνη μου γράφει κατανάλωση 5,8 λ/100χιλ
580 χιλιόμετρα και ναι!!!!!!! Εχει κολλήσει στα 5,8 αν και είδα και λίγο 5,7!!!!!!!
Μην μου βάζετε σκέψεις τώρα!!! Εδώ τα υβριδικά έχουν ~4,5!!! Μόνο 5,8? (!!!)
Εχω μείνει και γω έκπληκτος!!!! Στα υδριδικά το μόνο όφελος είναι τα τέλη κυκλοφορίας!!!!
-
Για ρώτα τον πως οδηγά... ...οι συνταξιούχοι ωχριούν μπροστά του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για ρώτα τον πως οδηγά... ...οι συνταξιούχοι ωχριούν μπροστά του.Αν και δεν έχω εμπειρία στο θέμα (σκέφτομαι για υβριδικό αλλά δεν κάνω κίνηση ακόμη), στα υβριδικά που έχω στο νου μου τέτοια οδήγηση θέλει για να πετύχεις το ~4,5!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για ρώτα τον πως οδηγά... ...οι συνταξιούχοι ωχριούν μπροστά του.Mαταιότης Ματαιοτήτων τα Πάντα Ματαιότης!!!
Βλέπω και στην Αθήνα διότι είμαι Περιστεριώτης , σφαίρα πάτε τα 50 μέτρα που έχετε ελεύθερο δρόμο μπροστά σας τα κάνετε σε 1 δευτερόλεπτο μετά αναμονή κανά πεντάλεπτο στο φανάρι και όταν ανάψει πράσινο πάλι τα 50 μέτρα μέχρι το επόμενο φανάρι σταμάτημα σε 1 δευτερόλεπτο!!!! Γρήγοροι.................!!! Εγώ τουλάχιστον κάνω 10 χιλιόμετρα το πρωί πάω με 40 αλλά.... δε πέφτω κάτω από 40 !!!!!! Εσείς;;;;; -
Για ρώτα τον πως οδηγά... ...οι συνταξιούχοι ωχριούν μπροστά του.
Mαταιότης Ματαιοτήτων τα Πάντα Ματαιότης!!!
Βλέπω και στην Αθήνα διότι είμαι Περιστεριώτης , σφαίρα πάτε τα 50 μέτρα που έχετε ελεύθερο δρόμο μπροστά σας τα κάνετε σε 1 δευτερόλεπτο μετά αναμονή κανά πεντάλεπτο στο φανάρι και όταν ανάψει πράσινο πάλι τα 50 μέτρα μέχρι το επόμενο φανάρι σταμάτημα σε 1 δευτερόλεπτο!!!! Γρήγοροι.................!!! Εγώ τουλάχιστον κάνω 10 χιλιόμετρα το πρωί πάω με 40 αλλά.... δε πέφτω κάτω από 40 !!!!!! Εσείς;;;;;αυτό λέμε...χαίρεσαι γιατί δεν είσαι στην Αθήνα. Για έλα εδώ πουλάκι μου... ...να δεις χαρούλες με 10αρια και κατάρες στο Cashcard.
-
Χαιρομαι που είμαι Σάμο αλλά..... ανά τρίμηνο έρχομαι περιστέρι για την Ατρομητάρα και ...για να μη ξεχνιόμαστε!!!!!!
-
για 5 μερες στη Λευκαδα, πολυ ευκολα ειχα μεση 5,4
με λιιιγο τρεξιμο ειχα 6,0 -
Σπυρο ποιον κινητηρα εχεις αν επιτρεπεται????
-
1,4 101hp ιμπιζα με προγραμμα.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)