-
πάντως για τον ντόρο που έκανε το προηγούμενο μοντέλο , αυτό δεν το βλέπω τόσο συχνά στο δρόμο..
Εντάξει είναι και η κρίση αυτή την εποχή , όμως καλά θα κάνουν εκεί στη Νισσάν να χαμηλώσουν και άλλο τις τιμές.
24.000 έχει αρχική τιμή το Acenta S Con που ενδιαφέρομαι.. Με την έκτπωση φτάνει 22.700
24.500 έχει με την έκπτωση το Scout 1.8 T , με 163 αλογάκια , φουλ εξοπλισμό , με 4 κίνηση κ.λ.π -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πάντως για τον ντόρο που έκανε το προηγούμενο μοντέλο , αυτό δεν το βλέπω τόσο συχνά στο δρόμο..
Εντάξει είναι και η κρίση αυτή την εποχή , όμως καλά θα κάνουν εκεί στη Νισσάν να χαμηλώσουν και άλλο τις τιμές.
24.000 έχει αρχική τιμή το Acenta S Con που ενδιαφέρομαι.. Με την έκτπωση φτάνει 22.700
24.500 έχει με την έκπτωση το Scout 1.8 T , με 163 αλογάκια , φουλ εξοπλισμό , με 4 κίνηση κ.λ.πΜε τέτοια διαφορά, πας για το Skoda τρέχοντας.
Κανένα άλλο δεν προσφέρει τόσα σε αυτή την τιμή, και επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση δεν μοιάζει καθόλου με τα...ταριφάδικα απλά!
Δεν έχουν επαφή αυτά τα δύο αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
24.500 έχει με την έκπτωση το **Scout 1.8 T , με 163 αλογάκια , φουλ εξοπλισμό , με 4 κίνηση **κ.λ.π
Με τέτοια διαφορά, πας για το Skoda τρέχοντας.
Κανένα άλλο δεν προσφέρει τόσα σε αυτή την τιμή, και επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση δεν μοιάζει καθόλου με τα...ταριφάδικα απλά!
:[/quote]
Πραγματικό εργαλείο!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
24.500 έχει με την έκπτωση το Scout 1.8 T , με 163 αλογάκια , φουλ εξοπλισμό , με 4 κίνηση κ.λ.πΜε τέτοια διαφορά, πας για το Skoda τρέχοντας.
Πραγματικό εργαλείο!!!
Διόρθωσα λίγο το quoting...
Αν το λες ειρωνικά δεν κατάλαβα, πάντως εγώ κυριολεκτώ και δεν μπορείς να πεις πως είμαι και κάνας...βαμμένος Skodάκιας...
-
δεν νομιζω να το λεει ειρωνικα...ειναι πραγματικα πολυ καλο και με το κινητηρα διαμαντι 1.8Τ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πραγματικό εργαλείο!!!
Διόρθωσα λίγο το quoting...
Αν το λες ειρωνικά δεν κατάλαβα, πάντως εγώ κυριολεκτώ και δεν μπορείς να πεις πως είμαι και κάνας...βαμμένος Skodάκιας...
Kαθόλου ειρωνικά φίλε HighFidelity
Συμβίωσα για 2 ημέρες με ένα τέτοιο και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!
Φαντάσου ότι το λέει ένας Ιταλόφιλος! -
Και εγώ είμαι θετικός στο Scout λόγω της 4κίνησης και του 1,8Τ. Στα μείον μόνο το μέγεθος (αν και αισθητικά είναι ωραίο).
Τα 25.000€ του Scout ομως τα θεωρώ πολλά για ένα αυτοκίνητο που δεν το προωθεί ούτε η ίδια η εταιρία του και οι διαφορες στα πάγια έξοδα δεν είναι τόσο υπερβολικές σε σχέση με τα ίδιας τιμής 2λιτρα!
Σ' αυτή τη περίπτωση (και ως κρυφο-Nissan-άκιας!!!) θα έδινα άλλα 2000€ για το 2λιτρο QQ. -
Μην κοιτάς στην Ελλάδα , κοίτα κατά Γερμανία μεριά , πιο πολλά combi και scout κυκλοφορούν και όχι σεντάν.
Η αγορά της Ελλάδας είναι πολύ μικρή και δεν την πολυνοιάζει την κάθε μάρκα ...
Είναι και η χαζομάρα του Έλληνα ο οποίος θεωρεί τα station αυτ/τα μόνο για μαστόρια ή δεν ξέρω και εγώ τι..στην σύγκριση των 2 , θέλουμε δεν θέλουμε , το scout υπερτερεί..
-
Δεν διαφωνώ ... γι' αυτό λέω πως είμαι θετικός στο Scout.
Και σίγουρα ένα QQ 1,6 δεν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Scout. -
Ίσως να ενδιαφέρει περισσότερο το προηγούμενο QQ αλλά υπήρχαν στην αγορά μπάρες οροφής για το κοντό. Στο +2 υπήρχαν εργοστασιακές ενώ στο f/l και στο 5θέσιο πέρα απο το +2 υπάρχουν εκδόσεις που τις έχουν στον στανταρ εξοπλισμό. http://www.direct4x4.de/view-product.php?id=5187
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
σκέφτομαι να θυσιάσω το Nissan Connect που κάνει 900 €..
Μάλλον καταλήγω στην έκδοση Acenta S..
Υ.Γ
Μέχρι τελευταία στιγμή , εννοώ την ημέρα που θα πάω να το κλείσω θα είμαι μεταξύ του Q.Q και του Scout της Σκοντα..τέτοιο μπέρδεμα πρώτη φορά στη ζωή μου...Ούτε σπίτι να αγόραζα
Ξέρω , ξέρω θα μου πεις κανε test drive και οποιο σου αρέσει πιο πολύ...Σαν κάτοχος Νισσάν Αλμέρα , μου αρέσει η μάρκα , είναι αξιόπιστη κ.λ.π , όμως και ο πρόσκοπος από την άλλη είναι πανέμορφος , αλλά με φοβίζει η κατανάλωση και η παρουσία του τούρμποκινητήρα..
Αναλύσεις επί αναλύσεων , διαβάζω άρθρα και πιο πολύ μπερδεύομαι..
Το μυαλό μου λέει Νισσάν , η καρδιά μου λέει Scout...Άντε να δούμε όταν θα έρθει η εποχή , τι θα λέει και η τσέπη....
αποψη μου ειναι πως το scout ειναι αλλου επιπεδου αμαξι. τοσο στα λεφτα οσο και σε καταναλωση. την οποια καταναλωση την εξαργυρωνεις ομως σε επιδοσεις που καμια απολυτως σχεση δεν εχουν με το qq. ο αδερφος μου εχει το octavia fl με τον 1.8tsi οπως και το scout δηλαδη, και ομολογω πως η skoda φτιαχνει πλεον αξιολογοτατα αμαξια τα οποια μαλλον βαζουν σε σκεψη και την ιδια την μαμα vw! το μοτερ αυτο ειναι υπεραρκετο για.. οτιδηποτε...!! η καταναλωση ειναι αυξημενη (φυσιολογικοτατο), αλλα και οι επιδοσεις ειναι απογειωμενες, καταληγω δηλαδη οτι πληρωνεις αλλα... εισπρατεις!!
οσον αφορα το qq ομως, μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τα κορυφαια μοντελα στην ελλαδα και οχι αδικα!- τα παγια εξοδα στο scout ειναι πιο κοντα στα 1600 και οχι στα διλιτρα.
- ακομα και το διλιτρο qq το βαζει κατω ο 1.8Τ και το....γ@@@ει!!!
- δεν ειμαι οπαδος καμιας σχολης αυτοκινησης, αλλα πιστευω οτι το scout ειναι αλλου στα παντα.
-
- τα παγια εξοδα στο scout ειναι πιο κοντα στα 1600 και οχι στα διλιτρα.
- δεν ειμαι οπαδος καμιας σχολης αυτοκινησης, αλλα πιστευω οτι το scout ειναι αλλου στα παντα.
Ως χρηστης 2λιτρου QQ CVT εδω κι ενα ετος και μετα απο εκτεταμενο test drive που χα κανει στο Scout μπορω να πω με το χερι στην καρδια οτι αν το Scout εβγαινε με DSG ή εστω ενα καλο 6ταχυτο αυτοματο δεν θα χα κανενα απολυτως λογο να μην το προτιμησω....
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
- τα παγια εξοδα στο scout ειναι πιο κοντα στα 1600 και οχι στα διλιτρα.
Ως χρηστης 2λιτρου QQ CVT εδω κι ενα ετος και μετα απο εκτεταμενο test drive που χα κανει στο Scout μπορω να πω με το χερι στην καρδια οτι αν το Scout εβγαινε με DSG ή εστω ενα καλο 6ταχυτο αυτοματο δεν θα χα κανενα απολυτως λογο να μην το προτιμησω....
Το αυτοκινητο [scout] ειναι κορυφαιο απο πολλες πλευρες αλλα γιατι ολοι οι φιλοι μου εχουν απο ΜΙΑ διαφορετικη δικαιολογια για να μην το αποκτησουν ???
Ατιμο πρασινο πουλι !!!!!!!!!!!!! -
Για γράψε καμμία από αυτές τις δικαιολογίες..
Εγώ νομίζω ότι αυτήν την στιγμή , ο κυριότερος λόγος είναι το οικονομικό.
Το αυτ/το κοστίζει 25.000 € , βέβαια σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις τετρακίνηση και τούρμπο και γενικά στήσιμο τέτοιο..
Όμως ο μέσος οικογενειάρχης , μάλλον δεν μπορεί να διαθέσει τέτοιο ποσό , ακόμα και αν τα αξίζει το αμάξι (που πιστεύω σίγουρα τα αξίζει)
Ένας άλλος λόγος νομίζω μπορεί να είναι η κατανάλωση...
Το βάρος του αυτ/του σε συνδυασμό με την 4κίνηση είναι ένας παράγων αύξησης της κατανάλωσης...Πάντως εσύ γιατί πιστεύεις ότι δεν το αγοράζουν?
Υ.Γ
Το νισσάν Αλμέρα 1500 που έχω , μοντ.2000 , 3πορτο , μου καίει περίπου στα 10lt/100 χλμ..
Προσωπικά , δεν θα με χαλάσει ιδιαίτερα , αν πάρω το scout και μου κάψει και 1 lt παραπάνω μέσα στην πόλη... -
Για γράψε καμμία από αυτές τις δικαιολογίες..
Εγώ νομίζω ότι αυτήν την στιγμή , ο κυριότερος λόγος είναι το οικονομικό.
Το αυτ/το κοστίζει 25.000 € , βέβαια σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις τετρακίνηση και τούρμπο και γενικά στήσιμο τέτοιο..
Όμως ο μέσος οικογενειάρχης , μάλλον δεν μπορεί να διαθέσει τέτοιο ποσό , ακόμα και αν τα αξίζει το αμάξι (που πιστεύω σίγουρα τα αξίζει)
Ένας άλλος λόγος νομίζω μπορεί να είναι η κατανάλωση...
Το βάρος του αυτ/του σε συνδυασμό με την 4κίνηση είναι ένας παράγων αύξησης της κατανάλωσης...Πάντως εσύ γιατί πιστεύεις ότι δεν το αγοράζουν?
Υ.Γ
Το νισσάν Αλμέρα 1500 που έχω , μοντ.2000 , 3πορτο , μου καίει περίπου στα 10lt/100 χλμ..
Προσωπικά , δεν θα με χαλάσει ιδιαίτερα , αν πάρω το scout και μου κάψει και 1 lt παραπάνω μέσα στην πόλη...Ολες ειναι οι δικαιολογιες τους ειναι ψευτικες. Απλα στην ελλαδα δεν ειναι πουλ-μουρ.
Παρ'ολα αυτα επειδη ειμαστε off-topic , η ανοιξε μια αντιπαραθεση για αυτα τα δυο αυτοκινητα η διαλεξε να γραφεις στην ενοτητα για τα skoda. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.....
Εδω ειναι ενοτητα για qashqai. -
το γνωρίζω , απλά τέθηκε ένα θέμα σύγκρισης...
σαν κάτοχος του 2λιτρου τι εντυπώσεις έχεις ? -
το γνωρίζω , απλά τέθηκε ένα θέμα σύγκρισης...
σαν κάτοχος του 2λιτρου τι εντυπώσεις έχεις ?Φιλε μου ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα μου.Καλα πατηματα καλο μοτερακι [σε ροπη οχι σε αλογα] πολυ καλη θεση οδηγησης [οδηγω στη πιο χαμηλη σκαλα] ανετο στην αναρτηση αν και θα την ηθελα λιγο πιο σκληρη και γενικα προσεγμενο-καλοφτιαχμενο αμαξακι. Βεβαια σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλα εργαλεια αλλα ειπαμε το γουστο του καθενος παιζει μεγαλο ρολο στην αγορα ενος αυτοκινητου. Για να αγορασω ενα αυτοκινητο κοιταζω πρωτα τι λεφτα εχω μετα τι αναγκες εχω [τετρακινηση,οικογενεια κλπ] συνυπολογιζοντας και τη συμπαθεια σε ενα μοντελο. Αν μου κανει το αγοραζω........
-
OBER από διακοπές ακόμα!!!!
Μερικές εντυπώσεις από το κασκάι 1600:
Κατανάλωση στη Σάμο που ζω είπαμε 6,4 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα!!!
Στις διακοπές: ταξίδι στην εθνική φορτωμένος , τέσσερα άτομα και αιρ κοντίσιον 7,8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, στην Αθήνα μου λέει 9,2 !!!! Τελικά στη Σάμο είναι η βενζίνη πιό ακριβή αλλά .... γενικότερα έρχεται πιό φθηνά!!!
Το αμάξι είναι καλό , ευρύχωρο τέλειο αλλά... δεν θα έλεγα όχι στο να είχε καμιά 50αριά άλογα ακόμη!!!!
Επιασα και για αρκετή ώρα 160 χιλιόμετρα γύρω στις 4000 στροφές (αν θυμάμαι καλά)!!! Ταξίδι ήμουν σταθερά στα 120 με τον αυτ'όματο πιλότο (χλιδή)!!!!
Πήγα τον γύρο της Πελοπονήσσου και μια βόλτα στο μπάρι της Ιταλίας και τώρα βρίσκομαι Αθήνα για ψώνια Θα τα ξαναπούμε....... γειά προς το παρόν!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Επιασα και για αρκετή ώρα 160 χιλιόμετρα γύρω στις 4000 στροφές (αν θυμάμαι καλά)!!!
Δεν θυμάσαι. Τα 140 είναι στις 4200. Γι αυτό είναι απαραίτητη μια 6η. Αλλά αφού πουλάει, μ@λακες είναι να το αλλάξουν;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Τα 140 είναι στις 4200. Γι αυτό είναι απαραίτητη μια 6η. Αλλά αφού πουλάει, μ@λακες είναι να το αλλάξουν;Βασικά θέλει μια 6η , 50 άλογα παραπάνωκαι τετρακίνηση...... και από 20.000 ευρώ να κάνει 40.000 ευρώ!!!
ΥΓ το αμάξι είναι άριστο με 40000 ευρώ υπάρχουν άλλα και καλύτερα!!!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)