-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τωρα ειδα το asx πρωτη φορα στο ιντερνετ τυχαια...Εξωτερικα ειναι σχεδον ιδιο ειναι με το qq, εσωτερικα ειναι οπως ηταν καποιο αλλο mitsubishi πριν 6-8 χρονια...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Αθήνα πάντως που βρίσκομαι αυτό το καιρό έχω δει το f/l στους δρόμους σε όλα τα χρώματα.
ειμαι και γω αθηνα αυτόν τον καιρό και..... εχω δει μόνο 2-3 κασκάι α!!!!!!!!!
Περιοχές Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγος, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι.
Περιστέρι Αιγάλεω Ιλιον Πετρούπολη (καταραμένη φτώχεια)
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τωρα ειδα το asx πρωτη φορα στο ιντερνετ τυχαια...Εξωτερικα ειναι σχεδον ιδιο ειναι με το qq, εσωτερικα ειναι οπως ηταν καποιο αλλο mitsubishi πριν 6-8 χρονια...
προφιλ ειδα μια φωτογραφια εχουν ακριβως το ιδιο κοψιμο και το ιδιο τελειωμα...και τα πισω φωτα ειναι αρκετα παρομοια...τα μπροστα ειναι κλασσικα mitsubishi...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
...
Μπα! Δεν μοιάζουν καθόλου σε γραμμές, σχεδίαση κλπ. Μια μικρή ομοιότητα βλέπω στις ζάντες μόνο!
Και τα 2 πάντως είναι πολύ όμορφα.Περιοχές Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγος, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι.
Περιστέρι Αιγάλεω Ιλιον Πετρούπολη (καταραμένη φτώχεια)
Πολύ καλή η αγορά και με πολύ καλές εκπτώσεις στο Περιστέρι! Πήγα χθες για shopping!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά επειδή έχω σπουδάσει πάνω στον άνθρωπο σας λέω ότι αν βάλουν 6η στο κασκάι θα λέμε ότι χρειάζεται και 7η.........Γεια σου ρε φίλε !!!
Ελα καλά είμαι , ακόμα διακοπές δεν έχει , μάλλον τέλη Αυγούστου και αν....
Καλά να περάσεις -
Επέστρεψα σήμερα για συνέχιση των διακοπών στον μόνιμο τόπο κατοικίας μου στη Σάμο!!!!
Το κασκάι πλύθηκε και αναπαύεται κάτω από την βερυκοκιά μου, η κατανάλωση θα επανέλθει στα κανονικά του επίπεδα 6,5 λίτρα/100 χιλιόμετρα!!! Υπολόγισα ότι αν και η βενζίνη εδώ είναι 16 λεπτά πιό ακριβή στο λίτρο οι μετακινήσεις κοστίζουν πάρα πολύ λιγότερο!!!!! Παράδειγμα : Αθήνα έβαλα 34 λίτρα βενζίνη , έκανα 340 χιλιόμετρα και στοίχισε 34χ 1,43 = 48,62 ευρώ !!!! Στη Σάμο γιαυτά τα χιλιόμετρα θα ήθελα 22,1 λίτρα βενζίνη χ 1,59που κάνει το λίτρο δηλαδή 35, 13 ευρώ!!! Αρα ενώ έχω όφελος 13,49 ευρώ!!!!! Δηλαδή κάνω 130 χιλιόμετρα παραπάνω
Δηλαδή τον μήνα που κάνω γυρω στα 1000 χιλιόμετρα εδώ στη Σάμο καίω 35 λίτρα λιγότερα Χ 1,43 = 50 ευρώ λιγότερα!!! (Αθήνα 100 λίτρα Σάμο 65 λίτρα) Να ένας ακόμα λόγος να μένετε επαρχία!!!!!!!!!!!
Τυχαίο;; δε νομίζω!!!! -
-
Όχι Σευχέλλες ρε Κώστα , έχει κουνούπια
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Θάπαιρνα καγιέν και διακοπές στις Σευχέλλες!!!!Στις Σευχέλλες πάντως η Καγιέν θα σου ήταν άχρηστη! Τι να την κάνεις σε ένα μέρος που η μεγαλύτερη απόσταση (στο μεγαλύτερο νησί) είναι 150 τετρ. χιλιόμετρα? Μοτοποδήλατο αρκεί!
Ενώ στην Ιταλία ... ένα QQ ήταν ιδανικό!
(Και εγώ πέρσι την Βόρεια Ιταλία με QQ+2 1,5 diesel την γύρισα). -
ΕΕΕΕΠΠΠΠΠ αυτά δεν μας τα είπες
Για πες , καταρχήν που το βρήκες το Q.Q
Εντυπώσεις ?? -
Πέρυσι απο Ελλάδα-Ιταλία και πίσω, νοικιασμένο 2κίνητο QQ+2 1,5 diesel (το προf/l).
Αθόρυβο, οικονομικό, πιο μαλακό στο δρόμο απο το 'κοντό', επαρκείς επιδόσεις αλλά χωρίς να τρελαίνει. Συμπάθησα πολύ τον ροπάτο 1,5 ως προς την λειτουργία του.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&p=1613974&hilit=qashqai+2#p1613974
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=27015&p=1649685&hilit=qashqai+2#p1649685
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=26897&p=1712646&hilit=qashqai+2#p1712646 -
Που θα πάει.. θα το κάνω και εγώ αυτό το ταξίδι μία μέρα...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Που θα πάει.. θα το κάνω και εγώ αυτό το ταξίδι μία μέρα...Απόφαση και όρεξη για περιήγηση θέλει.
Σε λεφτά μην νομίζεις ότι σου βγαίνει υπερβολικά ακριβότερα απο ένα ταξίδι σε κάποιο κοσμικό νησί με δικό σου αυτοκίνητο (μεταφορικά, πλοία) και διαμονή σε rooms to let που δεν είναι και σίγουρη και η θέα. -
ξεκινήσαν σε αγγελίες και τα πρώτα μεταχειρισμένα f/l..
-
ξεκινήσαν σε αγγελίες και τα πρώτα μεταχειρισμένα f/l..Ελα που χάθηκες;;;;; Για να δω καμιά αγγελία.... πάντως τα μεταχειρισμένα 2-3 χρονών τα πουλάνε ακριβότερα από όσο κάνει το καινούριο!!!!!!
Γενικότερα όποτε έψαξα για μεταχειρισμένο 2-3 χρονών δε με συνέφερε και το πήρα καινούριο!
-
έχεις δίκιο για τα μεταχειρισμένα.Ζητάνε ότι θέλουν (19.000 € για μοντέλο 2 ετών , όταν το καινούριο έχει 20.000 )
Προσωπικά , αναλόγως με τα οικονομικά μου , κατά τα Χριστούγεννα θα αποφασίσω και θα κάνω το μπαμ..
Η σύζυγος είναι εγκυος , οπότε έχω ένα λόγο παραπάνω να βιαστώ λιγουλάκι..
Τουλάχιστον κατέληξα στα αυτ/τα που θέλω.. (είπαμε Qashqai Vs Scout ...)Εσυ καλά είσαι?
Διακοπές θα πάω τέλος Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο,στην Λαμία και στα Καλάβρυτα (όπου είναι το χωριό μου ) -
Η σύζυγος είναι εγκυος
στα αυτ/τα που θέλω.. (είπαμε Qashqai Vs Scout ...
Mε το καλό να έρθει ο απόγονος
Μου τα χαλάς... (Scout)
-
είπαμε ... καρδιά Vs λογική....
-
είπαμε ... καρδιά Vs λογική....Πεσ μου σε παρακαλώ που υπερέχει το ...... ακατονόμαστο!!!!!!!!!!
-
που υπερέχει ??
- Κινητήρας
- Χώροι
- 4κίνηση ( κυρίως για ασφάλεια )
- δυναμικό look
- 6άρι σασμάν
θες και άλλα ??
Το καλό αγγελάκι μέσα μου , μου λέει : '' Πάρε παιδί μου το q.q να ησυχάσεις.. '
To διαολάκι απεναντίας , μου λέει : ' Πάρε ρε μάγκα τον πρόσκοπο , να νιώσεις οδήγηση..'
Βοήθειααααααααααααααααααααα
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)