-
ξέρουμε κινητήρες, λοιπά χαρακτηριστικά ;
-
Από την μονίμως διαφορετική Νισσάν περίμενα κάτι παραπάνω, τουλάχιστον στη μάσκα που μπορώ να δω!
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Εμένα τώρα αυτό γιατί μου φέρνει σε Renault;Λες να είναι το SUV που θα βγάλει η Renault μέσα στο 2007;
Σε μεγάλο βαθμό, ναι, είναι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχεδίαση λογικά, όπως έγινε και με τα Clio/Micra. Προσωπικά εντοπίζω σχεδιαστικές ομοιότητες σε μοντέλα των δύο εταιρειών και πριν την εξαγορά μάλιστα, οπότε θεωρώ λογικό να τις εντοπίζω ακόμα.
-
Απο τη Nissan πάντως περίμενα πιο μεγάλη πίστη στο πρωτότυπο... Πως το έκαναν έτσι;;;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Εμένα τώρα αυτό γιατί μου φέρνει σε Renault;
Λες να είναι το SUV που θα βγάλει η Renault μέσα στο 2007;
Σε μεγάλο βαθμό, ναι, είναι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχεδίαση λογικά, όπως έγινε και με τα Clio/Micra. Προσωπικά εντοπίζω σχεδιαστικές ομοιότητες σε μοντέλα των δύο εταιρειών και πριν την εξαγορά μάλιστα, οπότε θεωρώ λογικό να τις εντοπίζω ακόμα.
Eννοείς τα Megane Mk1 facelift και Primera p11-144, ε; Όντως μοιάζουν αλλά τότε δεν υπήρχε καμία εμπορική σχέση μεταξύ των δύο.
Μόνο εμένα μου αρέσει;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μόνο εμένα μου αρέσει;Και εμένα μου αρέσει, κάτσε να το δούμε και ολόκληρο (που ό,τι φωτογραφία είχα δει, μου άρεσε αρκετά), αλλά ο mika έχει δίκιο. Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη πίστη στο πρωτότυπο, έτσι μας έχει μάθει η Nissan πλέον.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μόνο εμένα μου αρέσει;
Και εμένα μου αρέσει, κάτσε να το δούμε και ολόκληρο (που ό,τι φωτογραφία είχα δει, μου άρεσε αρκετά), αλλά ο mika έχει δίκιο. Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη πίστη στο πρωτότυπο, έτσι μας έχει μάθει η Nissan πλέον.
Συμφωνώ και εγώ σ’αυτό.
-
Πληροφορίες άλλες έχουμε για κινητήρες, μεγέθη κλπ.;
-
Πληροφορίες άλλες έχουμε για κινητήρες, μεγέθη κλπ.;Προς το παρόν δε γνωρίζω κάτι.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Eννοείς τα Megane Mk1 facelift και Primera p11-144, ε; Όντως μοιάζουνNαι, όπως κάποιες ομοιότητες στα προηγούμενα Clio και Micra.
αλλά τότε δεν υπήρχε καμία εμπορική σχέση μεταξύ των δύο.
Μα γι' αυτό και επισημαίνω ότι και οι σημερινές ομοιότητες δεν είναι απαραίτητα θέμα της Alliance. Πχ όταν παρουσιάστηκε το Tilda πολλοί έλεγαν ότι μοιάζει με το Megane επειδή χρησιμοποιεί και την πλατφόρμα του, πράγμα άτοπο από τη στιγμή που δεν μοιραζόταν κανένα εξωτερικό μέρος.
-
Επίσης αυτή η μάσκα γιατί καθιερώνεται; Πιο ωραία δεν ήταν η άλλη με τα τετραγωνάκια που είχαμε δει κατα καιρούς;
-
http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/ ... aii004.jpg
-
Πλάι και πίσω ωραίο, αν βαφτούν και οι προφυλακτήρες...εκτός και αν είναι heavy-duty η φάση...
-
Πλάι και πίσω ωραίο, αν βαφτούν και οι προφυλακτήρες...εκτός και αν είναι heavy-duty η φάση...Καλύτερα είναι έτσι πιστεύω. Να φαίνεται οτι μπορεί να πάει και σε χώμα και ας μη το κάνει.
Το εσωτερικό του,που το μόνο θετικό που βλέπω είναι πως δεν έχει τα όργανα στο κέντρο. Κατα τα άλλα δε βρίσκω κάτι το πρωτότυπο αν εξαιρέσουμε τον περιστροφικό διακόπτη στη κονσόλα( τύπου idrive; )
-
Ωραίο τιμονάκι βλέπω, οι αεραγωγοί είναι σχετικά πρωτότυποι για νισσάν (ή κάνω λάθος; ), ο λεβιές απέκτησε την όπισθεν με δαχτυλίδι; Πάνε οι πατροπαράδοτες ιαπωνικές αξίες;
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που ξεπροβάλλει η οθόνη...σε κανένα αυτοκίνητο που φαίνεται σαν να την έχουν στερεώσει πάνω στο ταμπλό δεν μου αρέσει...
Ο περιστροφικός διακόπτης λέτε να έχει να κάνει με την τετρακίνηση;
-
Ο περιστροφικός διακόπτης λέτε να έχει να κάνει με την τετρακίνηση;Λες; Εμένα μου φαίνεται πως οθόνη και διακόπτης πάνε μαζί.
-
Παίζει και αυτό...
Περίμενα κάτι καλύτερο ρε γμτ...
-
μου φαίνεται μεγάλο πάντως, και φοβάμαι μήπως θα ξεκινάει από τα 2000 κυβικά, οπότε ...ξεφεύγει και πάντως δύσκολα θα είναι αντικαταστάτης του Almera. Εξάλλου, βγαίνει και το Tiida, οπότε μήπως πάει για να αντικαταστήσει το X-Trail;
-
Ρε παιδιά, πως προφέρεται το όνομα του;
Και όταν σε ρωτάνε τι αμάξι έχεις, τι θα λες;Θα κάνεις την γλώσσα σου κόμπο για να το πεις ή θα το ¨περιγράφεις¨ με τα χέρια όπως ο Κωνσταντίνου το προφιτερόλ ;
-
Κας (παχύ το σίγμα, σαν τούρκικο ένα πράγμα!) κάι...
Όπως επίσης πρέπει με παχύ σίγμα να προφέρουμε και το Κιλκίς...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)