-
Ποτέ οινόπνευμα. Καθαρίζεις τα χοντρά με ένα βρεγμένο πανί / δέρμα, και μετά 2 λεπτά με μια αλοιφή και είσαι έτοιμος. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. Τα σετ βαψίματος / αυτοκόλλητα δεν κανουν τίποτα, και αργά ή γρήγορα φαίνεται διχρωμία.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Καθαρίζεις τα χοντρά με ένα βρεγμένο πανί / δέρμα, και μετά 2 λεπτά με μια αλοιφή και είσαι έτοιμος. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.Δεν ασχολήθηκα ακόμα. Ελπίζω αυριο. Ευχαριστώ.
Για πεσ περισσότερα..... καλόόόό !!! Να ζητήσω και γω;;;;; Υπάρχουν για όλα τα χρώματα ;;;;; Στην νισσαν έτσι;;;;;
Ναι. Από την Nissan. Βγάζουν για όλα τα χρώματα. Ενα μικρό κουτάκι με 2 φιαλίδια το ένα με χρώμα και το άλλο με διαφανο βερνίκι.
Εχω εδώ και χρόνια για το Micra που δεν είναι μεταλλικό και σε γρατζουνιές από κλειδί είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Τωρα έχω και στο χρώμα του QQ, αλλά νομίζω πως δεν θα το χρησιμοποιήσω στην παρούσα ζημιά. -
Εγινε και ο έλεγχος του στα πρώτα 1500 χλμ και όλα καλά. Ένα σφύξιμο στην πίσω πόρτα είδα στις παρατηρήσεις αλλά δεν μου ανακοινώθηκε τίποτα. Λάδια δεν αλλάχθηκαν και πάμε πλέον για το ετήσιο ...!
Την γρατζουνιά τελικά θα την κάνω σε μαγαζί την Τρίτη. Δεν θέλω να επέμβω μόνος μου διότι πολύ φοβάμαι ότι δεν θα κάνω τίποτα. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
μετά το σοκ της κίνησης 12.4 λ/100χιλ
σταθεροποιήθηκε στα 9.2 λ/100χ!!!Επέστρεψα ...... εδώ και μια εβδομάδα, έχουμε και λέμε :
Αθήνα , απελπιστική κίνηση κατανάλωση 12,4 λ/100χιλ
Αθήνα κατανάλωση 9,2 λ/100χιλ
Ταξίδι πελοπόννησο , χαλαρά μέση ταχύτητα 95 χιλ κατανάλωση 6,2 λ/100χιλ
Εδώ πάλι στη Σάμο Σούπερ οικονομική οδήγηση στα 350 χιλιόμετρα που έχω , κατανάλωση 5,9 λ/100χιλ
Τρομακτικές αυξομειώσεις και τρομακτική διαφορά Αθήνα - Σάμος!!!! -
μετά το σοκ της κίνησης 12.4 λ/100χιλ
σταθεροποιήθηκε στα 9.2 λ/100χ!!!Επέστρεψα ...... εδώ και μια εβδομάδα, έχουμε και λέμε :
Αθήνα κατανάλωση 9,2 λ/100χιλΚαλωσόρισες σπίτι σου!
Και εγώ στα 9,2 είμαι εδώ και αρκετό καιρό. Μόνο πόλη, ευτυχώς όχι σε μποτιλιαρίσματα!
-
Ταξίδι πελοπόννησο , χαλαρά **μέση ταχύτητα 95 χιλ κατανάλωση 6,2 λ/100χιλ **
Αυτό πολύ θα ήθελα να το δω......
-
Cosneo καλυτερα να την κανει τη δουλεια αλλος γιατι και γω προσπαθησα να σβησω κατι γρατζουνιες με το αντιστοιχο κιτ που πηρα απο τη Ford αλλα τα εκανα σκατα (το χερι μου ετρεμε και επιπλεον δεν προσεχα και πολυ στο μαθημα των καλλιτεχνικων στο σχολειο ). Οποτε τωρα περιμενω τον Απριλιο που θα κατεβω, για να το παω στην αντιπροσωπεια..
Οπως και να χει, μακαρι να ειναι αυτο το μονο προβλημα στο Qashqai!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Cosneo καλυτερα να την κανει τη δουλεια αλλοςΗταν αρκετά μεγάλα τα σημάδια και δεν μπορούσα να το κάνω μόνος μου. Μια γρατζουνιά θα την πάλευα αλλά αυτό, στην πρόσοψη ... το πήγα στα Chips Away και μου το συνέφεραν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Cosneo καλυτερα να την κανει τη δουλεια αλλος
Ηταν αρκετά μεγάλα τα σημάδια και δεν μπορούσα να το κάνω μόνος μου. Μια γρατζουνιά θα την πάλευα αλλά αυτό, στην πρόσοψη ... το πήγα στα Chips Away και μου το συνέφεραν.
Ε πεσ περισσότερα , θα μας σκάσεις;;;;
Τιμή............. αν έγινε τοπική βαφή.......... αν ξεχωρίζει από το υπόλοιπο........... χρόνος που απαιτείται......
καμιά φωτό............. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ηταν αρκετά μεγάλα τα σημάδια και δεν μπορούσα να το κάνω μόνος μου. Μια γρατζουνιά θα την πάλευα αλλά αυτό, στην πρόσοψη ... το πήγα στα Chips Away και μου το συνέφεραν.
Δεν ακούγεσαι πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα ή είναι η ιδέα μου;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν ακούγεσαι πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα ή είναι η ιδέα μου;Πως το κατάλβες αυτό και..... πως τον... άκουσες;;;;;
-
Πως το κατάλβες αυτό και..... πως τον... άκουσες;;;;;
-
Ωπ............ είσαι..................... μενταλιστ!!!!!!!!!!!!
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οχι. Μια χαρά έγινε. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
-
Τιμή............. αν έγινε τοπική βαφή.......... αν ξεχωρίζει από το υπόλοιπο........... χρόνος που απαιτείται......
καμιά φωτό.............cosneo!!!!!!!! Για πες!!!!!!!!!
-
Με το τσιγκέλι θα του τα βγάλουμε.
-
.....δεν μ απάντησε ακόμα ο costaslio , αν κατάλαβα καλά οτι έχει μέση κατανάλωση 6,2l/100km με μέση ωριαία ταχύτητα τα 95χλμ/ωρα ή εννοούσε οτι η κατανάλωση αυτή επιτεύχθηκε με ανώτερη ταχύτητα τα 95χλμ/ωρα...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:sorry:
.....δεν μ απάντησε ακόμα ο costaslio , αν κατάλαβα καλά οτι έχει μέση κατανάλωση 6,2l/100km με μέση ωριαία ταχύτητα τα 95χλμ/ωρα ή εννοούσε οτι η κατανάλωση αυτή επιτεύχθηκε με ανώτερη ταχύτητα τα 95χλμ/ωρα...α περίμενες απάντηση;;;; να έκανα το ταξίδι έδειξε κατανάλωση 6,2 και πάτησα το κουμπάκι που δείχνει την μέση ταχύτητα και έδειξε 95!!!!!
-
καμιά φωτό.............cosneo!!!!!!!! Για πες!!!!!!!!!
Τωρα το πρόσεξα!
70€. Τοπική βαφή σε μέγεθος ... ανοιχτής παλάμης. Δεν ξεχωρίζει από το υπόλοιπο καθόλου. Το πήγα στις 8 το πρωί και το πήρα μετά το γραφείο το μεσημέρι που ήταν έτοιμο.
2,3 μέρες μετά δεν έπρεπε να πλυθεί. Φωτο δεν έχω γιατί έχασα την φωτογραφική μηχανή μου!!! Δεν θυμάμαι που την έχω αφήσει!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)