-
-
-
-
1.24.750 maclaren race setup
το σεταπ ειναι ετοιμο μονο με βελτιωση οδηγησης θα το κατεβασω και αλλο -
που το βρήκες το σεταπ βρε?
-
αντε να στο πω το μυστικο.
παιρνεις το σεταπ του κιμστερ για το 2004 και απλα κανεις μικροαλλαγες..οσο πιο λιγες τοσο το καλυτερο.στη μαλαισια ειχα οδηγηθει σε πολυ αργους χρονους πειραζοντας πολυ το σεταπ.το αμαξι εδειχνε να πηγαινει πιο γρηγορα αλλα χρονους δεν εκανε.το εφερνα ολο και περισοτερο στο στυλ μου μειωνοντας ομως την ταχυτητα του.λιγο πριν τον αγωνα το καταλαβα.
η νεα αυστραλια παντως δε μου κανει bugs τελικα και ειναι πολυ πιο γρηγορη απο της προηγουμενες εκδοσεις νομιζω.
edit:τα προβληματα παραμενουν θα κανω υστατες προσπαθειες επισκευης
-
Εγώ 1.25.0 με setup του trulli για mcl
Φαντάσου MS και Vas πόσο μπορούν... 1.22.0 ?
-
εγώ χάλια, το τιμόνι κάνει ότι θέλει σε κάθε δεξιά στροφή. Το έκανε και πριν, αλλά τώρα πλεον μιλάμε για μέρα με νύχτα.... διαφορές μέχρι και 1.5 δευτ. σε race sim... ότι να ναι.... δε θα κάνω άλλες δοκιμές (μόνο online αν τύχει) διότι δε αξίζει να προσπαθώ να βελτιώσω στη συγκεκριμένη πίστα.
-
για δε παιζεις με πληκτρολογιο???
ΥΓ. οι dial-up συνδεσεις εχουν τρελαθει.δεν δινουν δεδομενα,κανουν disconnect και ενα σωρο αλλες μαλακιες.υποψιαζομαι οτι το κανει ο οτε επιτηδες για να βαλουν ολοι dsl λες? εμενα με πειθουν σιγα
σιγα παντως -
κάνω ένα serverάκι!
-
Iron
κανε τα στανταρ- μειωσε steερring lock ,ανεβασε στροφες κλπ... ΚΑΙ
βαλε ολο το βαρος μπροστα,βαλε λιγοτερο toe in δηλαδη -15 (?) ,και αν συνεχιζει να υπερστρεφει ανεβασε και αλλο λιγο το πισω φτερο βαλε 37 η και 39 ή μαλλακωσε λιγο τις πισω αναρτησεις-αντιστρεπτικη(υπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα δεν εχω χρονο.)να φρεναρεις λιγοτερο ωστε να βγαζει λιγο μουτρα που να ισοροπουν την υπερστροφη.
αν δε σου ταιριαζει αυτο γυρνα στο προηγουμενο
εισαι πολυ γρηγορος παντως αφου δεν ξερεις και πολλα απο σεταπ.
εγω που νομιζω οτι το στηνω τελεια κανω σχεδον ιδιους χρονουςπαντως ο πινι εκανε ενα 1.23.700 νομιζω που δε τοχω δει ουτε στα ονειρα μου
παιδες τα λεμε τη δευτερα
-
εγώ παιδιά δε μπορώ να οδηγήσω σε αυτή τη πίστα με το συγκεκριμένο τιμόνι.... σε κάθε δεξιά στροφή το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά με αποτέλεσμα οι χρόνοι μου να βρίσκονται στο 1.25...... με άλλα λόγια αν υπάρχει μια πίστα να με σκίσετε όλοι.... μόλις τη βρήκατε
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Ironκανε τα στανταρ- μειωσε steερring lock ,ανεβασε στροφες κλπ... ΚΑΙ
βαλε ολο το βαρος μπροστα,βαλε λιγοτερο toe in δηλαδη -15 (?) ,και αν συνεχιζει να υπερστρεφει ανεβασε και αλλο λιγο το πισω φτερο βαλε 37 η και 39 ή μαλλακωσε λιγο τις πισω αναρτησεις-αντιστρεπτικη(υπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα δεν εχω χρονο.)να φρεναρεις λιγοτερο ωστε να βγαζει λιγο μουτρα που να ισοροπουν την υπερστροφη.
αν δε σου ταιριαζει αυτο γυρνα στο προηγουμενο
εισαι πολυ γρηγορος παντως αφου δεν ξερεις και πολλα απο σεταπ.
εγω που νομιζω οτι το στηνω τελεια κανω σχεδον ιδιους χρονουςπαντως ο πινι εκανε ενα 1.23.700 νομιζω που δε τοχω δει ουτε στα ονειρα μου
παιδες τα λεμε τη δευτερα
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Να 'σαι καλά!
Όντως, 1.23.7 Το είδα κι εγώ και...Α ρε MS, δεν ακούς, δεν ακούς!!!
EDIT: Από 1.25.0 PB κατέβασα σε 1.24.183 με αλλαγές στο setup!!!
-
είναι κάποιος για σέρβερ?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
είναι κάποιος για σέρβερ?κάνω τώρα!
-
και επίσημα πλέον με πληκτρολόγιο...
Το τιμόνι δε τη πάλεψε άλλο και πλέον επιστρέφω στα παλιά...
Αν και είμαι ακόμα στην αρχή.....1η μέρα δοκιμών με πληκτρολόγιο, τα πήγα αρκετά καλά (θέλω να πιστεύω)
1.23.4 με Φεράρι
1.22.6 με Μακλάρεν (ίδιο σεταπ με Φεράρι)ωστόσο θα παραμείνω στη Φεράρι μιας και η Μακλάρεν δεν έχει αρκετό χρήμα να με καλύψει
-
κάντε σέρβερ
-
πλάκα κάνω
-
έτοιμος ο σέρβερ από τον Vasilaki
-
**MS, **τελικά να πάρω τιμόνι; Λέω για το Logitech ΜΟΜΟ.
Όχι για τους καλύτερους χρόνους, αλλά για ξεκούραστη οδήγηση.
Κάθε φορά που παίζω, κουράζομαι, γιατί σφίγγεται όλο το σώμα σχεδόν, ειδικά τα χέρια!!!Εσύ είσαι ο πλέον ειδικός, αφού μπορείς άνετα να παίζεις το ίδιο καλά και με τα δύο.
Εσύ θα πάρεις καινούργιο;
F1C Round 3-2005rh-AUSTRALIA Δευτέρα 3/4/06