-
'...Είμαι Ελληνίδα και δεν θα κουραστώ να το λέω. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ταμπέλες για να χαρακτηρίσουν ανθρώπους. Ομως οι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζονται από ταμπέλες, χαρακτηρίζονται από τις πράξεις τους. Εγώ είμαι Ελληνίδα, είμαι μουσουλμάνα, είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι επιστήμονας, είμαι ΠΑΣΟΚ. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα με κρίνει από τις ικανότητές μου και όχι από την κάθε ταμπέλα που θα αποφασίσει κάποιος να μου καταλογίσει. Ως Ελληνίδα πολίτης σέβομαι το Σύνταγμα, τους νόμους και όλες τις διεθνείς συνθήκες τις οποίες έχει υπογράψει και εφαρμόζει η χώρα μου. Η μειονότητα διαμορφώθηκε μέσα από τις ιστορικές εξελίξεις στην περιοχή...
Η Συνθήκη της Λωζάννης απαντάει στην ερώτησή σας.Υπερασπίζομαι και θα υπερασπίζομαι την ισότιμη θέση της μειονότητας στην ελληνική κοινωνία, όπως πιστεύω ότι κάνει κάθε δημοκράτης πολίτης. Ο αυτοπροσδιορισμός είναι προσωπική υπόθεση του κάθε Ελληνα πολίτη. Αυτό ξεχωρίζει την πατρίδα μας από εκείνες τις χώρες, όπου ρατσιστικές νοοτροπίες επιβάλλουν στους πολίτες τους ταμπέλες και μοιράζουν δικαιώματα ανάλογα με τις ταμπέλες αυτές. Πιστεύω ότι οι νοοτροπίες αυτές έχουν ξεπεραστεί στον τόπο μαςΤωρα εγώ γιατί δεν μπορώ κατι παράλογο στα παραπάνω;;
-
Έχει όσα προσόντα διαθέτει και η Φώφη. Κάποιον να την προτείνει δηλαδή χωρίς να ζητηθεί η γνώμη κανενός και κυρίως των πολιτών. Ανεξαρτήτως της γνώμης μας για τις ικανότητες κάποιου, οφείλει ένας πολιτικός και ειδικά σε υπερνομαρχία να ξέρει καλά τα θέματα, να είναι γνωστός, να περνάει ο λόγος του, να έχει τριβή με τα θέματα της τοπικής κοινωνίας. Βουλευτής μπορείς να είσαι και με μηδενικές ικανότητες και γνώσεις, νομάρχης όμως όχι.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εμένα μου έγινε πιο συμπαθής από χθες που ειδα να τη βρίζει ο Αδωνις (τρομάρα του...) Γεωργιαδης
Χρήστο ποιος είναι αυτός;;
Ο Νο2 του Καρατζαφέρη (πουλάει και βιβλία στο καρατζαφεροκαναλο)
Προσωπικα δε με απασχολει ουτε το θρησκευμα ούτε το φύλο της... Φοβαμαι ομως οτι ειναι άλλη μια περιπτωση Μαρίας Ματσούκα Ποιά ειναι αυτή; Εδω σας θελω....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμένα μου έγινε πιο συμπαθής από χθες που ειδα να τη βρίζει ο Αδωνις (τρομάρα του...) Γεωργιαδης
Προσωπικα δε με απασχολει ουτε το θρησκευμα ούτε το φύλο της... Φοβαμαι ομως οτι ειναι άλλη μια περιπτωση Μαρίας Ματσούκα Ποιά ειναι αυτή; Εδω σας θελω....
Ωραια γυναικα, η οποια κανει διακοπες στις Βρυξελλες εδω και 2 χρονια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν με πειράζει καθόλου το θρήσκευμα, αφού έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Με πειράζει ότι θα ψηφιστεί μόνο γι αυτό (το θρήσκευμα) και ότι αν βγει, θα έχουμε άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!), αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα προσόντα.
Από φαίνεται;;και καθαρά μάλιστα;
Κανείς στα 28 του χρόνια TRAVELLER δεν εχει τα προσόντα να χειριστεί καταστάσεις ή την εμπειρία να λύσει προβλήματα.
Και μια ανώτερη Διοικητική θέση τα απαιτεί και τα δύο.Η επιλογή είναι καλή πολιτικά (και όλοι οι Ελληνες έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι) αλλά η κοπελιά δεν θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφερει. Εκτός αν εκλεγεί και απλώς εκτελεί τις εντολές των προϊσταμένων της (που και πάλι δύσκολα θα μπορέσει να ελιχθεί).
Είδομεν!
Εχεις κάποιον γνωστό στην Αχαϊα;; Ο Κατσικόπουλος , ο νυν νομάρχης, ξέρεις σε ποια ηλικία βγήκε βουλευτής;;
Τωρα είναι Νομάρχης και είναι δεν είναι 40άρης. Και θα ξαναβγει 'αέρας'Ο σημερινός πρωθυπουργός είχε την εξής πείρα όταν έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης :
Μαζεύτηκαν 10 γεροντάρες σε μια νύχτα και είπαν : 'Παιδιά το κόμα στον Καραμανλή, μη μας πάρει απμάριζα το Μητσοτακέικο'. Αυτή ήταν η πείρα του. Τωρα είναι πρωθυπουργός , θα ξαναείναι άλλη μια 4ετια χαλαρά, μιλάει για δικαιωματα και υποχρεώσεις των εργαζομένων, διαχειριζεται κρίσιμα εθνικά θέματα, και δεν έχει κολλήσει ένσημο. Λοιπόν;;Η κυρα-Μαρία : Από τα 25 χρόνια στο Π.Γ του ΚΚΕ. Αυτή και αν κόπτεται για τους εργαζομένους. Εβαλε και αυτή υποψήφια. Δεν 'άνοιξε' μύτη. Κινδύνεψε να την περάσει και ο Μπέης Επίσης δεν έχει κολλήσει ένσημο.
Επειδή είσαι μεγαλύτερος μου, θα θυμάμαι κάποτε τον ορυμαγδό με 'τη γενια των 40αρηδων'. Και μιλάμε για ανώτατες θέσεις στα ηνία της χώρας. Αυτοί τι πείρα είχαν;;
Προτιμώ ένα νέο άνθρωπο με όρεξη και αγάπη για τον τόπο του , από τους 'πεπειραμένους'Υ.Γ Αυτά τα 'ξέρεις' μην τα παρεξηγήσεις και πάθω ότι και με τον Asimov
Πάνω στην κουβέντα γράφονται και όχι για να υποδείξω Δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες ) -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ωραια γυναικα, η οποια κανει διακοπες στις Βρυξελλες εδω και 2 χρονια.Από 18 χρονών 'διακοπές' κανει η συγκεκριμενη
Τα παράσιτα, βλέπεις, επιβιώνουν ακόμα και στον πυρηνικό πολεμο. Και ΘΑ επιβιώνουν στο διηνεκες. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Νο2 του Καρατζαφέρης ε;; άντε καλά
Αυτό λέω κι εγώ: Αν δεις το ευρωψηφοδέλτιο του Γιωργάκη , είναι να πηδάς από τον όροφο!!
και δεν έγινε και τίποτα!!!Γιατί τόση κατανάλωση ενέργειας με την Καρα -Χασαν;; Μήπως επειδή δεν την κολακεύει η τηλεόραση;;;
-
TRAVELLER Απολύτως κανένα πρόβλημα! Προς Θεού.
Ομως...
Αλλο 40άρης, άλλο 28άρης!
Αλλο βγαίνω βουλευτής (που σημαίνει να μάθω τα κατατόπια) και άλλο Νομάρχης (να λύσω προβλήματα).Για τον Κωστάκη και την Μαρία άστα!
Το Μαράκι (όπως και κάθε ΓΓ σε αυτά τα κόμματα είναι διακοσμητικό και χρειάζεται για να εκφράζει την γραμμή) και ο Κωστάκης είναι εκει για τους λόγους που είπες και τα χαϊρια του τα βλέπουμε!Οπως και να έχει συζήτηση κάνουμε!!
-
Δεν με πειράζει καθόλου το θρήσκευμα, αφού έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Με πειράζει ότι θα ψηφιστεί μόνο γι αυτό (το θρήσκευμα) και ότι αν βγει, θα έχουμε άλλη μία σχεδόν άχρηστη υπερνομάρχισα (σικ!), αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει τα προσόντα.
kouk & manosk τα είπαν. Αρκούν μερικά δευτερόλεπτα με δηλώσεις της για να δεις 'καθαρά' αυτό που λέω. Και φυσικά ισχύει και για πάρα πολλούς άλλους υποψηφίους, βουλευτές αλλά και υπουργους (παρόλο που εκεί υπάρχει εμπειρία στην ξύλινη γλώσσα )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
kouk & manosk τα είπαν.** Αρκούν μερικά δευτερόλεπτα με δηλώσεις της** για να δεις 'καθαρά' αυτό που λέω. Και φυσικά ισχύει και για πάρα πολλούς άλλους υποψηφίους, βουλευτές αλλά και υπουργους (παρόλο που εκεί υπάρχει εμπειρία στην ξύλινη γλώσσα )
Πάσο. Εγώ δε λειτουργώ έτσι.
-
TRAVELLER
μην με παρεξηγήσεις εσυ τώρα!Δεν λέω (ούτε ο Κώστας) ότι είναι κακό που επιλέχθηκε η κοπελιά.
Το αντίθετο. Καλό είναι, για να ενσωματωθούν καποτε οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα 100%.Αλλά δεν πιστεύω οτι μπορεί να τα καταφέρει σε αυτή την ηλικία.
-
kouk & manosk τα είπαν. Αρκούν μερικά δευτερόλεπτα με δηλώσεις της για να δεις 'καθαρά' αυτό που λέω. **Και φυσικά ισχύει και για πάρα πολλούς άλλους υποψηφίους, βουλευτές αλλά και υπουργους **(παρόλο που εκεί υπάρχει εμπειρία στην ξύλινη γλώσσα )
Εγώ έκανα κάτι άλλο bold
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
TRAVELLER
μην με παρεξηγήσεις εσυ τώρα!Δεν λέω (ούτε ο Κώστας) ότι είναι κακό που επιλέχθηκε η κοπελιά.
Το αντίθετο. Καλό είναι, για να ενσωματωθούν καποτε οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα 100%.Αλλά δεν πιστεύω οτι μπορεί να τα καταφέρει σε αυτή την ηλικία.
Να αφήσουμε τις σημειώσεις και τους αστερίσκους Κανένα πρόβλημα με κανέναν
Συμφωνω με αυτό που γράφεις απολύτως.
Στην ηλικία πιστεύω ότι δεν είναι το πρωτεύον.
Αυτό είναι όλο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανείς στα 28 του χρόνια TRAVELLER δεν εχει τα προσόντα να χειριστεί καταστάσεις ή την εμπειρία να λύσει προβλήματα.
Και μια ανώτερη Διοικητική θέση τα απαιτεί και τα δύο.Η επιλογή είναι καλή πολιτικά (και όλοι οι Ελληνες έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι) αλλά η κοπελιά δεν θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφερει. Εκτός αν εκλεγεί και απλώς εκτελεί τις εντολές των προϊσταμένων της (που και πάλι δύσκολα θα μπορέσει να ελιχθεί).
Είδομεν!
Ως 28χρονος,δεν μπορω παρα να διαφωνησω.
Ειναι απολυτως κατανοητον οτι ενας ιατρος 28 χρονων πολυ δυσκολα μπορει να ειναι στην αφρόκρεμα του χωρου του.Ομως η πολιτικη ειναι ενας αλλος χωρος,πρεπει οπωσδηποτε καποιος να εκπροσωπει Πομακους,νεους,αυτοδημιουργητους κτλ,δεν γινεται να μας διοικουν οι τρεις γνωστες πολιτικες οικογενειες μια ζωη!Οι οποιες οικογενειες ενιότε ξεπουλάνε αβίαστα την χώρα (πχ ο μακαριτης ο Καραμανλης) προκειμενου να παρουν αξίωμα.Και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δεν ειμαστε ολοι οι ελληνες αιωνιοι φοιτητες,απαιδευτοι,ζουμε με τους γονεις μας μεχρι αυτοι να πεθανουν,πιασαμε δουλεια στα 35 κ.ο.κ. και πολυ περισσότερο οι Πομάκοι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
kouk & manosk τα είπαν. Αρκούν μερικά δευτερόλεπτα με δηλώσεις της για να δεις 'καθαρά' αυτό που λέω. **Και φυσικά ισχύει και για πάρα πολλούς άλλους υποψηφίους, βουλευτές αλλά και υπουργους **(παρόλο που εκεί υπάρχει εμπειρία στην ξύλινη γλώσσα )
Εγώ έκανα κάτι άλλο bold
Κάτσε γιατι 'χαθήκαμε' τωρα.
Εγώ σε ρώτησα για την Καρα Χασάν. Μου απάντησες ότι έτσι την έκοψες από το λίγο που την άκουσες (τουλάχιστο αυτό κατάλαβα ) κι εγώ είπα ότι δε μπορώ να έχω άποψη από 'την πρώτη εντύπωση' -
Σαν τι έργο θα πρέπει να παρουσιάσει μια 28χρονη;; Πότε να προλάβει;; Στα 24 τελείωσε το Πανεπιστημιο (ελληνικό) κι έκανε οικογένεια. Με αυτη τη λογική , έπρεπε να είναι υποψήφιοι οι άνω των 60.Να ρωτήσω: Που ξέρεις ότι είναι ακατάλληλη και ότι δεν έχει 'ουσιαστικά προσόντα'; Δηλαδή κάποιος άλλος 'a priori' θα τα είχε;;
Δηλαδή όλοι οι άλλοι που τους τρώμε στη μαπα τόσα χρόνια ,τι έργο έχουν να παρουσιάσουν;; Μήπως τις σχέσεις τους με τα ΜΜΕ ;ή μήπως ότι 'γλείφουν' κάθε αλήτη που έχει μια εκπομπή; Θες να σου πω και ονόματα ένθεν και ένθεν;; Δες ότι βουλευτες έχουν βγει -ειδικά στην Αθήνα- όποιοι είχαν 'παρουσίες' στα κανάλια.
Μη συγκρίνεις τώρα νομάρχες και βουλευτές... Οι μεν έχουν πόστα ευθύνης και οι δε απλώς συμπληρώνουν το ρόστερ. Λες για πρώτη φορά στην ιστορία της νεότερης ελλάδας να εκτιμήθηκε σε τέτοιο βαθμό το 'πολιτικό ταλέντο' μιας χτεσινής στην πολιτική σκηνή νεαρής γυναίκας που ούτε από τζάκι είναι, ούτε για τα καλλιστεία; Εχω μια ξαδέρφη αριστούχο της Νομικής που βλέπεται κιόλας. Να προτείνω στον Γκιόργκο να την κάνει υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης που δεν ξέρουν ποιον άλλον να κάψουν;
Δε μου πέφτει λόγος σε προσωπικές απόψεις αλλά σκέψου ότι είναι Πομάκα και όχι 'τουρκογεννής' (δεν ξέρω εάν είναι δόκιμος ο όρος) και ότι μετά την ψήφιση της ποσόστωσης για τη συμμετοχής τους σε ελληνικά πανεπιστημια , φοίτησε σε ένα τέτοιο. Είναι δηλαδή ελληνίδα μουσουλμάνα. Το ότι ο Γιωρκάκης γενικώς δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έκανε και τώρα παπαριά. Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που δεν έκανε. Προσωπικά δε θυμάμαι άλλη.
Μα δεν αμφισβήτησα ούτε την ελληνικότητά της ούτε το αν καλώς σπούδασε σε ελληνικο πανεπιστήμιο. Η ένστασή μου είναι στο οτι αντί να κοιτάξουν στο ΠΑΣΟΚ τις Νομαρχιακές εκλογές με γνώμονα το 'καλό του τόπου' το είδαν απλώς σαν ευκαιρία να μας κάνουν επίδειξη ανωτερότητας. Αλλ’ αντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μη συγκρίνεις τώρα νομάρχες και βουλευτές... Οι μεν έχουν πόστα ευθύνης και οι δε απλώς συμπληρώνουν το ρόστερ. Λες για πρώτη φορά στην ιστορία της νεότερης ελλάδας να εκτιμήθηκε σε τέτοιο βαθμό το 'πολιτικό ταλέντο' μιας χτεσινής στην πολιτική σκηνή νεαρής γυναίκας που ούτε από τζάκι είναι, ούτε για τα καλλιστεία;
Ενας που συμπληρώνει σήμερα το ρόστερ, αυριο μπορεί να χειριστεί θέματα Υπουργείου Παιδείας (π.χ Κούρκουλα).
Ενας που συμπληρώνει σήμετα το ρόστερ αύριο μπορεί να χειριστεί θέματα Παιδείας (π.χ Ανθόπουλος)
Μια που την επιβάλλει ο Σώκρατες και δεν είναι στα 30άντα της (Μιλένα) δεν καθεται καν στον παγκο, πάει κατευθείαν και χειρίζεται θέματα Εθνικής Οικονομίας.
Και να μη σου πω για τα άλλα τα φιντάνια...εκεί χάνεται η μπάλα στην κυριολεξίαΝαι και βέβαια έχει ευθύνες και αρμοδιότητες ο Νομάρχης αλλά με τον Περιφερειαρχη πάνω από το κεφάλι του δεν έχει και πολλά περιθώρια. Καλή η αυτοδιοίκηση αλλά 'προσέχουμε' για να έχουμε
-
'...Είμαι Ελληνίδα και δεν θα κουραστώ να το λέω. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ταμπέλες για να χαρακτηρίσουν ανθρώπους. Ομως οι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζονται από ταμπέλες, χαρακτηρίζονται από τις πράξεις τους. Εγώ είμαι Ελληνίδα, είμαι μουσουλμάνα, είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι επιστήμονας, είμαι ΠΑΣΟΚ. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα με κρίνει από τις ικανότητές μου και όχι από την κάθε ταμπέλα που θα αποφασίσει κάποιος να μου καταλογίσει. Ως Ελληνίδα πολίτης σέβομαι το Σύνταγμα, τους νόμους και όλες τις διεθνείς συνθήκες τις οποίες έχει υπογράψει και εφαρμόζει η χώρα μου. Η μειονότητα διαμορφώθηκε μέσα από τις ιστορικές εξελίξεις στην περιοχή...
Η Συνθήκη της Λωζάννης απαντάει στην ερώτησή σας.Υπερασπίζομαι και θα υπερασπίζομαι την ισότιμη θέση της μειονότητας στην ελληνική κοινωνία, όπως πιστεύω ότι κάνει κάθε δημοκράτης πολίτης. Ο αυτοπροσδιορισμός είναι προσωπική υπόθεση του κάθε Ελληνα πολίτη. Αυτό ξεχωρίζει την πατρίδα μας από εκείνες τις χώρες, όπου ρατσιστικές νοοτροπίες επιβάλλουν στους πολίτες τους ταμπέλες και μοιράζουν δικαιώματα ανάλογα με τις ταμπέλες αυτές. Πιστεύω ότι οι νοοτροπίες αυτές έχουν ξεπεραστεί στον τόπο μαςΤωρα εγώ γιατί δεν μπορώ κατι παράλογο στα παραπάνω;;
Ίσως γιατί τα διάβασες. Αν την είχες ακούσει να τα λέει, θα πρόσεχες ότι τα Ελληνικά της δεν είναι και τέλεια...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ίσως γιατί τα διάβασες. Αν την είχες ακούσει να τα λέει, θα πρόσεχες ότι τα Ελληνικά της δεν είναι και τέλεια...
Αληθεια ρε παιδι μου αυτο πως το καταφερνει???
Γεννηθηκε στην Ελλαδα , σπουδασε στην νομικη Αθηνών , ζει στην Ελλαδα μονιμα απο την γεννησση της , αλλα τα Ελληνικα της ειναι για γελια, χωρια η προφορα της......
Πως γίνεται????
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθούμε
Ο άλλος ρωτούσε 'αν η περιφερειακή της Πάτρας θα είναι διπλής κατεύθυνσης' και ξαναβγήκε πρωθυπουργός , τα δε ελληνικά του Εβερτ είχαν γίνει μόνιμο θέμα στις εφημερίδες . Ε , νομίζω ότι αυτή έχει ένα ελαφρυντικό. Δε φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει
Αληθεια ρε παιδι μου αυτο πως το καταφερνει???
Γεννηθηκε στην Ελλαδα , σπουδασε στην νομικη Αθηνών , ζει στην Ελλαδα μονιμα απο την γεννησση της , αλλα τα Ελληνικα της ειναι για γελια, χωρια η προφορα της......
Πως γίνεται????
Εγώ δεν την έχω ακούσει. Σε σχεση με τη Μενούνος, πώς ήταν;;
Σοβαρά τωρα.
Εάν δεν είναι καλή η προφορά, το θέμα πάει στη 'Ντοπιολαλιά' του EMMANOUHL.Οσο γι αυτό που γράφεις μη σε παραξενεύει. Είναι πολύ λογικό όταν το οικογενεικο σου περιβάλλον δε μιλάει ελληνικά. Μάλλον εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Ετσι μεγάλωσε.
Τζαμί στην Αθήνα - ναί ή όχι?