-
η 2η προσπάθεια του ΜΣ ήταν κατά τη διάρκεια που ξεκίνησε η βροχή...κρίμα!
-
το μόνο καλό είναι ότι θα έχει φρέσκα ελαστικά για όλα τα stints του...
[edit] με τη βροχή ωστόσο και οι 1οι 10 θα σώσουν ελαστικά αν κάνουν προσπάθειες με Intermediates -
Πάει και ο ΜΣ .... @@@$$# !!!!
Έτσι λοιπόν μετά το τέλος της δεύτερης περιόδου καταταρκτήριων δοκιμών έχουν αποκλειστει οι :
11. M.Schumacher : 1.26.718 (για 4 χιλιοστα από τον Βιλνέβ .... )
12. Coulthard : 1.27.023
13. Liuzzi : 1.27.219
14. Klien : 1.27.591
15. Rosberg : 1.29.422
16. Massa : No TimeΞεκίνησε και η τελευταία περίοδος , άντε να δούμε ποιός θα πάρει την pole .....
Λες ο Τρούλι ;;;; Μπα δεν νομίζω .... -
Το Live coverage μια δείχνει βροχή , μια οχι.... πείτε ρε παιδιά που το βλέπετε στην tv τι γίνεται ακριβώς .........
-
Έβρεξε, αλλά τώρα σταμάτησε. Ουσιαστικά δηλαδή ο Massa με το να σβουρίξει κατέστρεψε και τον ίδιο, και τον MS! (Αν και με το ζόρι που έχουν να ζεστάνουν λάστιχα δε θα ήταν 100% σίγουρη η πρόκριση).
-
βλέπω η Φεράρι να πάει για 1 και μόνο ανεφοδιασμό αύριο
-
Ο ΜΣ ξεκινά 10ος αφού ο Βιλνέβ θα χάσει 10 θέσεις οπότε έχει οτι φορτίο καυσίμου θέλει σε σχέση με τους πρώτους 9 !!!!!!!!
Οπότε παίζει και αυτό με το 1 pit stop !!!!!!!!!
Αντε ΜΣ να τους φάμε !!!!!!!!! -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
βλέπω η Φεράρι να πάει για 1 και μόνο ανεφοδιασμό αύριοΔεν θέλω να φανώ γρουσούζης αλλά στην 1η στροφή μετά την εκκίνηση εκεί πίσω θα είναι ζόρικα τα πράγματα. Για την στρατηγική συμφωνώ.
-
'Alonso is real moron, getting angry in public with Fisi, showing his fist to him. Pathetic. World Champion my ass'
????
το είδα σε άλλο forum...! Έγινε κάτι εντός πίστας?
-
ο Τρούλι γιατί δε κάνει κάποια προσπάθεια? Μη μου πείτε ότι θα τον έχουμε μπροστά μας αύριο πάλι
[edit] έχει πρόβλημα στο κιβώτιο..... αλλά αυτό δε τον ρίχνει 10 θέσεις πίσω ε? -
Ο ρε @#@#($@#$@!#) !!!!!!!
Εντάξει ρε mschumacher θα τον φάμε στην εκκίνηση , μη σε νοιάζει !!!!!!!!!! -
Button on Pole με τον Φίσικο 2ο
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ο ρε @#@#($@#$@!#) !!!!!!!
Εντάξει ρε mschumacher θα τον φάμε στην εκκίνηση , μη σε νοιάζει !!!!!!!!!! -
Στους αργούς γύρους του Q3 ο Alonso ήθελε να περάσει τον Fisichella, ο άλλος δεν τον άφησε για 4-5 στροφές και όταν πέρασε σήκωσε χέρι. Τίποτα σπουδαίο θα έλεγα.
-
όπως βλέπω τα πράγματα αυτή τη στιγμή..... είμαι σίγουρος ότι η Φεράρι θα είναι 1-2 στη εκκίνηση αύριο το πρωι μετά τη 1η στροφή
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
όπως βλέπω τα πράγματα αυτή τη στιγμή..... είμαι σίγουρος ότι η Φεράρι θα είναι 1-2 στη εκκίνηση αύριο το πρωι μετά τη 1η στροφήΔηλαδή? Πως θα γίνει αυτό? Από πάνω θα τους περάσουμε?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Στους αργούς γύρους του Q3 ο Alonso ήθελε να περάσει τον Fisichella, ο άλλος δεν τον άφησε για 4-5 στροφές και όταν πέρασε σήκωσε χέρι. Τίποτα σπουδαίο θα έλεγα.πάντως δεν είναι σωστό να κόψει ρυθμό ο άλλος γιατί μπορεί να βγει εκτός του 110%... anyway.... φαντάζομαι επειδή έβρεχε στη αρχή, θα βγήκαν εκτός του 110% κάποιοι.....
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
όπως βλέπω τα πράγματα αυτή τη στιγμή..... είμαι σίγουρος ότι η Φεράρι θα είναι 1-2 στη εκκίνηση αύριο το πρωι μετά τη 1η στροφή
Δηλαδή? Πως θα γίνει αυτό? Από πάνω θα τους περάσουμε?
it's part of the strategy
-
Πάνε και τα δοκιμαστικα , ετσι έχουμε τον Μπάτον στην pole ....
1.Button : 1.25.229
2.Fisichella : 1.25.635
3.Alonso : 1.25.778
4.Raikkonen : 1.25.822
5.Montoya : 1.25.976
6.R.Schumacher : 1.26.612
7.Webber : 1.26.937
8.Heidfeld : 1.27.579
9.Villeneuve : 1.29.239
10.Trulli : No TimeH δεύτερη πολ του μπάτον στην καριέρα του αν δεν κάνω λάθος !!!!!!
Άντε να δούμε πότε θα πάρει νίκη !!!!!! -
Αν θυμάμαι καλά γυρίζανε στο 1:29 - 1:30, με το 110% του Button να είναι στο 1:33,4. Δε νομίζω να έχει καποιος κανένα σοβαρό πρόβλημα, ίσως ο Kimi που έκοψε πολύ σε κάποια φάση να χάσει 1 γύρο.
Επίσημο thread:GP Αυστραλίας-Μελβούρνη