-
το καλυτερο ειναι να τους πηγαινουν μακρια στην εξοχη,οχι για να μην πεσει η αξια των ακινητων στην γειτονια ή για να μην χαλαει η μόστρα,αλλα για να κοψουν επαφη με ολα αυτα που τους δενουν με τα ναρκωτικα.
Αν θελετε την γνωμη μου, πρεπει ομως να υπαρχει η δυνατοτητα να δινουν ναρκωτικα σε οποιον θελει ετσι ωστε να μην γινεται επικυνδυνος για να βρει την δοση του και να μην πλουτιζει κανεναν εμπορο ναρκωτικων. -
Ρε skye είσαι πολύ ξεπλένης.
Αλήθεια λέω ρε παίζανε τέτοια σκηνικά στις εκεί περιοχές τότε.
Ρε ας πει κάποιος ότι λέω αλήθεια, γιατί έχει πεσει πολύ ξεπλενισμός!
-
Που να δειτε τι γινεται στο ΙΚΑ στην Πλ. Θεατρου. Δεν το πιστευα την πρωτη φορα που πηγα. Τωρα που παω καθε βδομαδα να κανω εμβολια για την αλλεργια, κανω οσο πιο γρηγορα μπορω, περναω και φευγω, ισα ισα για να μην προκαλεσω (ειμαι με μεγαλη μηχανη, ακριβο κρανος και μπουφαν και οσο να ναι, ξεχωριζω, αλλωστε μου το χε πει ενα τυπακι που μου ζηταγε λεφτα την πρωτη φορα).
Παρολο που ειμαι παρομοιας σωματικης διαπλασης με το ratanplan και κανω kickboxing κατι χρονια, το τελευταιο πραγμα που θα θελα ειναι να γινει κατι με τα παιδια εκει. -
Να πηγαίνεις με το παπί τότε ρε και να φορας κανενα flight μπουφάν απο την πορτοκαλί μεριά!
Παλιο αλεργικέ!
Ακου 2 μέτρα άντρας πάει και κάνει εμβόλια για αλλεργία!
-
Το πουλησα το παπι και το κανα κρανος και μπουφαν !!!
Η αλλεργια δεν κοιτα υψος, δυστυχως... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Το πουλησα το παπι και το κανα φορεμα και γόβες !!!
Η ομοφυλοφιλία δεν κοιτα υψος, ευτυχώς... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε skye είσαι πολύ ξεπλένης.Αλήθεια λέω ρε παίζανε τέτοια σκηνικά στις εκεί περιοχές τότε.
Ρε ας πει κάποιος ότι λέω αλήθεια, γιατί έχει πεσει πολύ ξεπλενισμός!
το ξερω ρε
απλα ειναι ατακες που μετρουσανε πολυ στην ηλικια των 15 και τωρα εχει πλακα να τις διαβαζειςΖΝ.. http://www.youtube.com/watch?v=fDQTdobNtlQ
krata to zwntano ρατανπλαν μα μεν
Υο!!φερμα φιλαρακι πακετο δωσ'μου τα τσιζμπεργκερ και το κινητο σου
φιλαρακι μηπως εχεις ενα κατοσταρικο -
το κλασικό ήταν αφού σου ζήταγαν λεφτά κλπ και του έλεγες δεν έχω....σου έλεγε.....θα σε ψάξω! εκεί σταματούσε και η προσπάθεια ειρηνηκης επίλυσης του προβλήματος!
είχε χαβαλέ ρε πούστη μου τότε, παίζαμε ξύλο με τα χέρια (κα ιτα πόδια πολλές φορές) τώρα που μεγαλώσαμε γμτ ουτε 2 φάπες δεν μπορούμε να παίξουμε, γιατί μπορεί να κουβαλάει μέχρι κα ιχειροβομβίδα ο άλλος!
Και στο Γκέτο της Ν.Σμύρνης παίζανε φέρμες bro?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το πουλησα το παπι και το κανα φορεμα και γόβες !!!
Η ομοφυλοφιλία δεν κοιτα υψος, ευτυχώς...Περιμενε, περιμενε....
Η απαντηση ετοιμαζεται και θα σου ρθει απο αλλου ...!!! -
Έλα στο σουβλατζίδικο γιατί εδω θα μας δείρουν!
Κέντρο επανένταξης ΟΚΑΝΑ. Πόσο σάπια κοινωνία είμαστε?