-
Νομιζω μπορουμε να εχουμε δυο ποδοσφαιρικα θεματα;
Αν καποιος θελει να ψηφησει για το ποια ομαδα με βαση το προγραμμα της, προσωπικη αντιπαθεια, ή καποιο αλλο επιχειρημα το αφηνω ελευθερο.
Οι ομαδες σε τυχαια σειρα. -
Αν καποιος θελει να ψηφησει για το ποια ομαδα με βαση το προγραμμα της, προσωπικη αντιπαθεια, ή καποιο αλλο επιχειρημα το αφηνω ελευθερο.
Τα επομενα 5 του νιονιου ειναι: Φιδης (εξω), Καλαμαριά (μεσα), Ξανθη(ε), Ατρομητος(ε), Ηρακλης (μ). Πανω απο 4 βαθμους δεν πιανουν και αυτοι δε φτανουν ουτε για σπόρια.
Την επομενη παιζουν Λιβαδεια-Αιγαλεω και ΟΦΗ-Πανιωνιος. Με 2 ασους εκλεισε η τριαδα. (Ακρατητος, Καλλιθεα παιζουν σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αντιστοιχα)
-
O ΟΦΗ λογικά δεν πέφτει.
'Βλέπω' και τους 3 'Αθηναίους' στη Β΄.
Για τον Λεβαδειακό όμως δεν είμαι τόσο σίγουρος. Παίζει βέβαια τρελό σενάριο επειδή προτιμάμε την επαρχία, αν έχουμε σωθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική να 'βοηθήσουμε' την ομάδα της Λειβαδιάς.
Αν κερδίσουμε πάντως τον Πανιώνιο αυτή τη Κυριακή, σωθήκαμε... :):)Υ.Γ. Πού κατάντησε ο ΟΦΗ...
Άλλες εποχές κυνηγάγαμε Ευρώπη και τώρα... :(:(:( -
Πανιωνιος, Ακρατητος, Καλλιθεα
κ καλυτερα, να δουμε καμια ακομα ομαδα απο επαρχια στην Α εθνικη !!!
ειναι καταντια να εχει το πρωταθλημα Α εθνικης το 70% των ομαδων να ειναι απο Αθηνα-Θεσσαλονικη,
που ειναι οι παλιες καλες δυνατες ομαδες απο επαρχια οπως Δ Δραμας, Πιερικος, Πανσ/κος κλπ
οπου πηγαιναν οι μεγαλοι μεσα κ τρωγαν 2-3 τεμαχια εκαστος !!!
πανε αυτες οι εποχες, δεν θα τις ξαναδουμε...
βλεπουμε φετος...
ΟΣΦΠ 16/16 σερη νικες
ΑΕΚ 10/10 σερη νικες
ΠΑΟ 8/8 σερη νικες
πρωταθλημα ειναι αυτο η,
καταντια -
Επιλογή 1...το αθηναικό ποδόσφαιρο παρακμάζει πλέον!
-
να πεσουν τα κεφενεια....ακου κει ακρατητος και καλλιθεα και εθνικος αστερας....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να πεσουν τα κεφενεια....ακου κει ακρατητος και καλλιθεα και εθνικος αστερας....ο εθνικός αστέρας δεν είναι στην Α ρε καμμένε
Ο πανιωνιος θα πέσει.. δυστυχώς ή ευτυχώς.
ανάλογα πως το βλέπει κανείς.
εγώ σα Νεοσμυρνιώτης τα βλέπω πολύ άσχημα τα πράγματα.
αν πέσει και δε φύγει ο Μπέος, θα κόβει περίπου 5 εισιτήρια κάθε Σ/Κ..
στα φιλικά δε θα'ρχονται ούτε οι συγγενείς των παιχτών
αν φύγει ο Μπέος και μείνει ο Πανιωνιος στη β θα κόβει πολλά εισιτήρια.
πιθανότατα όμως θα καταλήξει σαν τον εθνικό, δυστυχώς, καθώς δεν υπάρχει κάποιος αγοραστής
...
πολύ άσχημα τα πράγματα -
Δεν τον είχε αγοράσει τον Πανιώνιο μια εποχή ο ΛεΠα; Τον πούλησε;
-
Αν ειναι για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου, καλυτερα να πεσουν τρεις Αθηναιοι, με την εννοια οτι οι 3 του ΠΟΚ θα πρεπει να υδρωσουν περισοτερο τα κωλαρακια τους για να κερδιζουν μακρια απο την Αθηνα, αρα το πρωταθλημα γινεται πιο ανταγωνιστικο. Αν μιλαμε ομως για φανελες, ενταξει του Πανιωνιου δεν ειναι και τοσο ελαφρια. Εχει μεγαλη ιστορια, οποτε αν ειναι ετσι ας πεσει ο Λεβαδιακος, αν και μετα τα σημερινα αποτελεσματα μαλλον ξεφευγει, προς το παρον. Για τον ΟΦΗ φυσικα δεν το συζηταω...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
να πεσουν τα κεφενεια....ακου κει ακρατητος και καλλιθεα και εθνικος αστερας....
ο εθνικός αστέρας δεν είναι στην Α ρε καμμένε
πιθανότατα όμως θα καταλήξει σαν τον εθνικό, δυστυχώς, καθώς δεν υπάρχει κάποιος αγοραστής
...
πολύ άσχημα τα πράγματατο ξερω απλα μου κολλησε ο εθνικος αστερας...αλλο καμαρι του ελληνικου ποδοσφαιρου...
και σεις να πεσετε και να πηγαινετε στο μπασκετ! αφου εκει κατι μπορει να κανετε... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο εθνικός αστέρας δεν είναι στην Α ρε καμμένε
...
πολύ άσχημα τα πράγματατο ξερω απλα μου κολλησε ο εθνικος αστερας...αλλο καμαρι του ελληνικου ποδοσφαιρου...
και σεις να πεσετε και να πηγαινετε στο μπασκετ! αφου εκει κατι μπορει να κανετε...εμεις δεν πεφτουμε, ακομα κ αν φυγει ο σοκρατες ( ολυμπιακος ειμαι)
απλα ενταξει, υποστηριζω κ λιγο τον πανιωνιο επειδη μενω εδω και ζω καπως το κλιμα κ τις συζητησεις -
Κουτσά στραβά ο Μπέος δεν θα πέσει. Εχει εκτός με Αιγάλεω και Ατρόμητο (γείτονες ΚΑΙ αδιάφοροι βαθμολογικά) και εντός τον Ηρακλή που δεν τα πάει καλά στο Λεκανοπέδιο. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν παρει 7 βαθμούς και φτάσει τους 30.
Αν το Αιγάλεω κάνει ένα ψυχικό για για τον Ιωνικό σώζεται κι αυτός.
Το απαιτούμενο ψυχικό για τον ΟΦΗ βλέπω να το κάνει ο ΠΑΟΚ που στις τελευταίες αγωνιστικές γίνεται ιδιαίτερα φιλεύσπλαχνος (να κάτσει να δώσει βαθμούς στον Λεβαδειακό μέσα στην Τούμπα δεν το αποκλείω αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό).
Οπότε, αν επαληθευτεί η μπακαλογική μου, όλα καταληγουν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής ΟΦΗ-Λεβαδιακός οπου μάλλον ο χαμένος χάνεται -
Πανθηρωνιος/Ακρατητος/Καλλιθεα θα αποχαιρετησουν την μεγαλη κατηγορια....
-
Απίστευτο! Μόνοι μας σκάψαμε το λάκο μας!!!!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Απίστευτο! Μόνοι μας σκάψαμε το λάκο μας!!!!!!!Μικρο το κακο Μιχαλη. Δεν εχει κριθει απολυτως τιποτα.
Ομως, οταν δεν μπορεις να παρεις Πανιωνιο, Ακρατητο στην εδρα σου τοτε τί συζηταμε; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κουτσά στραβά ο Μπέος δεν θα πέσει. Εχει εκτός με Αιγάλεω και Ατρόμητο (γείτονες ΚΑΙ αδιάφοροι βαθμολογικά) και εντός τον Ηρακλή που δεν τα πάει καλά στο Λεκανοπέδιο. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν παρει 7 βαθμούς και φτάσει τους 30.
Αν το Αιγάλεω κάνει ένα ψυχικό για για τον Ιωνικό σώζεται κι αυτός.
Το απαιτούμενο ψυχικό για τον ΟΦΗ βλέπω να το κάνει ο ΠΑΟΚ που στις τελευταίες αγωνιστικές γίνεται ιδιαίτερα φιλεύσπλαχνος (να κάτσει να δώσει βαθμούς στον Λεβαδειακό μέσα στην Τούμπα δεν το αποκλείω αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό).
Οπότε, αν επαληθευτεί η μπακαλογική μου, όλα καταληγουν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής ΟΦΗ-Λεβαδιακός οπου μάλλον ο χαμένος χάνεταιo Πανιωνιος δε μπορεί..
το θέμα έχει να κάνει με τους παίχτες που έχει.. όχι οτι οι snakes έχουν καμιά ομάδα της προκοπής.. νομίζω καλύτερη ομάδα έχει ο Λεβαδειακός πάντως.
για τα χάλια του Πανιωνίου τα έχουμε ξαναπει.. φταίει ο &^(^(*& ο Μπεος..
μην ξεχνάς τι παιχτες είχε πριν λίγα χρόνια ο Πανιωνιος.. αν τους κράταγε χτύπαγε χαλαρά Ευρώπη..
αν δε φύγει ο mafia δεν πρόκειται να γίνει τίποτα..
καταρχάς δεν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο..
καλύτερα να πέσει και να φύγει, παρά να μείνει στην Α και να μείνει και ο Μπεος -
Κανενας απο τους 3 δε θα δωσει ματς στον Νιονιο και αγωνιστικα δε βλεπω να μπορουν να παρουν πανω απο 2 βαθμους.
Ετοιμαστειτε για μαγικο 2πλο του Λεμονη στην παντα φιλόξενη (σε τετοιες περιπτωσεις) Τουμπα, αλλιως το προβλημα βλεπω να το εχει ο φιδης. Δεν πηρε τον αμπαλο τον ασυγκρατητο θα παρει τον σερ-Τακη που στο κατω-κατω κατι παιζει; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απίστευτο! Μόνοι μας σκάψαμε το λάκο μας!!!!!!!
Μικρο το κακο Μιχαλη. Δεν εχει κριθει απολυτως τιποτα.
Ομως, οταν δεν μπορεις να παρεις Πανιωνιο, Ακρατητο στην εδρα σου τοτε τί συζηταμε;Δεν έχει κριθεί συμφωνώ. Αλλά έτσι όπως τα κάνανε είμαι πολύ απαισιόδοξος...
Ποιες ομαδες θα υποβιβαστουν;