-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 95 ΟΠΟΥ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ LANCIA Π Ρ Ω Τ Ο Ι Γ Ε Ν Ι Κ Η Σ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Αγαπητέ Λουμου,
μάλλον δεν θυμάσαι καλα, ή μας λες ένα μικρό ψέμα για τις εντυπώσεις.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, τότε πρώτος μέχρι εκείνο το σημείο, ήταν ο Κύρκος και ο Αρης έπαιζε στα δεύτερα με τον Στόλ, οπότε ήταν λογικό να μην κόβει πουθενά, αφού ήταν μέσα στην μάχη.
Και καλή η ευχαρίστηση, αλλά θέλουμε να δούμε τον Αρη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και συ είσαι εκεί για να τον βοηθάς σ΄αυτό.
δεν μπορεί ένα μικρό λάθος σίγουρα έγινε, όχι οδηγικό, ρυθμού εννοώ.
Πάντα φιλικά -
Ο χρήστης THXEVO8 έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 95 ΟΠΟΥ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ LANCIA Π Ρ Ω Τ Ο Ι Γ Ε Ν Ι Κ Η Σ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Αγαπητέ Λουμου,
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, τότε πρώτος μέχρι εκείνο το σημείο, ήταν ο Κύρκος και ο Αρης έπαιζε στα δεύτερα με τον Στόλ, οπότε ήταν λογικό να μην κόβει πουθενά, αφού ήταν μέσα στην μάχη.
Και καλή η ευχαρίστηση, αλλά θέλουμε να δούμε τον Αρη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και συ είσαι εκεί για να τον βοηθάς σ΄αυτό.
Πάντα φιλικάΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ Ο ΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ 'ΜΕΙΝΕΙ' ΑΠΟ ΗΜΑΝΤΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ STOHL.
ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Αγαπητέ Λουμου,
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ Ο ΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ 'ΜΕΙΝΕΙ' ΑΠΟ ΗΜΑΝΤΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ STOHL.
'EL-EM'
Μα κύριε Λώρη σοβαρά θα συνεχίσετε αυτή την αηδία για πολύ.
Γιατί ήρθε η τούμπα και ποιος έφταιγε?
Με είναι δυνατόν να εκθέτετε έτσι τον εαυτό σας και τον Άρη (που προσωπικά θαυμάζω μακράν από κάθε άλλο Ελληνα οδηγό) ?Και να δίνετε λογαριασμό στον κάθε απίθανο εδώ μέσα, και που οι περισσότεροι τα μόνα αγωνιστικά χιλιόμετρα που έχουν είναι στο playstation (και αν...).
Ένα λάθος ή μία άτυχη στιγμή είναι του πληρώματος, της ομάδας....
Τι να πω... είναι απίστευτη η κατρακύλα πια.
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Αγαπητέ Λουμου,
'EL-EM'
Μα κύριε Λώρη σοβαρά θα συνεχίσετε αυτή την αηδία για πολύ.
Γιατί ήρθε η τούμπα και ποιος έφταιγε?
Με είναι δυνατόν να εκθέτετε έτσι τον εαυτό σας και τον Άρη (που προσωπικά θαυμάζω μακράν από κάθε άλλο Ελληνα οδηγό) ?Και να δίνετε λογαριασμό στον κάθε απίθανο εδώ μέσα, και που οι περισσότεροι τα μόνα αγωνιστικά χιλιόμετρα που έχουν είναι στο playstation (και αν...).
Ένα λάθος ή μία άτυχη στιγμή είναι του πληρώματος, της ομάδας....
Τι να πω... είναι απίστευτη η κατρακύλα πια.
EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΩΣΤΑ.
ΑΠΛΩΣ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΡΑΛΛΥ'.
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
και γω απορώ με την... όρεξη που την πέφτουν στο Λώρη (με την ελπίδα να τα διαβάσει ο Άρης και να αλλάξει γνώμη για το συνοδηγό του ? αϊντε, αϊντε)
και μετά απορώ και με την... όρεξη του Λώρη να απαντάει στον καθένα.εγώ δεν θα το άντεχα νομίζω...
Λώρη τι ώρα θα πάμε την επόμενη βόλτα ?
(χιούμορ αλλιώς χανόμαστε...)
-
glf πάρε χαρτάκι...
2 ολόκληρα Posts έκανα για βόλτα..
αντε τωρα...μην πηδάμε σειρές...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ,
'EL-EM'
Αγαπητέ ΛουΜου,
ου γαρ έρχεται μόνο το γήρας.
έχω την εντύπωση, ότι ο Κύρκος έμεινε στο τέλος της ίδιας ειδικής που τούμπαρε ο Αρης, 5 ειδικές πριν το τέλος αλλά δεν κόβω το κεφάλι μου. Γερνάω και γω βλέπεις....
Πάντως σίγουρα δεν ήταν προ πολλού.
Ο DAP μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει?
Φιλικά -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ.
-
Δυο λεξεις: Την επομενη φορα που θα βγει ο Λεμπ ,θα κρεμασουμε τον συνοδηγο του. Τρικυμια εν
-
Ο χρήστης face έγραψε:
glf πάρε χαρτάκι... -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Και στο τέλος δεν έφτιαξα αυτό το φόρουμ για να βριζόμαστε και να ξευτιλιζόμαστε και αντι να κερδίζουμε φίλους να χάνουμε ωραίους ανθρώπους από γύρω μας.
Μην ανησυχείς ο 'αυτοξεφτυλισμός' δε φεύγει από τα στενά όρια του κύκλου. Έτσι όπως έχει καταντήσει το συγκεκριμένο τμήμα του φόρουμ, ελάχιστοι μπαίνουν να μάθουν και να διαβάσουν γνώμες και απόψεις για αγώνες. Όσοι μπαίνουν, μπαίνουν για συγκεκριμένο λόγο.
Εδώ γίνεται συζήτηση για τις ειδικές του Ολυμπιακού ράλλυ;
Μάλλον λάθος θα έκανα συγνώμη για τη δημοσίεση.
-
Ο χρήστης xali.....jr έγραψε:
ΤΟ 206 ΚΙΤ ΚΑR:
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ.. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ..
ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 80 ΣΤΑ 180+ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..
ΕΠΕΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΛΟΓΟ ΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ..
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ..
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΙΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣμπραβο ,καλη συνεχεια Κωστα !! ποιες οι διαφορες με το σ1600? τετραπεταλουδο ειναι ? ποσα αλογα βγαζει αυτο περιπου ?
-
Αγαπητέ ΛουΜου,
καλές ειδικές στην Ιταλία και σας εύχομαι να κρατήσετε ψηλά για άλλη μια φορά τα Ελληνικά χρώματα.
Αυτά για να μην λένε μερικοί ότι λέω μόνο κακιούλες.
Φιλικά(θέλω βόλτα!!!)
-
UBALUBA MΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗ LUBA......????
ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ!
-
Ο χρήστης THXEVO8 έγραψε:
Εχεις πάρει φόρα και με τα λεφτά του Βωβού, κερνάς βόλτες και εξαγοράζεις συμπάθειες εδώ μέσα, αλλά θα σε πάρει κι αυτός χαμπάρι όπως οι προηγούμενοι.
Αν δεν είχαν οι μισοί την ελπίδα της βόλτας, θα ήταν πιο αντικειμενικοί και θα τα έλεγαν και αυτοι αλλά η βόλτα είναι γλυκιά και κλείνει στόματα.(θέλω βόλτα!!!)
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εχεις πάρει φόρα και με τα λεφτά του Βωβού, κερνάς βόλτες και εξαγοράζεις συμπάθειες εδώ μέσα, αλλά θα σε πάρει κι αυτός χαμπάρι όπως οι προηγούμενοι.
Αν δεν είχαν οι μισοί την ελπίδα της βόλτας, θα ήταν πιο αντικειμενικοί και θα τα έλεγαν και αυτοι αλλά η βόλτα είναι γλυκιά και κλείνει στόματα.(θέλω βόλτα!!!)
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
UBALUBA MΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗ LUBA......????ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ!
Καλησπέρα
Φιλικά
Ubaluba -
Συγγνώμη που σας χαλάω το... 'ευχάριστο' κλίμα, αλλά χτες το βράδυ είδα τα πλάνα από τον αγώνα στην εκπομπή του 'υποφαινόμενου', και μου δημιουργήθηκε η απορία: τόσος κόσμος μαζεύτηκε στις ΕΔ, τόσο επιτυχημένη διοργάνωση υποτίθεται ότι ήταν, ένας χριστιανός δε βρέθηκε να τους πει πού να κάθονται, για να μη θρηνήσουμε θύματα;
28ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ