-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
theo γερά ρε! θα κάνουμε το 1-2!Αυτό έλειπε να μην το κάνουμε κιόλας! Το team-strategy θα δουλέψει ρολόι
Πώς έλεγε ο Todt στην Αυστρία το 2001 'Let Michael pass for the championship'
-
SERVER NOW!!!
-
αντε καλη αρχη σε ολους!!!!!!
-
κανείς για δοκιμή? εγώ θα μπορέσω να μπω σε 25 λεπτά περίπου!
-
κανείς για δοκιμή? εγώ θα μπορέσω να μπω σε 25 λεπτά περίπου!Οκ ανοιγω εγω για κανα μισαωρο
-
σε 10 λεπτά θα έχω έρθει!
-
tha treksw kai egw...kairos itan na arxisoume(an kai eimaste 1 gp pisw..)!!ta leme aurio!
-
Ο χρήστης Lula_Hakkinen έγραψε:
tha treksw kai egw...kairos itan na arxisoume(an kai eimaste 1 gp pisw..)!!ta leme aurio!Που 'σαι ρε! Όλοι σε ψάχνουν! Θα τρέξει, δε θα τρέξει ο lula....
-
δεν προλαβαινω φετος....πολλη τρεξιμο...δεν εχω κανει προπονηση για 2005 σεζον μολις χθες εκανα εγκατασταση το παιχν. θα τρεχο για τον χαβαλε γιατι σφιξαν τα ζωναρια φετος.......
-
1.27.627 εκανα χτες και νομιζω πως κατεβαινει αλλα 2 δεκ. αλλα μεχρι εκει πιο κατω δεν παει
-
παιδιά δηλώστε συμμετοχή για τον αγώνα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσα άτομα θέλουν να πάρουν μέρος σήμερα.
Μέχρις στιγμής αν δε κάνω λάθος θα πάρουν μέρος:
mschumacher
vasilakis
pininfarina
theofaman
alonso
iron
fanis
lula hakkinen
με τον spiro σε ερωτηματικό. Πείτε αν είναι μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη. Ας ελπίζουμε ότι θα μπορέσει ο Spiros να κάνει σέρβερ, αλλιώς θα δοκιμάσουμε με τον Vasilaki..... -
παιδιά δηλώστε συμμετοχή για τον αγώνα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσα άτομα θέλουν να πάρουν μέρος σήμερα.
Μέχρις στιγμής αν δε κάνω λάθος θα πάρουν μέρος:
mschumacher
vasilakis
pininfarina
theofaman
alonso
iron
fanis
lula hakkinen
με τον spiro σε ερωτηματικό. Πείτε αν είναι μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη. Ας ελπίζουμε ότι θα μπορέσει ο Spiros να κάνει σέρβερ, αλλιώς θα δοκιμάσουμε με τον Vasilaki.....Εγω μεσα
ΥΓ Να δουμε ποιος θαναι ο τυχερος που να μεινει εκτος οκταδας...
-
σφαγή.....!
-
Update(o Fanis δεν θα τρέξει)!
Συμμετοχές:
- mschumacher
- vasilakis
- pininfarina
- theofaman
- alonso
- iron_gr
- lula hakkinen
- spiros-4(?)
-
O Server έχει ανοίξει?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
O Server έχει ανοίξει?Ναι...
-
Εχω προβληματα με συνδεση και password...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εχω προβληματα με συνδεση και password...Τα ίδια. Ασε οτι λεει Bahrain 2004.
-
τώρα το φτιάχνει ο vas
για το bah2004 έχω κι εγώ την ίδια απορία!
-
QUALS
RACE
F1C Round 1-2005rh-BAHRAIN Δευτέρα 20/3/06