-
Επειδη ο Φανης δε βλεπω να το κανει συντομα , πηρα την πρωτοβουλια να το κανω εγω!
Αντε και με τη νικη τα ασημοκοκκινα βελη! -
Επειδη ο Φανης δε βλεπω να το κανει συντομα , πηρα την πρωτοβουλια να το κανω εγω!
Αυτό αφορά στην f1!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό αφορά στην f1!Εισαι μουρη!
-
-
επειδη ειναι η 1η πιστα του Tilke που επιτελους οι στροφές της αποκτουν ονομα και εγκαταλειπουν αυτό το ξενερωτο 'turn 1' 'Turn 2' κτλ ας ξαναδώσω την χαραξη
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
επειδη ειναι η 1η πιστα του Tilke που επιτελους οι στροφές της αποκτουν ονομα και εγκαταλειπουν αυτό το ξενερωτο 'turn 1' 'Turn 2' κτλ ας ξαναδώσω την χαραξηΩραια ονοματα εχουν δωσει οι αγαπητοι φιλοι οι Μαλαισιοι!!
Σχετικοτατα με την Φ1 -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
επειδη ειναι η 1η πιστα του Tilke που επιτελους οι στροφές της αποκτουν ονομα και εγκαταλειπουν αυτό το ξενερωτο 'turn 1' 'Turn 2' κτλ ας ξαναδώσω την χαραξη
Ωραια ονοματα εχουν δωσει οι αγαπητοι φιλοι οι Μαλαισιοι!!
Σχετικοτατα με την Φ1Ναι έχουν τεράστια παράδοση στην Φ1 - σαν τους Βραζιλιάνους ας πούμε
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ωραια ονοματα εχουν δωσει οι αγαπητοι φιλοι οι Μαλαισιοι!!
Σχετικοτατα με την Φ1Ναι έχουν τεράστια παράδοση στην Φ1 - σαν τους Βραζιλιάνους ας πούμε
Σωστα γιατι π.χ. μονο οι βραζιλιανικες πιστες εχουν στροφες με ονομα senna...
-
Είχε και στο παλιό hockenheim, έχει και στο Montreal
-
Και δυστυχώς πάνε και δίνουνε το όνομα του σε κάτι σικέιν, αντί να το δίνουνε σε γρήγορες, θεαματικές, τεχνικές στροφές.
-
Mε την ευκαιρία, προτείνω να ανοίξουμε τόπικ - Ποιά στροφή/ευθεία/σικέιν προτιμάτε (εκτός της eau rouge βεβαίως)
Εγώ θα έβαζα νομίζω την στροφή του Λέωντα (εκεινή την αργή μπροστά από το μεγάλο Ξενοδοχείο λίγο πριν το τούνελ) στο Μονακό γιατί έχει διάφορα αξιοπεριέργα περιστατικά κατά καιρούς παρουσιάσει και αποπνέει και κάποιον αέρα μεγαλοπρέπειας (γκλαμουριάς επί το λαϊκότερον), άσε που έχω 'πατήσει' και τα βαμμένα ασπρο-κοκκινα πεζοδρομιάκια της κάποτε...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Mε την ευκαιρία, προτείνω να ανοίξουμε τόπικ - Ποιά στροφή/ευθεία/σικέιν προτιμάτε (εκτός της eau rouge βεβαίως)Είχαμε κάποτε για τις αγαπημένες πίστες
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Mε την ευκαιρία, προτείνω να ανοίξουμε τόπικ - Ποιά στροφή/ευθεία/σικέιν προτιμάτε (εκτός της eau rouge βεβαίως)
Είχαμε κάποτε για τις αγαπημένες πίστες
Ναι ναι σωστα!!! Να το επαναφέρουμε για να μας πουν και όσοι μπήκαν από το φθινόπωρο προτιμήσεις.
-
Coulthard και Massa θα πάρουν νέους κινητήρες και θα δεχτούν ποινή 10 θέσεων.
-
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΖΙΚΟ ... ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ .... ! )
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΖΙΚΟ ... ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ .... ! )που το ειδες αυτο?
-
και γιατί να μας νοιάζει η ονομασία των στροφών;;;
Μήπως θα οδηγήσουμε σε αυτές; ή θα δώσουν ραντεβού ο κιμι με το φερνάντο στη στροφή ΤΑΔΕ;;; Γράμμα περιμένετε;
Αυτά είναι για να γεμίζει ο χρόνος των φλύαρων τηλεπαρουσιαστών...
νάχαμε να λέγαμε .. -
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
και γιατί να μας νοιάζει η ονομασία των στροφών;;;
Μήπως θα οδηγήσουμε σε αυτές; ή θα δώσουν ραντεβού ο κιμι με το φερνάντο στη στροφή ΤΑΔΕ;;; Γράμμα περιμένετε;
Αυτά είναι για να γεμίζει ο χρόνος των φλύαρων τηλεπαρουσιαστών...
νάχαμε να λέγαμε ..Δεν είναι έτσι. Κάθε circuit όπως και κάθε chicane έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία, τουλάχιστον στις πίστες όπου έτρεχαν από την δεκαετία του '70 τα 'ιερά τέρατα' της F1.
Επισημο thread: GP Μαλαισιας-Sepang