-
ο ίδιος είπε 'starting from the 6th row' άρα 11ος...?
-
Παντως μου κανουν εντυπωση αυτα που ειπε ο Coulthard,πριν λιγες ημερες σχετικα με την αξιοπιστια του κινητηρα της Ferrari...
Συγκεκριμενα ανεφερε πως απο την Scuderia τους περιοριζουν στο να κανουν 11 γυρους την Παρασκευη και 17 το Σαββατο...,δηλαδη ειναι σαν να τους θετουν ενα οριο για το ποσο θα μπορει να αντεξει το μοτερ... -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ο ίδιος είπε 'starting from the 6th row' άρα 11ος...?11ος θα ξεκινησει σιγουρα...
-
ο ίδιος είπε 'starting from the 6th row' άρα 11ος...?το yahoo τον δινει 14ο απ'οτι ειδα εκτος και αν δε διαβασα καλα...
edit το yahoo προβλημα...μια λεει 11 και μια 14...
-
ερωτηση! ο σπιντ θα προσπερασει τον σουμι αυριο στην εκκινηση?
-
εγώ το μόνο που θέλω και παρακαλάω είναι να ΜΗΝ βρεθούμε πίσω από τον Τρούλι! Αλλιώς........!!!!!
-
εγώ το μόνο που θέλω και παρακαλάω είναι να ΜΗΝ βρεθούμε πίσω από τον Τρούλι! Αλλιώς........!!!!!9ος ειναι ο γιαρνο απ'οτι βλεπω, πιστευω θα κανει το καθηκον του....
-
Για την ακριβή σειρά εκκίνησης πέφτει πολύ συζήτηση, και περιμένουμε αύριο το πρωι το οριστικό grid από την ομοσπονδία. Νομίζω ότι τα προβλήματα του Ferrari είναι πλέον αυταπόδεικτα, και είναι αδύνατον να αλλάξουν μέχρι την Αυστραλία πιστεύω.
Όσο για τα σετ του MS, αν τα μέτρησα σωστά θα πρέπει να έχει 2 φρέσκα για αύριο, καθώς έκανε οικονομία την Παρασκευή και ξόδεψε 2 στο Q3, ενώ αντίθετα Mclaren και Renault πρέπει να έφαγαν 2 την Παρασκευή και ένα στο Q3. Ίδωμεν!
(Βασικά για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται λογικό να ξεκινήσει 11ος ο MS, αλλά βλέπω πολλή συζήτηση στο φόρουμ του Atlas και σκέφτομαι μήπως κάνω λάθος.)
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Για την ακριβή σειρά εκκίνησης πέφτει πολύ συζήτηση, και περιμένουμε αύριο το πρωι το οριστικό grid από την ομοσπονδία. Νομίζω ότι τα προβλήματα του Ferrari είναι πλέον αυταπόδεικτα, και είναι αδύνατον να αλλάξουν μέχρι την Αυστραλία πιστεύω.Όσο για τα σετ του MS, αν τα μέτρησα σωστά θα πρέπει να έχει 2 φρέσκα για αύριο, καθώς έκανε οικονομία την Παρασκευή και ξόδεψε 2 στο Q3, ενώ αντίθετα Mclaren και Renault πρέπει να έφαγαν 2 την Παρασκευή και ένα στο Q3. Ίδωμεν!
(Βασικά για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται λογικό να ξεκινήσει 11ος ο MS, αλλά βλέπω πολλή συζήτηση στο φόρουμ του Atlas και σκέφτομαι μήπως κάνω λάθος.)
η Φεράρι πάντως όπως έγραψα παραπάνω παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος όταν χρησιμοποίησαν πολλά ελαστικά άρα μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ο ΜΣ αύριο θα έχει ένα σετ που θα είναι στρωμένο. Αν έχει 2 φρέσκα ελαστικά όπως λες... μήπως πάει για 1 ανεφοδιασμό και κάνει τη μεγάλη έκπληξη? i hope
-
επίσης κάτι που με κάνει να πιστεύω πως η Φεράρι θα πάει σε ίδια στρατηγική με Μακλάρεν, είναι ότι η Williams κατάφερε να βρεθεί πιο ψηλά από τη Φεράρι (έχουν και οι 2 Bridgestone). Δε πιστεύω ότι η Williams έχει αυτή τη στιγμή μονοθέσιο να χτυπήσει στα ίσα την Φεράρι... Θυμάμαι και δήλωση του Μάσσα που όταν έκανε το 1.35 είπε ότι είχε πάρα πολύ μεγάλο φορτίο καυσίμου και ήξερε ότι θα πάει πολύ καλά στον αγώνα..! Για να δούμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας.
-
Μα ούτε ο Αλόνσο στο Μπαχρέιν είχε 3 φρέσκα σετ. Η λογική λέει πως ο MS ξόδεψε:
1 Παρασκευή
2 Σάββατο πρωί
3 Q1-Q2-Αρχικοί γύροι Q3
4 Q3 1η προσπάθεια
5 Q3 2η προσπάθειαΣυνεπώς μένουν 2 για τον αγώνα (υπό φυσιολογικές συνθήκες).
Ας σημειώσουμε εδώ ότι περιμένουμε να μάθουμε την ακριβή σειρά εκκίνησης, καθώς και το πόσους γύρους έκαναν στο Q3. Επίσης, από τους κορυφαίους συνδυασμούς, κανείς δε φάνηκε να ρισκάρει στο Q3 όπως στον προηγούμενο αγώνα, αλλά όλοι γύριζαν απλώς 3-4sec αργότερα από την pole.
-
Μα ούτε ο Αλόνσο στο Μπαχρέιν είχε 3 φρέσκα σετ. Η λογική λέει πως ο MS ξόδεψε:1 Παρασκευή
2 Σάββατο πρωί
3 Q1-Q2-Αρχικοί γύροι Q3
4 Q3 1η προσπάθεια
5 Q3 2η προσπάθειαΣυνεπώς μένουν 2 για τον αγώνα (υπό φυσιολογικές συνθήκες).
Ας σημειώσουμε εδώ ότι περιμένουμε να μάθουμε την ακριβή σειρά εκκίνησης, καθώς και το πόσους γύρους έκαναν στο Q3. Επίσης, από τους κορυφαίους συνδυασμούς, κανείς δε φάνηκε να ρισκάρει στο Q3 όπως στον προηγούμενο αγώνα, αλλά όλοι γύριζαν απλώς 3-4sec αργότερα από την pole.
αν λοιπόν μένουν 2 σετ και η Φεράρι παραδέχτηκε το λάθος στο προηγούμενο αγώνα... και είπαν ότι δε θέλουν να το επαναλάβουν τότε ίσως όντως ο ΜΣ πάει για 1 ανεφοδιασμό. Και αυτό που ενισχύει αυτή την άποψη είναι ότι ήξερε ότι θα ξεκινήσει πιο πίσω στο grid, οπότε φαντάζομαι θα έβαζε παραπάνω καύσιμα
-
1 στοπ με τέτοια ζέστη; Ζόρικο μου φαίνεται. Πιο λογικό ίσως ήταν ένα μακρύ(με το συμπάθειο) πρώτο stint, με ευελιξία να γυρίσει σε ένα στοπ. Όταν είπαν ότι έκαναν λάθος εννοούσαν ότι ουσιαστικά μείνανε χωρίς φρέσκο σετ στο 1ο στοπ, όχι ότι θα έπρεπε να είχαν 3 έτοιμα φρέσκα σετ. Πάντως από race pace η Ferrari πρέπει να έχει αρκετά δυνατό.
Ίδωμεν!
Εν τω μεταξύ η Renault παραδέχτηκε το λάθος με τα καύσιμα στο αυτοκίνητο του FA, αλλά οι κανονισμοί του δίνουν το δικαίωμα να μη φορτωθεί με τα καύσιμα των γύρων που έκανε.
-
οκ ας μη μείνουμε στο '1' πιτ στοπ..... απλά λέω ίδια στρατηγική με Μακλάρεν είτε κάνουν 1 είτε 2.....
-
οκ ας μη μείνουμε στο '1' πιτ στοπ..... απλά λέω ίδια στρατηγική με Μακλάρεν είτε κάνουν 1 είτε 2.....Ζηλιάρηδες...
-
Ναι και εγώ έχω την αίσθηση ότι ανάμεσα σε Mclaren - Ferrari δε θα υπάρχει διαφορά τακτικής πάνω από 4-5 γύρους.
-
Όταν είπαν ότι έκαναν λάθος εννοούσαν ότι ουσιαστικά μείνανε χωρίς φρέσκο σετ στο 1ο στοπ, όχι ότι θα έπρεπε να είχαν 3 έτοιμα φρέσκα σετ. Πάντως από race pace η Ferrari πρέπει να έχει αρκετά δυνατό.*'I think the thing that was weak for us in Bahrain was not having new tyres in the race,' said Brawn.
'We probably used too many new tyres in practice, and looking back I would have liked to have more new tyres in the race. We only had one set, and I think that hurt us a bit.*
δε ξέρω πως το καταλαβαίνεις εσύ... εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως θα ήθελαν 3 φρέσκα ελαστικά στο Bahrain.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οκ ας μη μείνουμε στο '1' πιτ στοπ..... απλά λέω ίδια στρατηγική με Μακλάρεν είτε κάνουν 1 είτε 2.....
Ζηλιάρηδες...
-
πάντως όπως και να χει,..... ο ΜΣ δείχνει να έχει σώσει ένα παραπάνω ελαστικό..... αν δε το έχει κάνει τότε μιλάμε για στρατηγική ίδια με Μακλάρεν...
-
χμ διαβάζω τώρα δηλώσεις από τη Williams η οποία είναι πάρα πολύ αισιόδοξη για τη νίκη παρόλο που μπροστά τους έχουν έναν Fisichella που δείχνει να έχει το ταχύτερο ρυθμό για τον αγώνα στο 1ο κομμάτι!
Επισημο thread: GP Μαλαισιας-Sepang