-
Πρωταθλητής λογικά ο TLG !!!
-
Ναι αλλα ακομη ειναι ...unofficial
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ναι αλλα ακομη ειναι ...unofficialΟι υπεύθυνοι πρέπει πρώτα να εξετάσουν όλες τις ενστάσεις από τους διαγωνιζόμενους και οι αγωνοδίκες να αποφασίσουν την τελική βαθμολογία. Η FIA πρέπει όρισει ημερομηνία εκδίκασης των ενστάσεων και μετά να δούμε τελικά αποτελέσματα και πρωταθλητή.
ΥΓ Στο κατασκευαστών δεν έχουμε πρόβλημα. -
Αφου λοιπον ολοκληρωθηκαν οσα ανεφερε ο φιλτατος cmarin και αφου πεσανε κανα δυο τηλεφωνα στον Bernie τον παραγκα, τα τελικα αποτελεσματα ειναι ετοιμα!!
Τιμη και δοξα στον πρωταθληταρα μας TLG που τερματισε ανετος και χαλαρος εμπρος απο τους Theofaman και Betoven που συμπληρωσαν το βαθρο. Στους βαθμους (5ος) τερματισε ο kouk, ο οποιος και θα αποχωρησει στα πρωτυπα του μεγα Σουμι. Αντε γεια Κουκι!!
Περα απο την πλακα, θα θελαμε μαζι με τον Βαγγελη να σας ευχαριστουμε που μας ανεχτηκατε με τις καθυστερησεις μας και τα λαθακια μας. Το ξερουμε ειμαστε λιγο χυμα αλλα η αληθεια ειναι οτι ο χρονος δεν πολυπερισευει. Ειδικα αυτη την εποχη. Επισης θα ηθελα εγω να ευχαριστησω τον Βαγγελη γιατι αν δεν εβαζε ενα χερακι, θα μεναμε καπου στην μεση. Κατι σαν τον Kimi δηλαδη
Γεροι να ειμαστε και του χρονου, να παιξουμε και να διασκεδασουμε
-
Mπράβο στον TLG!
Μεγάλη διαφορά απ' τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
........... Στους βαθμους (5ος) τερματισε ο kouk, ο οποιος και θα αποχωρησει στα πρωτυπα του μεγα Σουμι. Αντε γεια Κουκι!!Εχω κύριε Υδρόβιε είμαι ακόμα στην αρχή της καριέρας μου!
Του χρόνου πάω για πρωτάθλημα...βρήκα και χορηγό...πλέον θα ψηφίζω σαν 'kouk-Tρίγωνο Καλυβίων'!!!!
Αντε και του χρόνου παίδες!!!
-
Eχω να καταγγειλω οτι στα προτυπα του Mαξ οι νεοι κανονισμοι κατεστρεψαν το θεαμα.
Περσι επαιζαν 9 πιλοτοι μεχρι τελους, ενω φετος ο τιτλος δωθηκε νωρις αφηνοντας μεγαλους πιλοτους εκτός
-
Συγχαρτήρια στον TLG για το τον τίτλο. Κρίμα για τον betoven που τον εμπιστευόμουν στις προβλέψεις μου. Προσωπικά δεν πήγα καθόλου καλά (αφού δεν ανήκω σε καμία παράγκα). Του χρόνου όμως θα πάω καλύτερα (ήδη μιλάω με νέα ομάδα και χορηγό )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συγχαρτήρια στον TLG για το τον τίτλο. Κρίμα για τον betoven που τον εμπιστευόμουν στις προβλέψεις μου. Προσωπικά δεν πήγα καθόλου καλά (αφού δεν ανήκω σε καμία παράγκα). Του χρόνου όμως θα πάω καλύτερα (ήδη μιλάω με νέα ομάδα και χορηγό )cmarin Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες, αλλά έχω να δηλώσω (όχι δεν δικαιολογούμαι) ότι έχασα την προθεσμία προβλέψεων για τον αγώνα του Αυγούστου (δεν θυμάμαι πιος ήταν) λόγο διακοπών, και στον τελευταίο δεν έκανα πρόβλεψη γιατί απογοητεύτηκα που ο Shumi δεν είχε καμιά ελπίδα διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Με την ευκαιρία έχω να πω ότι ενώ παρακλουθώ δύο χρόνια το Forum μόνο φέτος συμμετείχα στις προβλέψεις, και ομολογώ ότι πολύ το διασκέδασα.
Περιμένω την επόμενη χρονιά
Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων, version 2006