-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
καλησπερα και απο εμεναΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
α. HONDA CIVIC 4D 1994
β. 195/55/15 - 1080kg
γ. 1800cc - 210hp ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ INTEGRA TYPE RΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
δ. 10λ/100χλμ κανονικες συνθηκες
ε. 7λ/100χλμ χαμηλοτερη καταναλωση
στ.13λ/100χλμ μεγιστη καταναλωση
ζ. 9λ/100χλμ ταξιδι
η. 10λ/100χλμ ποληΣου χωράνε 16 αρες ζάντες? γιατί έχεις πάρα πολλά άλογα.....
-
οι ζαντες που θα μπουνε ειναι απο το INTEGRA.κατι ξερουν οι ιαπωνες και και φορανε 15αρες!
-
καλησπερα σε ολους! το αμαξι το πηρα απο το συνεργειο και ειναι απλα εκπληκτικο...ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την μετατροπη...χαλαλι τα ευρω που εδωσα...τωρα οσο αφορα την καταναλωση θα σας απαντησω την δευτερα που θα εχω επιβεβαιωσει τα λιτρα στα 100χλμ που μου εχουν πει
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
καλησπερα σε ολους! το αμαξι το πηρα απο το συνεργειο και ειναι απλα εκπληκτικο...ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την μετατροπη...χαλαλι τα ευρω που εδωσα...τωρα οσο αφορα την καταναλωση θα σας απαντησω την δευτερα που θα εχω επιβεβαιωσει τα λιτρα στα 100χλμ που μου εχουν πειεσυ τωρα σκοτώνεις!!!!! πόσο το μαλλί?
-
περασμενα ολα τα μηχανικα μερη του INTEGRA στο CIVIC 7000€ μεσα στην τιμη αυτη ειναι και ζαντες του INTEGRA μαζι με λαστιχα και αμορτισερ!!!
-
[quote='ΣΑΚΗΣ']περασμενα ολα τα μηχανικα μερη του INTEGRA στο CIVIC 7000
-
γιατι εχω ενα αυτοκινητο 100 κιλα πιο ελαφρυ απο το INTEGRA και μου κοστισε τα μισα χρηματα.ενα μεταχειρισμενο INTEGRA κοστιζει σε καλη κατασταση 20000€ περιπου ενω ολο το προτζεκτ μου εχει στοιχησει 11000€
-
ναι αλλά άλλο Integra με ότι αυτό συνεπάγεται (ήταν ένα άψογα στημένο αμαξάκι) και άλλο οι 'τραβεστί' καταστάσεις...
-
το μεταξονιο και το μετατροχιο του INTEGRA ειναι το ιδιο με το δικο μου συν του οτι εχω παρει και το σασμαν με το μπλοκε και μπαρες θολων μαζι με αντιστρεπτικες οποτε εαν εχω αποκλιση απο το ΙΝΤΕGRA θα ειναι πολυ μικρη εως καθολου.αλλωστε πριν κανω την μετατροπη ρωτησα αρκετο κοσμο και ετυχε να οδηγησω και ενα αυτοκινητο με την συγκεκριμενη μετατροπη.
-
Ναι ρε ελτεο μιας και το ιντεγκρα ειναι σαν το σμαρτ ,εχουν δηλαδη ολες οι μαντρες απο 200 ιντεγκρα...
θα εβρισκε σιγουρα ΣΩΣΤΟ ιντεγκρα...
Καλα εκανε το παιδι αφου αυτο ηθελε ... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ναι ρε ελτεο μιας και το ιντεγκρα ειναι σαν το σμαρτ ,εχουν δηλαδη ολες οι μαντρες απο 200 ιντεγκρα...
θα εβρισκε σιγουρα ΣΩΣΤΟ ιντεγκρα...
Καλα εκανε το παιδι αφου αυτο ηθελε ...εντάξει γέλασες; ...χαλάρωσε τώρα...Το ΡΕ δεν σου επιτρέπω να μου το λες...δεν με γνωρίζεις και ΑΠΑΙΤΩ να μου μιλάς όπως σου μιλώ.-
και επι του θέματος δεν είπα ότι δεν έκανε καλά απλά έκανα έναν συλλογισμό...εφόσον βρήκε ιντεγκρα για μετατροπή θα μπορούσε να βρει και για να αγοράσει. Το θέμα δεν είναι η σπανιότητα του μοντέλου (αμα θες βρίσκεις) ...το θέμα είναι τα +9 χιλιάρικα.
να το χαρείς φίλε Σάκη...
-
Ζητω ταπεινα συγγνωμη...
Υπαρχει ελλειψη χιουμορ μαλλον...τι να πω αλλο???Υπαρχει πιθανοτητα να το βρηκε τροπετο το ιντεγκρα...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!
-
δεν ζήτησα την συγνώμη σου...
να σέβεσαι λίγο την άποψή του άλλου θέλω...
μιλάμε γραπτώς και όλα παρεξηγούνται...να το έχεις κατα νου αυτό.
Σόρι για το οφτοπικ.
-
Σου φανηκε για μην σεβομαι?
Απλα εκανα χιουμορ με το σμαρτ και το ιντεγκρα...καταλαβες ?οφτοπικ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ζητω ταπεινα συγγνωμη...
Υπαρχει ελλειψη χιουμορ μαλλον...τι να πω αλλο???Υπαρχει πιθανοτητα να το βρηκε τροπετο το ιντεγκρα...
Εσύ έχεις έλλειψη χιουμορ....
Αν κατέβαινε το φερμουάρ μέχρι τέλους
Τι αστείο είναι αυτό.... που μας κάνεις να σταματάς το φερμουάρ λίγο πριν το τέλος....
Με έκοψες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ζητω ταπεινα συγγνωμη...
Εσύ έχεις έλλειψη χιουμορ....
Αν κατέβαινε το φερμουάρ μέχρι τέλους
Τι αστείο είναι αυτό.... που μας κάνεις να σταματάς το φερμουάρ λίγο πριν το τέλος....
Με έκοψες
-
Τ κραταω για μενα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
:ysterical:Τ κραταω για μενα!
και τα δύο φαντάζομαι.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
:ysterical:
Τ κραταω για μενα!
ε ρε και να διαβάζει το φόρουμ η .... γυναίκα σου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:ysterical:
Τ κραταω για μενα!
ε ρε και να διαβάζει το φόρουμ η .... γυναίκα σου...
παψε ερχεται.....
Έρευνα Κατανάλωσης