-
Ρε φονιά, βάλε και 2α!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε φονιά, βάλε και 2α!!!χάλασε
-
24.5λ/100 σήμερα με το Rav μέσα στην κίνηση.
-
Πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος... Στην ευθεία της Θήβας έχω γράψει 20αρια σε ταξίδι....
-
Όταν σε ολόκληρη την ευθεία το κοντέρ είναι κολλημένο στα 200+ αυτά είναι τα αποτελέσματα......
Φυσικά η μέση του ταξιδιού ήταν λίγο πάνω από 11λ αλλά στην ευθεία τόσο έγραψε. -
από το sprintmonitor.de
Citroen C4 1.6 110hp (μέση κατανάλωση) -> 9,00l/100km
Citroen C4 1.6 HDi 110hp diesel (μέση κατανάλωση) -> 6,3l/100km
και βέβαια δεν συγκρίνουμε ροπές 147Nm/4.000σ.α.λ. έναντι 240Nm/1750σ.α.λ. και ρύπους CO2 (g/km) 169 έναντι 128.
α ρε Σουφλιά...
-
The Veyron is the fastest production car to reach 100 km/h with a time of 2.5 seconds. It also reaches 200 and 300 km/h in 7.3 and 16.7 seconds respectively. This makes the Veyron the quickest-accelerating production vehicle in history. It is not the most efficient vechicle in history however, using 40.4 l/100 km in city driving and 24.1 l/100 km in combined cycle.
(από εδώ: http://dailyworldnews.blogspot.com/2006 ... eyron.html )
'It is not the most efficient vehicle in history'....
-
Να δω Veyron αργά και δεξιά στην παραλιακή και τί στον κόσμο!
-
Μήπως λέγω μήπως...
...γνωρίζει κάποιος πόσα λίτρα χωράει το ρεζερβουάρ του S2000....
.....?
(ακόμα περιμένω το μάνουαλ από τον προηγούμενο ιδιωκτήτη... θα μου το φέρει πού θα πάει...)
Για να δώσω κι εγώ δλδ μια πιο ολοκληρωμένη διλασταση στην κατανάλωση του Γιάπωνα...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Μήπως λέγω μήπως......γνωρίζει κάποιος πόσα λίτρα χωράει το ρεζερβουάρ του S2000....
.....?
50!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μήπως λέγω μήπως...
.....?
50!
Εδώ τώρα είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω... (μη βαράτε ρε παιδιά!)
Είναι 50 ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη ρεζέρβα;
Και ρεζέρβα πότε μπαίνει; Οταν ανάβει το λαμπάκι;
(σνιφ)
-
Δεν υπάρχει ρεζέρβα. Τι είναι παπάκι να γυρνάς τον διακόπτη? όταν ανάψει το λαμπάκι σημαίνει ότι έχει κάποια λίτρα μέσα που απομένουν και είναι σε κάθε αυτοκίνητο διαφορετικά. οπότε:
RTFM
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν υπάρχει ρεζέρβα. Τι είναι παπάκι να γυρνάς τον διακόπτη? όταν ανάψει το λαμπάκι σημαίνει ότι έχει κάποια λίτρα μέσα που απομένουν και είναι σε κάθε αυτοκίνητο διαφορετικά. οπότε:RTFM
ναι αλλά στο λέει...
(ακόμα περιμένω το μάνουαλ από τον προηγούμενο ιδιωκτήτη... θα μου το φέρει πού θα πάει...)
ΥΓ. μπορούσες να γκουγκλάρεις επίσης...
-
cmarin
μην πυροβολάτε τον οργανοπαίχτη!Δεν ήξερα γι'αυτό και ρώτηξα...
Ωραίαααααα το λοιπον προχθές που το γέμισα σχεδόν (ας πούμε 45 λίτρα, ίσως να λέω και πολλά) έκανα 380 χλμ.
Η ταχύτητες ήταν υψηλές (145 χλμ σε 1 ώρα ακριβώς... είχε και κίνηση και έπρεπε να ανεβοκατεβάζω και ταχύτητες γμτ) αλλά πάλι ήμουν εκτός VTEC που θα έκαιγε παραπάνω στάνταρ. Πριν από το ταξιδάκι αυτό ήμουν σε επαρχιακό + πόλη και ο κοφτης με επισκέφτηκε κάμποσες φορές!
Καλά είναι πιστεύω
-
Μήπως λέγω μήπως...
.....?
50!
Εδώ τώρα είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω... (μη βαράτε ρε παιδιά!)
Είναι 50 ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη ρεζέρβα;
Και ρεζέρβα πότε μπαίνει; Οταν ανάβει το λαμπάκι;
(σνιφ)
δεν το ψάχνεις σε κανα φόρουμ καλύτερα αυτό; Ακόμα και το μάνουαλ ειδικά στο εξωτερικό θα το έχουν σε pdf...
-
spyros.s
ο προηγούμενος ιδιωκτήτης είναι ο μηχανικός μου!Αν θέλει ας μη μου το φέρει το μάνουαλ
(για να πω την αλήθεια κι εγώ το λησμόνησα κάπως, αλλά πρέπει να το πάρω αργά ή γλήγορα)
-
spyros.s
ο προηγούμενος ιδιωκτήτης είναι ο μηχανικός μου!Αν θέλει ας μη μου το φέρει το μάνουαλ
(για να πω την αλήθεια κι εγώ το λησμόνησα κάπως, αλλά πρέπει να το πάρω αργά ή γλήγορα)
πάω πάσο...
-
spyros.s
γράφτο με ΟΜΙΚΡΟΝ το ρημάδι!!!!!!
-
(to ida ki ego meta alla bare8ika to edit )
Εδώ και 1 ώρα και βάλε προσπαθώ να πίσω τον ευατό μου να σηκωθεί να ετοιμασθεί και να γυμνάσει την κορμάρα του, αλλά βαριέται τραγικότερα κι από τον Αισχύλο.
για edit είμαστε τώρα...;
Πλάκα πλάκα σου καίει περισσότερο το Τάπερ σου;
-
δε βλέπεις στην υπογραφή...
μέσα στην πόλη γαμιέται.... ειμαι και εγω κοντά στις 5000 στις αλλαγές (ρίχνω και καμιά κακιά που και που) αλλά φταίει η Αθήνα (κέντρο)
6 χλμ 25 λεπτά
Έρευνα Κατανάλωσης