-
για να γινει ποιο...νοστιμος!!!χαχα
3+ χρονια το εχω, παιζει να σαι ο πρωτος που το ρωτας!!
-
Σκέφτομαι να το ανανεώσω αλλά από την άλλη λέω γιατί να δώσω 30 ευρώ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μεγάλη φιλοσοφική ανησυχία
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:Σκέφτομαι να το ανανεώσω αλλά από την άλλη λέω γιατί να δώσω 30 ευρώ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μεγάλη φιλοσοφική ανησυχία
Γιατί χωρά στο πορτοφόλι και δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα (σαν λογοπαίγνιο ακούστηκε αυτό ).
-
30 Οκ!!! Τη να πω κ εγω που θέλουνε πρώτα να μεταφράσω το γερμανικο για να παρω το νέο ελληνικο!!
Στο φλου που ειχα ρωτήσει πριν αρκετό καιρό έβγαινε +100ευρα!!
@ausfahrt η ταυτότητα ειναι μεγαλύτερο πρόβλημα για το πορτοφόλι!
-
και ποιο μεγαλο πρόβλημα ειναι να χασεις το πορτοφολι με ολα αυτ'ά μεσα!!!
-
H Aπώλεια έχει ενα επιπλέον παράβολο 10 ευρω + 30 ευρώ (για την έκδοση) σύνολο 40 ευρώ
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
30 Οκ!!! Τη να πω κ εγω που θέλουνε πρώτα να μεταφράσω το γερμανικο για να παρω το νέο ελληνικο!!Στο φλου που ειχα ρωτήσει πριν αρκετό καιρό έβγαινε +100ευρα!!
@ausfahrt η ταυτότητα ειναι μεγαλύτερο πρόβλημα για το πορτοφόλι!
Αυτό στοιχήζει οσο μια ανανέωση επαγγελματικης 138 ευρω (ασχετα άν ειναι κ ερασιτεχνικο) συν μια μετεφραση του εγγραφου σε δικηγόρο
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αυτό στοιχήζει οσο μια ανανέωση επαγγελματικης 138 ευρω (ασχετα άν ειναι κ ερασιτεχνικο) συν μια μετεφραση του εγγραφου σε δικηγόρο
Μπορει να το ανανεωσε λογω ηλικιας ο ανθρωπος, ειπε οτι προκειται για της μητερας του!!!\
offtopic:
και ποιο μεγαλο πρόβλημα ειναι να χασεις το πορτοφολι με ολα αυτ'ά μεσα!!!
Ακριβως!! Γι'αυτο παρτε ενα 'βιβλιαρακι' για τα εγγραφα σας κι αφηστε το -δελεαστικο για τους μακρυχερηδες- πορτοφολι να εχει μονο τα χρηματα!!!
-
Ευθύμη το quote τις απάντησης μου αφορα την απάντηση μου για το Γερμανικό δίπλώμα.
Για το δίπλωμα τις μητέρας του φίλου τοποθετήθηκα ετσι:Ο χρήστης mikegr έγραψε:
σημερα πηρα τα παραβολα ανανεωσης διπλωματος για την μητερα μου. Στα 120 ευρω φτασαμε πλακα πλακα.Στα 30 ευρω το παραβολο του νεου διπλωματος.
'Δεν πειραζει και το παλιο μου κανει ' τους λεω.
'Δε γινεται, πρεπει να βγαλετε το κοινουριο υποχρεωτικα' μου λεει η υπαλληλοςΑν εννοείς ανανέωση επαγγελματικής αδειας τα παράβολα είναι 138 ευρω.Το 120 που αναφέρεις ποιος σου το είπε ?
Η αντικατάσταση διπλώματος (που είναι σε ισχύ) σε νέο (μορφή κάρτας) στοιχιζει μόνο 30 ευρώΟπώς και να έχει για την Μητέρα του φίλου που ανεφέρεις,αυτο δεν ανερεί το γεγονός ότι μπορει μια γυναικά να έχει επαγγελματικη άδεια (πιστεψε με υπαρχουν πολυ περισσοτερες απο όσες νομίζεις) και επιπλέον είτε προκειται για επαγγελματικη που ληγει κάθε πενταετία η ερασιτεχνική που λήγει στο 65 ετός τις ηλικιας το κόστος είναι ακριβώς το ίδιο
138 ευρώ -
Δεν το ηξερα οτι εχουν το ιδιο κοστος, απλα το ανεφερα επειδη πουθενα δεν αναφερθηκε σαν ενδεχομενο η αντικατασταση λογω ηλικιας Φυσικα και δεν το θεωρω απιθανο να μπορει να βγαλει επαγγελματικο διπλωμα μια γυναικα απλα σκεφτηκα πως για να κοστιζει τοσο η επαγγελματικη, η τιμη που πληρωσε ο φιλος θα ηταν για αλλο λογο.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
απλα το ανεφερα επειδη πουθενα δεν αναφερθηκε σαν ενδεχομενο .'Εχεις δίκιο παρελειψα να το αναφέρω οπότε ευλογα αναφέρθηκες και σε αυτό
-
παιδια εγω εδωσα για διπλωμα 2η φορα και ο δασκαλος μου λεει πως υπαρχει παραβολο 150 ευρω για επανεξεταση. γνωριζει κανεις τι ισχυει?
-
Ο χρήστης askos92 έγραψε:
παιδια εγω εδωσα για διπλωμα 2η φορα και ο δασκαλος μου λεει πως υπαρχει παραβολο 150 ευρω για επανεξεταση. γνωριζει κανεις τι ισχυει?Ναι αν κοπεις την πρωτη φορα πληρωνεις ενα παραβολο των 130€ (τοσα εδωσε ενας γνωστος πριν 2 μηνες), βεβαια το κοστος παει λιγο παραπανω συνηθως την δευτερη φορα
-
απλα διαβαζω σε ενα φορουμ αλλο οτι μια κοπελα επικοινωνησε με το μηχανολογικο της περιοχης της και της ειπαν πως δεν υπαρχει καποια παραπανω χρεωση για 3 χρονια οσες φορες και αν δωσεις
-
απλα διαβαζω σε ενα φορουμ αλλο οτι μια κοπελα επικοινωνησε με το μηχανολογικο της περιοχης της και της ειπαν πως δεν υπαρχει καποια παραπανω χρεωση για 3 χρονια οσες φορες και αν δωσειςΕχω εναν γνωστο ο οποιος δεν το κατεχει καθολου κοπηκε την πρωτη φορα εδωσε 130€ παραβολο και ενα δωρακι σε δασκαλο και εξεταστες
Παντως φιλικα αν δεν νοιωθεις σιγουρος κανε μερικα μαθηματα ακομα -
θα επικοινωνησω μου φαινεται με τη νομαρχια ωστε να ενημερωθω πληρως. εμενα μου ζητησε 150. μου φαινεται μια μουφα ειναι και μιση. δεν πρεπει να υπαρχει καποιο τετοιο παραβολο
-
με τη δευτερη το πηρα. σημερα μαλιστα εδωσα! απλα μου βρωμαει πολυ αυτο το παραβολο των 150 ευρω! αν καποιος γνωριζει σιγουρα τι γινεται ας απαντησει
-
με τη δευτερη το πηρα. σημερα μαλιστα εδωσα! απλα μου βρωμαει πολυ αυτο το παραβολο των 150 ευρω! αν καποιος γνωριζει σιγουρα τι γινεται ας απαντησειΕιναι διπλοτυπο το παραβολο ή το κλασσικο παραβολο της εφοριας;Πρεπει να εχει αποδειξη ,ειτε το διπλοτυπο ειτε το κομματι απο το παραβολο .Σωστα;
-
δεν ξερω φιλε μου αφου δεν μου δοθηκε καμια αποδειξη. εγω γνωριζω πως μια φορα δινεις για την εγραφη και μετα για 3 χρονια δεν σου παιρνουν αλλα χρηματα. τωρα για να σιγουρευτω ρωταω εδω.
-
δεν ξερω φιλε μου αφου δεν μου δοθηκε καμια αποδειξη. εγω γνωριζω πως μια φορα δινεις για την εγραφη και μετα για 3 χρονια δεν σου παιρνουν αλλα χρηματα. τωρα για να σιγουρευτω ρωταω εδω.Αυτο που πληρωνεις ειναι για τα παραολα ιατρων νομιζω που παιρνεις στην αρχη για να γραφτεις. Το παραβολο επανεξετασης ειναι αλλο.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ