-
-
-
-
any help?
-
Ρε παιδια για το PICANTO πως βγενουν τα καπακια κλπ κλπ εστω και 'μη παραγωγικο' ΚΑΤΙ γραψατε...
Το δικο μου post ειναι πιο παλιο...εστω και να μην ξερετε την ακριβης λυση, δεν εχετε κατι να πειτε?Αν δεν βρω καπακι να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα ισως?
ΠΕΖΑΚΙΔΕΕΕΕΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ?
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
Ρε παιδια για το PICANTO πως βγενουν τα καπακια κλπ κλπ εστω και 'μη παραγωγικο' ΚΑΤΙ γραψατε...
Το δικο μου post ειναι πιο παλιο...εστω και να μην ξερετε την ακριβης λυση, δεν εχετε κατι να πειτε?Αν δεν βρω καπακι να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα ισως?
ΠΕΖΑΚΙΔΕΕΕΕΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ?
Σε αντιπροσωπεία πεζώ ρώτησες?8)
-
Chrmes οταν ειδα το post σου ξερεις πως ενιωσα?
να ετσι...
Δυστηχος δεν προλαβα...λογω των ημερων, ομως κατι μου λεει οτι θα ειναι σετ με ολοκληρο το ταμπλο απο την αντιπροσωπεια ισως καποιο καταστημα που ξερει καποιος? εστω και απο μεταχειρησμενα?
-
Chrmes οταν ειδα το post σου ξερεις πως ενιωσα?
να ετσι...
Δυστηχος δεν προλαβα...λογω των ημερων, ομως κατι μου λεει οτι θα ειναι σετ με ολοκληρο το ταμπλο απο την αντιπροσωπεια
ισως καποιο καταστημα που ξερει καποιος? εστω και απο μεταχειρησμενα? -
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
Chrmes οταν ειδα το post σου ξερεις πως ενιωσα?να ετσι...
Δυστηχος δεν προλαβα...λογω των ημερων, ομως κατι μου λεει οτι θα ειναι σετ με ολοκληρο το ταμπλο απο την αντιπροσωπεια
ισως καποιο καταστημα που ξερει καποιος? εστω και απο μεταχειρησμενα?κανονικα πρεπει να το δινουν σκετο ρωτα.
-
...φτιαξε ενα απο .. .carbon!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...φτιαξε ενα απο .. .carbon!Ηταν το Π,Σ,Κ,Δ στην μεση...σημερα δευτερα, αλλες ιστοριες προι προι...δεν προλαβα!
Τμ με ενδιαφερει αυτο που λες! (γενικα) πως θα μπορουσα να φτιαξω κατασκευες απο carbon? τι υλικα θελει? ποσο κανουν? που τα βρισκουν? διαδικασια?
καπακια ταμπλο σε 106