-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ok Γιωργο !Απλα με το να ξεκιναμε να κανουμε διαλογο,λεγοντας πραγματα που θιγουν καποιους χωρις να ειμαστε 'επωνυμοι'(στα φορουμ,ε) ειναι λιγο κακο......
Τα τρομακτικα χτυπηματα,δεν ειναι απαραιτητα 'κακα'.....Ακριβως αυτο που ειπε ο Ναςς.
Και παντα μια ανωμαλη/αποτομη επαφη με δεντρο ειναι απο τις χειροτερες συγκρουσεις.......
Αρα μαλλον λυθηκε η πολιορκια και κοιταμε τα υπολοιπα προβληματακια(αρες)!!!Σπυρο,αν δεν κανω λαθος μας εχουν πει ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ στις διαφορες οργανωσεις,κλπ.
Το ειπαν μου φαινεται σε επιστολη της ΕΘΕΑ η στη συναντηση αυτης με τον ΣΟΑΑ(οποιος θυμαται σιγουρα , ας μας διαφωτισει καλυτερα)Ε τότε Δημήτρη να κατσουμε με δεμένα τα χέρια.....
-
Οσο το ξαναδιαβαζω,μαλλον ειμουνα επιθετικος χωρις ομως να θελω να θιξω καποιον η να το παιξω εξυπνοπουλος στον Nass. Με ειχε φρικαρει που ενα τετοιο ατυχημα φανηκε να το περναμε σχετικα στο ντουκου οταν για αλλα πολυ πιο ασημαντα (οχι ατυχηματα) γραφονται σελιδες ολοκληρες και κατανταει το οποιοδηποτε θεμα κοτετσι. Ομολογω οτι οταν ειδα την φοτο και ειχα μια πραγματικη εικονα του πριν και του μετα ενιωσα ασχημα γιατι ειμουν αδικος και οσοι με κραξανε ειχαν το δικιο τους.
Κυριε Χρηστο σας θυμαμαι απο τοτε που κολλουσα την μαπα μου(σκαρτα 10 χρονων) στο ασημι uno σας, στην τριπολη, τοτε που ερωτευθηκα τους αγωνες αυτοκινητου, ισως για αυτο να με πειραξε το σχολιο σας.
Με καλη διαθεση ολα λυνονται παντως και μου το αποδειξατε.
ΕυχαριστωΓιωργος.
-
Σπυρο,συ ειπας.......δυστυχως.......
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Γιατι να μην τρέχει ο ταμπ σε αυτό το σπριντ......οεο....Μην παραπονιέσαι, το δικό σας ήταν καταπληκτικό, και έγραψα τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ελλείψεις που είδα, που τότε ήταν το πρόγραμμα του τεχνικού ελέγχου και σε πολύυυυυυυυ μεγάλο βαθμό το ύφος του κ. Χιωτίδη προς τους αγωνιζομένους την ώρα του αγώνα...
Στο φόρουμ του ΣΟΑΑ που έχει συζήτηση για το τι θέλουμε να αλλάξει στα σπριντ, σκέφτηκα τι με είχε ενοχλήσει στα μοναδικά σπριντ που έχω τρέξει, τα 2 τελευταία σπριντ Τριπόλεως, και δεν έγραψα τελικώς τίποτα, γιατί πραγματικά δεν είχα τίποτα ουσιαστικό να πω!
Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσάς στο βαθμό που έχω δει!!
Απεναντίας το τι διάβασα σε αυτό το θέμα ΔΕΝ περιγράφεται, πόσες φορές σκέφτηκα να απαντήσω σε δημοσίευση και διαβάζοντας την επόμενη μου κοβόταν η μιλιά!!!
Πραγματικά έχω μείνει άναυδος, οι τύποι είναι ΠΕΡΑ από κάθε εφιάλτη!!
Το καλύτερο είναι πως δεν επιστρέφουν τα χρήματα (σιγά μην βγάλω παρά από τον κουμ-παρά...), αλλά κάνουν έκπτωση στον επόμενο αγώνα τους που θα τρέξεις!!!Απορώ πως δεν βρέθηκε κανείς να τους ρίξει φάπες, ή έστω τούβλα στη βιτρίνα!
(οι φατσούλες στην -οστή...) -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ok Γιωργο !Απλα με το να ξεκιναμε να κανουμε διαλογο,λεγοντας πραγματα που θιγουν καποιους χωρις να ειμαστε 'επωνυμοι'(στα φορουμ,ε) ειναι λιγο κακο......
Τα τρομακτικα χτυπηματα,δεν ειναι απαραιτητα 'κακα'.....Ακριβως αυτο που ειπε ο Ναςς.
Και παντα μια ανωμαλη/αποτομη επαφη με δεντρο ειναι απο τις χειροτερες συγκρουσεις.......
Αρα μαλλον λυθηκε η πολιορκια και κοιταμε τα υπολοιπα προβληματακια(αρες)!!!Σπυρο,αν δεν κανω λαθος μας εχουν πει ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ στις διαφορες οργανωσεις,κλπ.
Το ειπαν μου φαινεται σε επιστολη της ΕΘΕΑ η στη συναντηση αυτης με τον ΣΟΑΑ(οποιος θυμαται σιγουρα , ας μας διαφωτισει καλυτερα)**
Ε τότε Δημήτρη να κατσουμε με δεμένα τα χέρια.....**
ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί αν σταυρώσουμε τα χέρια μας δεν δυνόμαστε να πιάσουμε τιμόνι και να δηλώσουμε συμμετοχή στο καρναβάλι.Πόσες φορές χρειάζεται να μην τρέξει κανείς για να βάλουν μυαλό λες;;
Για την ώρα εμείς είμαστε που δε βάζουμε μυαλό, οπότε ΒΟΥΡΤΣΑ στην πρεμιέρα, ΒΟΥΡΤΣΑ και στον τελικό.
Θυμηθείτε το...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η PLATFORMA ....???? OEO....???????